Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.313
Cevap
191
Favori
239.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)


    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)



  • Bence hocam saçmalamaya başladınız. Yeterli diye düşünüyorum fikrinizi söylediniz, iade edin olsun bitsin. Hayır yani sanki bir siz kullanıyorsunuz da farkı hemen anladınız. Bende de ipad pro ve ip14 pro max var, s9+ ve s23 ultra da var. Yüksek boyutlu Pdf e not alırken zoom u 2-3sn geç yapıyor bilmemne diye tukaka yapmayın, komik oluyor. Çok spesifik bir durumdan yola çıkıp, genelleme yapmayın. ipad in bu arada yağ gibi akma hissinin işlemci ile falan alakası yok, kendi ürettiği işlemci, Az sayıdaki cihazı ve kendi yazılımı ile yarattığı muhteşem optimizasyondan kaynaklanıyor o, bu da çok doğal. Şimdi ben size buraya ipad pro nun yapamadığı 1 sayfa yazı yazarım ama bu ipad i kötü yapmaz. Benim kullanım senaryoma hiç uymuyor. Instagram yok, whatsapp yok, yani akıllara zarar ama hesap makinesi yok (parayla aldım), netflix vb platformlarda kullandığı çerçeve oranı berbat, bütün resimleri aynı yere kaydeden, sayfayı doldurmadan diğer sayfaya simge taşımaya bile izin vermeyen, utanmadan halen daha 64gb tablet üreten, çağ dışı 60hz panel kullanmaya devam eden, 30k istediği lütfedip 120hz panel koyan ama onu da tam 120hz da kullanmayan 11" 128gb cihaza halen ips panel kullanan bir firma ama şak diye zoom yapıyormuş. Ne güzel. Yani buna da saygı duyuyorum bakın, sizin için olmazsa olmazdır neyse parası alır onu kullanırsınız çünkü daha memnun eder ama bunu genele yayıp farklı manalar çıkarmayın. Memnun değilseniz iade edin, kimseyi de rahatsız etmeyin daha fazla.

    Yaklaşık 10 günlük Tab S9 Ultra Deneyimlerim


    Ekran :10


    Macbook Pro 14 ile karşılaştırdığımda renkler daha doygun fakat hangisi gerçeğe daha yakın derseniz bilmiyorum. fakat hissiyat olarak kesinlikle tab s9 ultra çok daha canlı gözüküyor. Dış ortamda yaptığım karşılaştırmalarda da parlaklık olarak neredeyse aynıydılar. Asıl rakibi ipad pro 12.9 dan ise kesinlikle çok daha iyi ekranı. özellikle miniledde pikseller yanındaki pikselleri de aydınlattığından takıntılı birisinin o ekrana alışma şansı yok.


    Ses:9


    Macbook Pro 14'te baslar daha doygunken tab s9 ultra da tizler daha doygun (büyük ihtimal alandan dolayı). Ses yükseklikleri yine benzer.



    Pil:10


    Pil bu sefer işlemci sayesinde gerçekten harikalar yaratıyor.


    Cihaz uyku modundayken (yaklaşık 24 saat) wifiya bağlı bir şekilde sadece %1 düşüş olmuş.


    Günlük standart kullanımımda 2 günde bir şarj etmem yeterli gibi duruyor benim kullanım senaryomda.


    Kasa Kalitesi ve Tasarım : 9


    Artık herkes tabletini klavyesini kılıfla kullandığından ne kadar önemli bilmiyorum ama bence çentik dışında verilebilecek bir eksi yanı yok. metal kasası premium bir cihaz tuttuğunuzu hissettiriyor. ince çerçeveler ile birleşince bakanın birdaha baktığı bir cihaz oluyor.



    Yazılım :8


    Yaklaşık 1 Aylık ipad pro 12.9 deneyimimde state manager özelliği çok sıkıntılı çalışıyordu. (Gerçi aktif kullandığım macte bile kapalı). Onun dışında ipad os ın ios'a kattığı ekstra bir özellik bir elin parmaklarını geçmez.


    Bir developer olarak ana işletim sistemimde windows yerine maci tercih ediyorum fakat mobil os olarak kesinlikle android özellikle 10 sürümünden itibaren ios'tan çok daha üstün özelliklere sahip. Ipad'e özel uygulama daha fazla olmasına rağmen samsung dex moduyla bunu çözmek istemiş. neredeyse tüm mobil uygulamaları istediğim boyutta çalıştırabilmek inanılmaz bir özgürlük sağlıyor. Canımı sıkan hem ios hem android de hala çoğu uygulamanın responsive tasarım uygulamaması. hepsiburada sahibinden trendyol getir yemeksepeti bankacılık uygulamaları vs çoğu uygulamanın tablet versiyonu yok. Günümüzde artık bir uygulamayı responsive yapmak eskisine göre çok daha kolay fakat birtürlü destek vermiyorlar. buradaki çözümümde genelde websiteleri üzerinden işlerimi halletmek oluyor.


    Diğer bir kullanım senaryomda macbook pro'ma dışarıda 2. ekran olarak kullanmaktı. ipadi ikinci ekran olarak kullanmak kadar kolay bir çözüm yok maalesef mac tarafında. windows tarafında kendi içindeki çözüm denemelerimde sıkıntısız ve wifi üzerinden görüntü kaybı olmadan rahatça kullanabildim. mac tarafında ise bulduğum uygulama duet display. deneme sürümüm bitti ama büyük ihtimal yıllık abonelik alacağım. wifi üzerinden istediğim performansı alamasamda usb kablo üzerinden lagsız 60 hz görüntüyü macten tablete aktarabiliyorum. 1 haftadır sıkıntısız kullanıyorum gittiğim ortamlarda.


    En net gördüğüm sıkıntı işletim sistemi bazında animasyonların elden geçirilmesi. Samsung'un daha yumuşak animasyonlar kullanması gerekiyor daha akıcı bir deneyim için. yurtdışı one ui incelemelerinde de gördüğüm herkes bu konu üzerinde durmuş.


    Diğer bir sıkıntı yanında satın aldığım klavyeli kılıfta arada donmalar uyku modunda loopa girmeler gibi ilginç hatalar oluyordu arka aydınlatma açıkken. ilk gelen güncelleme ile bu sorunlardan kurtuldum.



    Performans :7


    Rakibi ipad pro'da m2 işlemci olduğu için puanı düşük tuttum. Günlük kullanımda aradaki farkı hissetmek neredeyse imkansız. Fakat apple'ın yaptığı çipset tasarımınında hakkını vermek gerek. Hem macler hem ipadler gerçekten ilginç bir noktaya gidiyor.



    Fiyat-Performans :9


    1 Tb Tab s9 ultra klavyeli kılıfla beraber bana maliyeti 31.000 TL . Aynı ekosistemi apple tarafında kurmaya kalksaydım tablet+klavye+kalem 71.000 tl idi.


    Genel Deneyim : 9


    Bu cihazı almamdaki sebepler

    -Geliştirmesini yaptığım uygulamaların android tarafında testlerini yapma

    -Medya tüketimi

    -Mail Slack Whatstapp gibi okuyup cevaplamam gereken işleri harici bir cihazda yapma

    -Görüntülü görüşmeleri macbook kamerasının çok daha kalitesiz olması sebebiyle bu cihazda yapma.

    -Ender de olsa not alma.

    -Dış ortamda Macbook için 2. Ekran olarak kullanma.



    Benim tüm ihtiyaçlarımı dediğim gibi karşıladı. Daha iyileri sizlerin olsun.

    Herkese merhaba, bu yazımda 3 ana başlıkta konuyu ele alacağım. Biraz uzun olacak o yüzden hangi madde ilginizi çekiyorsa doğrudan onu okuyabilirsiniz. Öncelikle Samsung TR ile ilgili genelde kötü tecrübeler okuyoruz ancak benim S9 Ultra siparişimi, sipariş verdikten 2 saat içinde kargoladılar. Ertesigün elimdeydi cihaz. Yani sipariş verdikten sonra 24 saat geçmeden cihaz bendeydi. Ben de şaşırdım açıkçası samsungun bu hızına..



    1-) Daha önce kullanmış olduğum cihazlar.

    2-) Ipad Pro 12.9 m1 ile kıyaslaması

    3-) Bu cihazda neler yapıyorum, bu cihaz kimlere göre ? yada kimlere göre değil.


    1-) Samsung Tab S9 Ultra elime ulaşalı tam 5 gün oldu. Bu süre zarfında cihazın yeni olmasının da etkisiyle yoğun bir şekilde kullandığımı söyleyebilirim. Bundan önceki kullanmış olduğum cihazları ve bu tableti almaktaki amacımı aşağıda belirteceğim ki alacak kişilere örnek bir senaryo sunabileyim.


    Öncelikle son 2 aya kadar tüm Apple ekosistemini kullanıyordum ve bu cihazların tamamı en güncel versiyonlarıydı. ''Tüm Apple ürünleri'' derken gerçekten tüm apple ürünleri yani tabletinden, airpods max ine kadar, Mac studio display den Watch Ultraya kadar artık aklınıza ne gelirse.


    Nitekim artık iş manyaklık boyutuna ulaşmıştı ve elimdeki Apple ürünlerinin toplam bedeli 300 bin tl yi geçiyordu. Açıkçası bu kadar çok ürünü efektif olarak kullanabileceğim bir zamanımda yoktu ve bu teknoloji çöplüğü beni içten içe rahatsız etmeye başlamıştı.


    Bu sebeple tüm Apple cihazlarımı satarak S23 Ultra + Asus Zenbook (indirimden acayip ucuza yakaladım yoksa almazdım) devam etmeye karar verdim.


    Teknoloji sever birisi olduğumdan S23 Ultra ile memnunum. Şu ana kadar 14 Pro max imi aratacak bir durum oluşmadı diyebilirim.




    2-) IPAD PRO M1 VS TAB S9 ULTRA


    Şimdi bu benim ilk Android tabletim. Daha önce hiç android tablet tecrübem olmamıştı. En son kullandığım tablet Ipad Pro 12.9 M1 chipli cihazdı.


    Medya tüketimi konusunda iki cihaz arasında oyum S9 Ultraya. Ancak iki cihaz da yapması gerekeni yerine getiriyor. Yani amaç youtube,netflix vs takılmak ise S9 serisinin giriş versiyonu da , herhangibir ipad de rahatlıkla işinizi görecektir.


    Bunun haricinde ofis kullanımı olarak iki cihaz da birbirine yakın diyebilirim. Yani basitçe mail atmak, excel de tablo yapmak, pdf okumak vs bunlar iki cihazda da benzer şekilde sorun yaşamadan kullanılabiliyor.


    S9 ultra ekran ve şarj konusunda bence daha avantajlı. Hoperlor kıyaslamasını ise yapamadım ne yazık ki. Bunun dışında daha fazla ses kodeği sunması sebebiyle kaliteli bir kulaklıkla Ipadden daha keyifli olacaktır.


    Bu cihazı almadan önce kafamı kurcalayan tek şey acaba uygulamalar ipaddeki kadar verimli çalışırmıydı. Herşey gayet güzel çalışıyor ki zaten kullandığımız uygulamaların çoğu da google uygulaması olduğundan daha da iyi bile çalışıyor diyebilirim.


    3-) KENDİ KULLANIM SENARYOMA GÖRE DEĞERLENDİRMELERİM


    E-ticaret ile uğraştığımdan aşağıdaki işleri gündelik olarak yapıyorum. Benzer işler yapan kişiler aşağıda sıraladıklarımı rahatlıkla yapabilir.


    *Günlük mailleri okumak. 4 tane gmail kurulu cihazda. Hepsinden mail alıp, gönderiyorum.

    *Shopify panelinin yönetimini yapmak. (E ticaret altyapısı admin paneli diyelim)

    *Paraşüt,Yengeç gibi web tabanlı programlarda günlük işleri takip etmek.

    *Paraşütden aylık faturaları hem pdf olarak hem de excel olarak çekip, cihaza kaydedip, wetransfer ile muhasebecime göndermek

    *Tüm platformlarda müşteri sorularını cevaplamak

    *Pdf üzerinde çeşitli notlar almak, adobe pro ile düzenleme yapmak.

    *Excel de tablolar hazırlamak (google sheets kullanıyorum) formülasyon içeren tablolar genelde bunlar.

    *Günlük işleyişte whatsappdan birşeyler gönderip alabilmek.


    Şimdi ben bunların hepsini zaten windows bilgisayarımda (asus zenbook) yapıyordum. Farklı olarak ne oldu derseniz hiçbirşey. Tabi windowsun alışkın olduğumuz bir pratikliği var ancak Windows 11 kullanıyordum ve zaman zaman Excel de takılmalar, program yanıt vermiyor hataları vs çok aldım. ve zenbook cihazım ryzen 9 5900hx işlemcili,16 gb ramli,1 tb ssd li filan son model bir cihaz ve şuan 30k küsür tl ye satılıyor. Yani henüz kendi yazılımında bile bu kadar çok hata veren, kitlenen, sorunlu bir sistem aslında windows. Çok üst düzey bir cihaz olmadıkça ( Dell xps, msi creator gibi) windows laptop da önermiyorum kimseye.


    Yani özellikle windowsda çalışması gereken bir yazılım vs kullanmıyorsanız. S9 Ultra yı rahatlıkla dandik windows laptopların ikamesi olarak düşünebilirsiniz. (Dandikten kasım şuanki fiyatla 40-50 bin tl nin altına satılan laptoplar)


    İçinden kalem çıkması, bu fiyata (kılıf dahil 27k ya aldım) satılıyor olması çok iyi diyebilirim. Hatta bence bu fiyata rakipsiz.


    Eksileri yokmu, tabiki var ancak hala tableti iade etmediğime ve kullandığıma göre beni rahatsız edecek boyutta değiller. Ancak benim eleştirilerim ağırlıklı olarak Klavyeli Kılıfla alakalı olacak.


    *Trackpad çok efektif çalışmıyor. Çok daha fazla fonksiyon atanabilirdi ve bu fonksiyonlar özelleştirilebilirdi. Yazılımsal bir şey düzeltilmesi gerek. Özellikle de tarayıcıda ''önceki sayfa'' ''sonraki sayfa'' için ipadde 2 parmağınızla sağa yada sola çekmeniz yeterliyken bu cihazda klavyeden yapmanız gerekiyor bunları. Alt+sağ ok tuşu ile ''ileri'' komutunu yerine getiriyorsunuz.


    *Türkiyeye yalnızca trackpad li kılıf gönderilmiş. Yurtdışında bir de bunun trackpadsiz olan versiyonu var. Ben onu tercih ederdim. Kucakta kullanımı daha rahat. Bunu kucakta kullanmak pek keyif vermiyor. Mutlaka masaya filan oturmanız lazım o da tabletin doğasına aykırı zaten.

    *Dex modu başarısız. Yani bu korelilerin değişmez özelliği aslında hiçbirşeyi tam yapmıyorlar herşey yarım yamalak. Bir özellik yapmış ama yarım yamalak çalışıyor. Dex modu hiç kullanmıyorum desem yeridir. Yukarıda yazmış olduğum işlerin hepsini tablet modunda yapıyorum.


    Son olarak ben tablette oyun onayan birisi değilim. Oyunu sadece Ps5 de oynarım. Bu sebeple oyunlar ile ilgili bir deneyimim yok. O konuda Ipad lerin GPU açısından daha iyi olduğu söyleniyor. Bilemeyeceğim..


    Ekosistem telefon ile arasında gayet verimli çalışıyor. Telefonda kopyaladığınız anında tablete geliyor. Aramalar ve uygulamalar sync olmuş durumda. Çok başarılı hiçbir problem yok. Ipad kadar iyi çalışıyor diyebilirim. Ipad e karşı yine bir avantajı Whatsapp uygulaması var. Ipadde en son yoktu geldimi bilmiyorum. Hesap makinesi uygulaması var bu da ipadde yoktu.


    Ha bir de ekosistemi tamamlayayım diye Buds pro 2 ve Galaxy Watch 6 Classic 47mm de almıştım. Buds pro 2 eh işte 10 üstünden 6 veririm. Airpods pro 2 ye kıyasla kötü. Ama Galaxy watch 6 tam bir hayal kırıklığı. Kesinlikle almayın da aldırmayında berbat bir cihaz. Forumdan birine sattım umarım okumuyordur.. Okuyorsa da hakkını helal etsin cihazı ben üretmedim sonuçta korelilerin b..k yemesi. Dandik değil de dandiği daha güçlü anlama taşıyan dandirik varya halk arasında tam olarak öyle dandirik bi saat. Animasyonlar falan fecahat. Ne varsa mekanik saatlerde var isviçre saatleriyle devam.. midem bulanıyor akıllı saat görünce artık



    Bir de kalemle not alma işinin en verimli noktası DİL öğrenmektir. Öğrenmek istediğiniz bir dil var ise tabletinizin not defterini açın ve önce kelimeler sonra da cümleler yazmaya başlayın. Nekadar kolay öğrendiğinize kendiniz de şaşıracaksınız. Hem böylece illustrator olmanıza gerek kalmadan veya saçma kibrit adam çizimleri yapmak için değil de gerçekten kalemi işe yarar bir şekilde hem de tabletin motivasyonuyla kullanmış olacaksız. Tavsiye ederim.. Ben bir kaç dil de basit cümlelerin çoğunu ipadden kalan kalemle yazma alışkanlığım sayesinde kurabiliyorum. Bu cihazda da devam ettireceğim. S9 ultranın şerefine Muhtemelen italyancaya başlayacağım..


    Benden bu kadar arkadaşlar umarım herkes keyifle kullanır cihazlarını.

    Arkadaşlar ben iPad 12.9 M1 modelini PDF üzerine not alma (Apple Kitaplık uygulaması) ve defter şeklinde (notability ile ) kullanıyorum.Apple ürünlerini beğendiğim gibi Samsung ürünleri de severim bu yüzden tab s9 ultrayı görünce özelikle dinamik amoled ekranından dolayı almak istedim.(Aslında çok gerekli değildi bende sevdiğim markaların teknolojik ürünlerine karşı başetmekte zorlandığım bir zaaf var.)Yaşadığım süreci ve deneyimimi anlatayım.

    Tab s9 ultra 1 TB modeli ön sipariş verdim ama PDF üzerine not almada sıkıntı yaşayabilirim diye ve elimde iPad pro var diye kargoya verilmeden önce iptal ettim. Samsung üyeliğimde iptal istediğiniz alındı yazıyordu, fakat bu istekten 3 gün sonra kargoya verildi, iptal istediği de iadeye döndü.(cuma sabahı mesai başlamadan önce iptal ettim, pazartesi kargoya verildi) Her neyse ürün geldi, geri gönderme ile kullanma arasında tereddüt yaşadım.

    Kutuyu açmaya karar verdim, test için 127 MB boyutundaki PDF dosyasını (MEB LGS Sözel Çalışma Kitabı) cihaza indirip s-note ile açtım, soru üzerine çözümle ilgili aldığım notlara defalarca zoom yapmama rağmen "gecikme, bulanıklaşıp sonra netleme" gibi sorunla karşılaşmadım.Sorun yaşayan diğer arkadaşlarıma da inanıyorum fakat bende bir problem yok.

    iPad pro 12.9 M1 ile karşılaştıracak olursam, iPad deki mini led de çok güzel ama Samsung dinamik oled bence daha iyi.S-pen in gecikme süresi daha düşük diye okudum ama Apple pencil 2 de çok iyi.Her ikisinde de kalemi kullanmak bana göre çok keyifli. Bazı arkadaşlarımızın rahatsız olduğu Apple pencilın ekrana yazarken çıkardığı ses beni rahatsız etmiyor. En boy oranında iPad daha şık, elde defter gibi duruyor ama Samsung da filmlerde alt ve üstte şerit yok, film izleme daha güzel.Çoklu ekranda iPad iki ekrana, Samsung ise üç ekrana izin veriyor.Dex modunu da katarsak çoklu ekran görevlerinde Samsung daha iyi.

    İşlemcide 15 watt TDP değerine sahip M1 elbette daha iyi ama render, edit gibi işlerle uğraşmadığım için 6,5 watt TDP değerine sahip 8 gen 2 bana fazlasıyla yeterli.Zaten M1, 8 TDP değerine sahip A16 dan da iyi.(M1 ve M2 ler iPad ve Mac lar için çok iyi oldu hakkaten ama anladığım kadarıyla o TDP değeri ile telefonda kullanılamazlar)

    Depolama biriminde Samsung UFS 4.0 kullanıyor, iPad lerin ne kullandığını göremedim ama iphone 14 pro max UFS 3.1 kullandığına göre sanırım iPad ler de öyledir. Samsung un en hızlı depolama birimini kullanması çok güzel ayrıca 1 TB lık model depolama olarak da kullanılabilir, iPad 1 TB modeller servet değerinde.

    Eğer imkanım olursa ipad pro 12.9 da elimde tutmaya çalışır, kullanım tecrübem artıkça deneyimlerimi buraya yazarım.Youtube da matematik öğretmeni olan bir kullanıcı Tab S7 FE 4 GB ramli modelde s-note ile alınan notlar uzadıkça muhtemelen ram kaynaklı olarak tabletin kasmaya başladığını söylüyordu.Sene içinde aldığım uzun notlarda ve PDF üzerine yazılarda sorun yaşayıp yaşamadığımı yine buradan yazarım İnşallah. Her ikisi de çok güzel tablet, imkanınız varsa teşhirde her ikisi de deneyerek ihtiyacınıza göre kararınızı verirsiniz.

    Kılıf geldi bugün. Biraz ağır bir kılıfmış. Ama kalite kalite kalite. Ben bu kadar beklemiyordum, ince bir şey olur da yamulur eder diyordum. Çok kaliteli bir janda gibi resmen ve gerçek dokulu kumaş ile gerçek deri hissi veren PU deri mi ne diyorlar ondan kapmışlar. Dikişler falan çok iyi duruyor.


    Şu kılıfı TR de satsalar herhalde 1500 1800 derler.



    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)


    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)
    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)
    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)
    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)
    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

    Birader samsungun avukatlığını yapmaya gerek yok, banada aynı şişme poşetin içinde geldi poşetin hiçbir yeri yırtık değildi. Yeni işten geldim açtım kutunun üzerinde bu şekil derin izler var. Bir çok arkadaşada bu şekil göndermişlerdi banada göndermişler. 25 e değil 20 ye alıyoruz belki ama ben bu şekil kutu istemiyorum. Size denk gelmedi bize denk geldi. Napalım 3-5 ucuza alıyoruz diye yayaya şaşaşa samsung çok yaşamı diyelim. Bu kadar büyük bir firma bu şekilde cihazı kargoya veremez. Kargodan kaynaklı değil, şişme poşette zerre hasar yok. Tamamen böyle paketlemişler. Ben 3-5 ucuza alıyorum diye biat edemem. 20 bin lira para veriyorum. İkinci elmi sıfırmı alıyoruz belli değil

  • Tab 8 plus 11.500 e verip 1000 tl hediye almak mi mantikli

    Ikinci elde 13.000 e nakit satip

    6 ay taksitle tab 9 plus almak mi ?
  • Hayırlı olsun bir an önce gelse :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 2 Ağustos 2023; 8:2:21 >
  • ustlerde birisi logitech klavye onermis, samsungun klavyeli kilifini onermez misiniz?

  • ozanx238 O kullanıcısına yanıt

    Yenisinde birtakım degisikliklere gitmişler, gelmeden bilinmez gibi iyi mi değil mi, ben biraz bekleyeceğim forumdakilerinkiler ulaşsin bi yorum alayim onlardan diye

  • H.o. Ön sipariş sonrası İstanbul içi ctsi alan erken siparişler olacaktır. Türkiye’nin kalanı çarşamba perşembeye kadar peyder-pey ulaşır tabletine :D
  • Sabırsızlıkla bekliyorum Tab S9 Ultra. İlk defa tablet aldım

  • Arkadaşlar bende aldım da pişman olur muyum emin değilim. S7 fe kullanıyordum yetiyor aslında ama bunu uzun süre kullanırım diye aldım en az 7 yıl. Yanına da klavyeli kılıf aldım ama boyut olarak s7 fe gibi heryerde kullanmak pratik olmayabilir diye düşünüyorum.
  • 15 bin'e tab s8 ultra alınır.

  • 750 euroya 2. El m2 cipsetli 12.9 ipad pro mu yoksa trden 900 euroya sifir tab 9 ultra almak mi sizce ?
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    hocam misal benim iphone telefon macbook air m2 pc var ama tableti s9 ultra verdim android bir cihaz bulunsun diye yoksa ipda pro alırdım ama farklılık olsun diye saygılar

  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    İşlem gücü olarak m2 işlemci testlerde gen-2 'den neredeyse %70-80 daha hızlı. Ekran kalitesi olarak da mini led ile iyi iş çıkartmış apple. IOS 'u seviyorsan bence Ipad gayet mantıklı.

  • Sipariş veren arkadaşlardan faturası kesilenler vardı galiba. Cihazı kargoya verilen, teslim alan oldu mu hiç?

  • apollonx kullanıcısına yanıt

    antutu testlerinde işlemcide %40 kadar gpu da 15 kadar fark var.

  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Lansman gunu satin almisim az once baktim kargoya verilmis bugun ogleden sonra
  • Bazılarının stoğu bitmiş. Geçen senede almış olanlar sonrasinda tekrar stok getiriyorlar mi? 16'sına kadar parayı denkleştirmeye çalışıyorum da
  • Bende lansman günü sipariş geçtim Onaylandı hazırlanıyor aşamasında hala.
  • h065 H kullanıcısına yanıt
    Ben lansmani izledim sonrasinda samsung shopdan baktim s9+ 23 bine ciktigini gorunce aninda siparis gectim 30 bin civari fiyat bekliyordum buyuk ihtimal ilk siparis verenlerdenim siparis sirasina gore kargo yapiyorlar muhtemelen sizinde yarin kargolanacaktir
  • apollonx kullanıcısına yanıt

    Kalem, not alma, pdfye binot alma konusunda ipad önünde olur diye tahmin ediyorum. İkinci tablet olarak aldım 2023 pro 11 inç ve ap2 ile karşılaştıracağım. Goodnotes da geliyormuş samsung tabletler için. İyi oldu o da


    Ekleme: Kargoya verilmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 2 Ağustos 2023; 17:55:52 >
  • 27 temmuz sabah verilen siparişin daha yeni kargoya verildi haberi geldi
    anlaşılan o ki tabs8 gibi kılıf konusunda şanslı olamayacağız çünkü uyumsuz görünüyor şu an
    peki cam koruyucu için tabs8+ /7+ gibi aynı boyuttaki ekranların koruyucuları olabilir mi? kameraları tutuyo sanırım fakat diğer sensörler için uyumluluğu kontrol eden oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 2 Ağustos 2023; 17:58:34 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.