Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nasaz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
539
Cevap
37
Favori
34.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben S23'ten geçtim A55'e şu ana kadar daha memnun kaldım. Normalde kuponla S24e geçenlerdendim ama acil nakit ihtiyacı doğunca onu kapalı kutu satıp bunu aldım aradaki farkı da nakit değerlendirdim.

    Şarj S23'e göre daha uzun gidiyor ve ekran büyük olunca kullanımda kesinlikle daha rahat ettim. Bundan sonra küçük telefona sanmıyorum ki alışabileyim... Öncesinde büyüklere karşı önyargılı davranmışım.

    S23'ün bir çok teferruatlı özelliğini kullanmadığım için bana sıkıntı olmadı tabi, bu kısmı biraz kişisel.

    Hızı da S23 kadar elbette değil ama günlük kullanım için fazlasıyla yeterli görünüyor. Benzer durumdaki arkadaşlara tavsiye edebilirim .

    Aynı anda A35'i falan da inceledim ama onlar kesmedi açıkçası. Hantallık hissediliyor. A55'te neredeyse hiç fark yok, tabi uzun vadede ne olur bilinmez...
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı durumdayım performansla işim yok gündelik takılıyorum benim için önemli olan pil süresi ve kamera. Pilden şüphem kalmadı da kamera konusunda ne dersiniz?

  • Merhaba arkadaşlar babamın iphone 6s telefonu bozuldu benden de samsung marka çok pahlı olmaya bir telefon istedi ben de 18,588 tl amazon dan siyah a 55 256 gb versiyonunu aldım telefon yarın gelecek dikkat etmem gereken bir konu var mı formu okudum ama kronik bir sorun görmedim a 55 için a35 ve a55 bana göre gündelik işler ve sosyal medya için gayet yeterli s 23 fe alacaktım 1,5 fazla verip ama batarya konusunda üzer ve fazla ısınma sorunları nedeniyle uzak durdum a55 malzeme kalitesi olarak s 23 fe daha kaliteli geldi bana sizce de öylemidir. a55 yarın gelecek ilk telefonu aldığımda dikkat etmem gereken bir konu veya husus var mı dır...


    cevaplar için şididen teşşekürler




    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]




  • herakles24 kullanıcısına yanıt

    orijinal samsung şarj aletini de almayı unutmayın elde yoksa, ilk sayfada bazı öneri ayarlar var kullanılmayan gereksiz hizmetleri kapatın batarya ömrü uzasın yakındaki cihazları arama, yayınla, paylaşma özellikleri gibi yeterli olur.

  • herakles24 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun diyelim gayet güzel bir tercih yapmışsınız,burada yine bir arkadaşımızda yazmıştı bir kaç mesaj yukarıda S23'ten bende A55'e geçiş yaptım tabi arada A54 kullanarak açık olmam gerekirse ''S23'ten A55'e geçtim attan inip eşeğe bindim''gibi bir his yaratmadı tabi biri amiral biri orta-üst segment fotoğraf ve performansta illa ki fark var ya da boyut olarak küçük olması vs durumu ama günlük kullanımda akıcılık,performans,hissiyatı,ses kalitesi ve özellikle pil performansı tek kelimeyle harika diyebilirim.


    İşin kısacası S23'ten A55'e geçtim ah,tüh,vay durumu olmadı ama A54'ten geçince iyi ki de geçmişim dedirtti ,hantallık ya da büyüklük kısmı kısa süre batıyor ama ona da bir kaç güne alıştım,günlük kullanımda özellikle pilinin çok iyi olmasıyla,akıcılığıyla vs cihaz günden güne iyi ki aldım dedirtti,tabi ki bu benim fikrim ama kullanan çoğu kişinin memnun kalacağını düşündüğüm bir model yani bu rakamlara tercih Samsung ise en doğru tercih biraz yukarıya çıkınca S22-S23 FE var ama 3-5 saat ekran süresi bu devirde artık komik ve powerbank ile gezmenin anlamı yok sırf o nedenle onları hiç düşünmedim bile,bütçesine uyan S23 alır geçer,gerek yok bana orta-üst yeter diyen içinde en doğru tercih A55 der geçerim tabi kimseye akıl vermek maksatlı demiyorum kendi tecrübe ettiğim iki cihaz açısından kendi düşüncemi paylaşıyorum.





  • Bir aydır kullanıyorum a55 ortanın üstü diyeceğimiz segmentte bir telefon olmuş. Batarya ve işlemci performansı muazzam, telefon ısınmıyor. Exynos işlemci ön yargısı yavaş yavaş bitecek gibi. Çerçevesi bu kadar kalın olmasa bir de kablosuz şarj gibi özellikler olsa üst segment diyebileceğimiz bir model olurmuş.
  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Hocam detay anlamında bir tık daha zayıf ancak S23 serisinin en çok eleştiren yanı olan doğal foto çekmek konusunda da açıkçası ondan daha iyi.

    Ön kamerasını da ben S23'ten daha iyi buldum.

    Özellikle zoom anlamında S serilerinden geri kalıyor tabi, telefoto kamerayı çok kullanıyorsanız eksikliğini hissetme ihtimaliniz var.

    Genel olarak günlük çekimler, anı yakalamak için fazlasıyla yeterli A55'in kamerası. Bu da ne biçim kamera böyle diye bir kere bile dedirtmedi açıkçası. Hatta gün ışığı şartlarında farkı anlamak bile zor ana kameralar arasında S serisiyle...

    Genel olarak şöyle özetleyebilirim, beklentiniz çok yüksekse üzebilir, bunun haricinde pişman etmez.
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    A34 kullanıyorum bu ne biçim kamera böyle diyorum her açışımda. Çok bir beklentim yok da bir şeylerin fotoğrafını çekebileyim en azından.

  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle kötü değil hocam günlük kullanımda işinizi görür...

    Hemen şu an çektiğim birkaç foto (sıfır ayar. Hep böyle kullandığımdan Auto HDR kapalı, görsel zeka kapalı, hız yerine odaklamayı önceleme açık)
    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

    Çok mu ahım şahım hayır değil ama zaten böyle bir iddiası da yok. İş görüyor fazla fazla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 18 Mayıs 2024; 17:32:55 >




  • Geniş açı örnek Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 18 Mayıs 2024; 17:36:1 >












  • Örnek video super steady kapalı








  • Super steady açık (ss açıkken ne yazık ki FHD 60 fps çekmiyor bu bir eksi)
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    Örnekler gayet yeterli hocam elinize sağlık. Evet video konusunda kısıtlamışlar en azından 4k60 beklerdim yapabilecek yetenekte ama orta segment kalması için frenlemişler. Hocam imkanınız olursa gece fotoğrafı örnekleri de yapabilirseniz konu açısından çok açıklayıcı olur emeğinize sağlık teşekkür ederim.

  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam şu an çok yoğunum onun için İnşallah gece fotolarını yarın göndereceğim.

    Bu arada evde pcye alıp yukarıda paylaştığım foto ve videolara bakma şansım oldu, forumda attığımdan çok daha iyi kaliteleri normalde. Forum yüklerken kaliteyi çok düşürmüş. İnşallah onları da upload edeceğim orijinal haliyle. Kıyaslama şansımız olur. Selametle

    Ekleme, upload:
    https://www.mediafire.com/folder/t4svsgghnvv3aj4,vjd5s1lkcd7yvxw,b4t96dser9qhdz1,ez8bpe4ab5a5yni,n2ho3awav0cw3fj,lxhx4c4jtam1kyw,oplfveiw1jleiz4,ta91kwwg1ewyx26,mxdwz1nsjbx2zaj,06dxevkwmas93rc/shared



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 18 Mayıs 2024; 20:58:23 >




  • Arkadaşlar zahmet olmazsa biriniz şu AnTuTu'daki depolama testini ve CPDT Benchmark testini ayrı ayrı yapıp ekran görüntüsünü gönderebilir mi? TR'deki cihazlar ve özellikle 128'lik modelde UFS 2.1 - 2.2 kullanıldığına dair bir iddia var, keza 256'lığı da aynı şüphe içerisinde. Eğer birisi en fazla 5 dakika sürecek bu iki testi yapıp ekran görüntüsü gönderirse aklımızda soru işareti kalmaz :).
  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    https://www.mediafire.com/folder/d2aadlp60bvs0/gece

    Buyrun hocam gece fotoğrafları
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    Hocam siz depolama testi yapamaz mısınız? 128'lik mi, 256'lık mı kullanıyorsunuz?

  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

    Hocam elinize emeğinize sağlık gayet kabul edilebilir görünüyor. İmkanım olursa a34'ten geçeceğim gibi duruyor.

  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

    Buyrun hocam 256 TR cihazı

    Tam hangisi oluyor sizce hocam, antutu 3.x tahmin etmiş ama sizin yorumunuz nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 19 Mayıs 2024; 22:54:22 >




  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam hakkınızda, dediğim gibi benim işimi görüyor :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.