Şimdi Ara

Rimworld %100 Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • blackpanter1234 B kullanıcısına yanıt

    code yazan yeşil butona tıklayıp, açılan sütunda ki download zip butonuna tıkla

  • Selam. Öncelikle bu güzel çalışma için ellerinize sağlık. Bir dönüt vermek için buradayım. Türkçe yama, oyunda belli bir noktadan sonra problem yaratmaya başlıyor. Var olan ideolojinizin kutsal parçasını bulduğunuzda mekanınıza "pilgrim" yani hacılar geliyor. Hacılar gelirken oyun takılıyor ve hiçbir şekilde devam etmiyor. Log dosyasından inceledikten ve türlü türlü çözümler aradıktan sonra oyunu ancak orijinal diline çevirerek devam ettirebildim. Sonra birkaç kez Türkçe'ye alıp tekrar denedim ve tekrar aynı event gerçekleştiğinde oyun takıldı ve kapandı. Tüm modları kapatıp denememe rağmen oyun Türkçe iken hiçbir şekilde devam etmedi. Bu da problemin Türkçe yamada olduğunu gösteriyor. Aynı event sırasında oyun İngilizce akarken herhangi bir takılma, crash yahut kapatma söz konusu olmuyor. İlgilenirseniz çok faydalı olur. İyi günler, iyi çalışmalar dilerim.





  • Oyunun kendisinde Türkçe yok mu bu yama ne katıyor?

  • Midair44 kullanıcısına yanıt

    Github matığı ile yürüdüğü için oyun tamamen Türkçe değildi %20 falan çevriliydi onda ise bozuk çeviriler vardı. Yamada fazla kelime olduğu için kimse cesaret edip çevirmiyordu. Arkadaş sağolsun tek başına çözüm getirdi bu sorunlara.

  • oyunun resmi dili sandım topuklarım bi tarafıma vura vura eve geçtim...aslıdan resmi sayılır açtım türkçe görünce, ben buna iyi zaman ayırıyım şimdi dedim.

    bayramdan bir gün öncede güzelce oynadım, çok mutlu oldum...

    bide oğlana alıyım, çok istedi çünkü bu oyuna hakaret etmek istemedim onada satın aldım ama şu an garip bir durum var:(

    ne onun ne benim oyunum türkçe olmuyor, elim ile indirdim, tek tek dosyaları attım ama olmadı...hadi benimki bugun güncelleme geldi ondan gitti oğlanınki dünde türkçe olmadı yani satın almasam torrent ile indirsem oğlan türkçe oynucaktı komik oldu biraz:)

    bu forumada ne zaman birşeyler yazsam yıllardır ya eu4 için yada bu oyun için çok garip ya

  • RaymondRony R kullanıcısına yanıt

    :))) aynı durumu bende bugün yaşadım dün aldım bugün oyun zortladı ne yaptıysam oyun türkçeye çeviremedim gitti 800 TL

  • Yeni ek paketle birlikte bu Türkçe yama dosyası patladı. 4-5 sene önce oyunu tek başıma gerçekten %95 seviyesinde Türkçe haline getirmiştim. Eldeki dosyaların üstüne koyarak tekrar aynı işe soyunabilirim ama yönlendiren olması lazım. Github arayüzünü anlayamıyorum.


    Biri bana dosyaları atacak ben tek tek çevirecem, Github'a o yükleyecek falan. @asdev991 kardeşim büyük güçlü Türkçe Rimworld'e ben varım sen davar mısın?

  • valla bu yeni gelen dlc de türkçe olsa keşke :D var mı çevirmeyi düşünen bir kardeşimiz bu oyunun kaderi beni üzüyor :((

  • yav yenisini çevirene kadar su anki halini bi oynayaydık...yav arkadaş parasında pulunda değilim, şu oyunu türkçe oynamak namus meselesi haline geldi bende...

    yav ben bu oyuna türkçe yama beklerken oğlana bebek bezi alıyordum, çocuk büyüdü türkçe diye rimworld aldık, yine rezil kepaze olduk.

    bu zaman kadar 50 kere giderdim malta ya dil okuluna lanet olsun ya 40 a merdiven attım ben gücüme gidiyor artık 


    şimdi ben malum siteden indirsem bunu türkçe olarak oynarmıyım?

    dejavu yaşadım şimdi exxen'de paramla izleyemezken iptv alıp macı izlemiştim bu sene 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymondRony -- 12 Nisan 2024; 18:30:14 >
  • RaymondRony R kullanıcısına yanıt

    Oyuna şimdi girdim yeni ek paket dışındaki çoğu şey Türkçe olmuşa benziyor.

  • @Clementha hangi dosyayı indirdiniz acaba? paylaşabilir misiniz bizde faydalanabilelim.

  • Bende de durum aynı düzelmedi ben Epic den almıştım galiba ondan.Sildim yeniden yükledim ama düzelmedi.

  • Büyük güçlü Türkçe Rimworld'e ben de varım kardeşim. Yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı?

  • dün kuçuk bi güncelleme oldu son dlc hariç türkçe bende...ama o elimle indirdiğimi attığım içinmi, yoksa orjinal halimi düzeldi anlıyamadım hiçte kurcalamaya niyetim yok:)

  • Hmmm evet başardım son dlc hariç Türkçe ye çevirdim oyunu neyse buna da şükür. Artık olayın tekniğini derinlemesine bilen arkadaşların son dlc yide Türkçe ye çevirisini bekleyecez şimdiden emeği geçenlere ve geçeceklere sonsuz teşekkürler.

  • Bende Epic Games ten almıştım oyunu ve Türkçe olmuyordu. Bugün araştırırken başka bir forumda görüp denediğim olay sonuç verdi şu an Türkçe oynayabiliyorum. Epic games in oyun yükleme klasöründe oyunun dil dosyalarına girdiğimizde İngilizce dışındaki tüm dil dosyaları tar uzantılı. Winrar ya da başka bir sıkıştırılmış dosya programı ile RimWorld>Data>Core>Languages klasörüne girip "Turkish(Türkçe).tar" içerisine girip dosyayı aynı yere çıkartıyoruz. Çıkarttıktan sonra bu tar uzantılı dosyayı siliyoruz.(Burası önemli).tar uzantılı dosyayı silmezsek çalışmıyor. Languages klasöründe sadece Turkish(Türkçe) adındaki klasör kalmalı. Sonrasında Türkçe klasörüne buradan indirdiğim dosyaları atarak oyunu çalıştırıp dili tekrar Türkçe seçtiğimde oyun Türkçe olarak başladı. Bende DLC olmadığı için DLC lerde deneme şansım olmadı kesin bir şey söyleyemeyeceğim ama onlarda da aynı sorun olabilir aynı çözümü onlar içinde uygulayıp deneyebilirsiniz.


    İyi oyunlar. 





  • @asdev991 Dostum yeni gelen dlc için de çeviri devam edecek mi? Bu oyun açıkçası benim en sevdiğim oyun ve daima da içerik ekleneceğini ve gelişmeye devam edeceğini düşünüyorum. Devasa bir community tarafından sürekli olarak modlar ve içerikler üretiliyor ve bu içerikler oyuna ekleniyor. İşin aslı bu çeviri ekibinin sürekli olarak oyuna türkçe dil desteğini sağlamasını çok isterim ve maddi olarak da destek olmak isterim açıkçası. Birçok insanında benim gibi düşündüğüne inanıyorum.

  • Perseusqw P kullanıcısına yanıt

    evet bende açıkcası bekliyorum asdev beyden :D kendisi bizimle bilgi paylaşırsa maddi konuda bende seve seve yardımcı olurum.

  • Daha önce çeviri yapmadım. 1 gün boyunca çevirmeyi denedim ve yapamadım. Herhangi bir kolaylık sağlanmamış dosyalar üzerinde. Makine çeviri yapay zekayla nasıl bunları çevirtiyor bilmiyorum ama yapay zeka vs. kullanmak istedim lakin yapay beceremedim.

  • Arkadaşlar eğer daha önce çeviri yapmış yada bu xml dosyalarından anlayan varsa bana ulaşsın.


    Discord adresim: misa0602


    Ben çeviririm sadece danışmanlık verebilecek birine ihtiyacım var.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.