Şimdi Ara

RESİMLİ & DETAYLI NOKIA N95 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ SSS, DESTEK, PAYLAŞIM (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
3
Favori
171.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi pil yontulurmu yahu yok daha neler bulunur mutlaka baskabir caresi birde tornaciyami godecegiz abi su benim bataryayi birazcik yontarmisin
  • benim hala umudum var.kolpaların ülkesinde kesinlikle n95'e 8gb pilinide yaparlar herhalde.kolpacılar kesinlikle iş başındadır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yegoadam

    abi pil yontulurmu yahu yok daha neler bulunur mutlaka baskabir caresi birde tornaciyami godecegiz abi su benim bataryayi birazcik yontarmisin

    Bir gelsin ben buraya size göstericem nasıl olacagını yontulurmu dediğim 1 mm cik bişey n95 varsa elinde bak piline ufacık bir girinti var o yok BL-6F de onu oydukmu oda dediğim gibi 1mm olay tamam zaten farkında degilmisiniz yoksa sadece benmi görüyorum bir sürü n95e takılmış bl-6f resimler var adamlar yapmış belki yontmaya bile gerek yoktur az zorlasan




  • Reis kardeş; ben N95 kapak takımı almayı düşünüyorum. Yalnız bu takımı alırsam ben kendim kapağı değiştirebilir miyim? Yoksa servise mi vermek gerekir?



    Adam tornavidasını da yanında gönderiyormuş :)
  • Daha önce bir telefon söküp taktıysan rahatlıkla yapabilirsin ama tecruben yoksa sökersinde takman zor olur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ramaknisnan

    Reis kardeş; ben N95 kapak takımı almayı düşünüyorum. Yalnız bu takımı alırsam ben kendim kapağı değiştirebilir miyim? Yoksa servise mi vermek gerekir?



    Adam tornavidasını da yanında gönderiyormuş :)

    servise taktırmanda fayda var ama kendinde takabilirsin ama ince iş yani
  • hiç uğraşmayın
    ben daha önce 3230 için denedim telefon boşa gitti sizlere ömür
  • N95 ile travian sitesine girip oynayabiliyormuyuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cnr0663

    N95 ile travian sitesine girip oynayabiliyormuyuz?


    web tarayıcısı olduktan sonra giremediğin site olamaz

    bende şuan 6280 var opera mini web browser ile travian oynuyorum N95 hiç düşünme girer
  • opera 8.65 i indir networkün paylaşım alanından sonra dene

    DH dostları, bende bizim şu meşhur “N95 8GB” modelini elime alıp, mıncıklama imkânı buldum ve izlenimlerimi aktarmak istiyorum. İsteyenler İstanbul - Sirkeci - Doğubank Pasajına gidip inceleyebilirler.
    Öncelikle, başlığımızda sık sarf edilen, "Cihaz daha çıkmadı, çıktıda yaygınlaşmadı. Yorum yapmak doğru değil." sözünün ilk cümlesine katılıyorum ama tabi 2.sine değil... Neden yorum yapmayalım ki? Neden görüşlerimizi, kendi düşüncelerimizi aktarmayalım? Bunun için kurulmuş 1 platform burası. En azından forum bölümü Biz kimsenin aklındakini zorla değiştirmeye çalışmıyoruz ki. İyiye kötü deyip işi kedi-uzanamadığı et hesabına bağlamıyoruz. Ki niye böyle 1 şey yapalım?
    Bu yorumlar –tanım olarakta- kişiye bağlı olduğundan bunlar kişisel görüşlerdir. Demem o ki LÜTFEN KİMSE BURADA YAZILANLARI OKUYUP “Ha ekran kötüymüş, almayayım.” YA DA “RAM süpermiş, 8GB hafıza da var. Kesin almam lazım.” DEMESİN. Bazıları çok güveniyor bana bu konuda. Al desem alacaklar, alma desem almayacaklar… Yahu ben kimim? Ben üretmedim ki bu cihazı. Güzellik göreceli… A iyi der B kötü der. Aşağıda yorumlarım mevcut ama kimse bana UYMASIN
    Bence niyeti olan-olmayan herkes bence gitsin eline cihazı alsın, kendisi incelesin, kendisi karar versin. Hepimiz bu işten anlayan insanlarız.

    YORUMLAR:
    Boyut: Bizimki, abi olduğundan olacak, 1az daha tombul. Zaten N95 kullananlar hemen anlar elleri alıştıkları için… Ama abartılacak değil. Abiye yaraşır boyutta. Zaten o kadar büyük ekrana sahip 1 cihaz ancak o kadar olabilir. Ama kalınlık daha ince olabilir o ayrı.

    Tuş Takımları: Tuşlar 1az küçük olmuş. Tabi bu zorunlu 1 değişiklik. 0.2”lik büyüme kat eden ekran boyuttan taviz vermek istemediği için tuşlardan çalmak zorunda kalmış. Plastik kalitesi hakkında pek 1 kanaate varamadım şimdi kesin 1şeyde söylemek istemiyorum ileride yalan olabilir. Çünkü bu birazda kullanıcının cihaza nasıl davrandığıyla da ilgili. Tuşlar küçük olduğundan çoğu işi bunlara başparmağın tırnak kısmıyla basacaktır. E tırnakta zamanla soyulma riskini artıracaktır ki dediğim gibi kalitenin farkına varamadım emin değilim. Ama et kısmıyla basmak zor gibi. Kalem ve Clear tuşuna ele cuk oturuyor ama yanlış riski de yok değil. Merak konusu olabilecek şeylerden 1iside o tuşlarla nasıl oyun oynanacağı… Ben daha benimkiyle zırt-pırt diğer tuşlara basıyorum. Kabul, beklide bu benim beceriksizliğim.

    Tasarım: Ben beğendim önceleri beğenmedim desem de. Tuşların rengi siyahla gitmiş ve siyahta ağır gözüktürüyor. Sürgünün yeni stili daha iyi çünkü araya toz kaçma gibi 1 durum yok. Ve çok samimi söylüyorum kızak çok sağlamdı. En azından benim baktığım öyleydi. Ne boşluk vardı ne 1 şey. Bunu zaman belli edecek tabi aldanmamak lazım. Ekrana cam konulması çok iyi olmuş ve kapakla sıfır gibi duruyor. Düzdeki gibi 1.5mm kadar içeride değil. Gayet 0 vaziyetinde ama tam sıfır değil tabi. Ben tuş takımı boyutları ve lens koruması hariç tasarımda eksiklik görmedim. 2side gülü seven hesabına dayanıyor. Tuş takımı ekrandan çalmış. Lens kapağı ise fedakârlık yapıp boyutunu pile devretmiş. Yapacak 1 şey yok…

    Ekran: Ekran devasa boyutlara sahip. 0.2”lik oynama var ama cam ve tasarımı daha geniş ve güzel görünmesini sağlamış. Görünüş olarak düze göre daha güzel. Ekran 1az daha aydınlık. Netlik düzüne göre azda olsa düşük. Çok dikkatli baksanız pikselleri sayarsınız ama “normalde” uzaktan bakacağınız ve dikkat sarf etmeyeceğiniz için sayma gibi 1 vaziyet geçirmezsiniz. Demem o ki genişlik süper ama netlikten azda olsa ödün vermiş. Matematiksel olarakta bu böyle.

    Hız: Bu kısmı anlatamam. Cihaz inanılmaz hızlı. 10 Numara olmuş… Menü geçişleri aynı da yapılan işlemler daha hızlı gibi geldi. Özellikle foto çekimi… Deklanşöre bastığınızdan ortalama 2-2.5 sn kadar sonra her şey bitmiş oluyor. Bastıktan sonra siyah ekran üzerine “Image Processing” yazıyor (Resim İşleniyor) Şimdi size 2sn uzun gelebilir ama şimdi hemen içinizden sayın bakalım ne kadar sürüyor. 80mb Boş RAM son derece yeterli. Gerçi bunu da zaman gösterecek.
    Demem o ki, almak için biraz erken. Sorunlu mu değil mi belli değil. Sürgü gevşer mi gevşemez mi belli değil. Lens koruma camı kolay çizilir mi çizilmez mi belli değil. Zaman ne getirir bilinmez. Lens koruması, tuş takımı ve ekran haricinde önemli 1 sorunu yok.

    Ekran çok kişisel. Herkese göre değişir. Herkes kendi karar versin. Tuş takımı da öyle…
    Ben almayacağımı 1 kez daha yinelemek istiyorum

    Saygılar, sevgiler…




  • Reis eline sağlık ama açıkçası bir türlü karar veremiyorum n95 imi N95 8Gb ile değiştirmek konusunda. Sanırım en doğrusu yeni yılı beklemek, iyice netleşir 2 telefonun farkı!!!
  • Reis doğubankta n95 8gbta ne istiyolar kaçağı kaç paradan satılıyo bi bilgi verebilir misin?
  • n95 8gb yaygınlaştıkça umarım n95 in de fiyatında bi düşme olur yoksa bu gidişle alamıcaz gibi
  • doğubankta n95 8gb'a 5 gün önce 1130 ytl fiyat çektiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_engin34 -- 14 Kasım 2007; 2:03:38 >
  • Diğer topicte cevap alamadım da...




    Arkadaşlar , ben eBay den bu bataryayı aldım. Acaba bunu kullanmamın herhangi bir sakıncası olur mu? Telefona bir zarar verir mi sizce?
  • orda cok kafa karistirici bi kelime var butun kampanyalardada yazar ucuz diye gidersin kazigi yer gelirsin

    "UPTO 1000 mAh", yani 1000 mAh e kadar yani bu pil 1000 mAh degil tam olarak
  • Ne iştir anlamadım yaw. Kullanıcı İncelemeleri bölümünde gözüküyor ama listede yok.




    Hıı... Mesaj atmak gerekiyomuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 8 Mart 2008; 19:29:50 >
  • Arkadaşlar ınanmıycaksınız ama bızım arkadaşın babası umreye gıttıgınde umreden gelırken hurma getırıyordu.Hurma paketının içinden kutu N95 çıktı arkadaşa.Boyle bı bal olabılır mı:D:D:D MAnyak bi makine
  • arkadaşlar merhaba benim bi sorunum var telefonla çektiğim resimler berbat ama videolar tatmin edici telefonumdan iyi resimler alamıyorum.
    acaba ayarlarındamı bi problem var.çektiğim resimi bilgisayara atınca renkleri matlaştırıyor bulanık oluyor bunun ayarı nedir yada siz kullandığınız en tatmin olduğunuz ayarı benimle paylaşırmısınız.teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.