Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sagropa Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.621
Cevap
622
Favori
615.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu verilen oyunlara sevinende ne bilim

  • Paramızla aldığımız hizmeti beğenmeyip eleştiriyoruz buradaki insanlar şirketin maaşlı çalışanlarından daha sıkı savunmaya geçiyor. Hayır arkadaşlar, sizin beğendiğinizi beğenmeyenler olacak, hatta bayıldığınızdan nefret edenler de olacak. Gerçekten bu ayki verilen oyunları savunan adamla oturup oyun falan tartışılmaz.

  • hadi önceden vermemiş olsa rdr2yi bi nebze anlarım,ama önceden geldi kaldırıldı , zaten çoğunlugunda oynadıgı bir oyun yani şuan eklenmesi çok çok küçük bir kesime hitap ediyor artık bu vakitten sonra,bomboş olmuş

  • Watch Dogs da yeniden verilmiş. Bu ay pass pas olmuş plus. 

  • Bu ay katalogdan kalkacak oyunlardan bir tanesi de Horizon Zero Dawn'mış arkadaşlar. Neden kaldırıyor acaba çok merak ettim. Kendi oyunlarını kaldırmaz diyorduk sanırım umduğumuz gibi olmayacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada sadece Elex 1 değil, Elex 2 ve Re-Reckoning de katalogdan 21 Mayısta kalkıyor. Bu kadar erken haber verdiğin için teşekkürler Sony.

    Not: Re-Reckoning daha önce aylık oyunlarda verilmişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 16 Mayıs 2024; 1:57:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlgoMan kullanıcısına yanıt
    Remake versiyonu gelecek muhtemelen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlgoMan kullanıcısına yanıt

    Adamlar bu ay verilen ve çıkarılan oyunları tekrar verdiler. Ne yaptıkları belli değil artık. Sony yapımı Madame web gibi vizyonsuz filmler(filimler) milyon dolar zarar yazarsa bir yerden çıkaracak adamlar.

  • Oyun işlerine yeni girenler hariç plus a RDR 2 geliyor diye havalara uçanları gerçekten anlamıyorum. Oyun çıkalı kaç yıl olmuş, fiyat olarak milyon kere indirimlerde dibi gördü, biraz oyuncuysan zaten bu saate kadar çoktan oynamışsındır. Bu neyin sevinci gerçekten akıl tutulması yaşıyor bazıları. Berbat bir ay daha extra ve deluxe için. Deluxe üyeliğim bitince essential ile yola devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

    Bazı azimli dayılar var, misal The Order cemaati, adam ısrarla para vermeyip Plus'a gelmesini bekliyor. 100 lira bile vermek zor geliyor adama. Çünkü servise para vermiş oradan her istediği almalıymış. Saçma sapan bir plus ayı daha.

  • Boş bir ay daha benim için. Rdr 2 hariç oyun yok, onu da oynamayan yoktur zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kataloğu benim kullanma amacım normalde para vermek istemeyeceğim oyunları belirli bi süre aralığında uygun vaktim olunca oynamak amaçlı.
    Metal hellsinger, bence katalog için mükemmel bir oyundu.
    Deliver us moon/mars oyunları da hakeza öyle.
    AAA oyunları bütçeme göre kendi hesabıma ya da kardeşlikle zaten alıyorum.
    Beklentilerim Forspoken, LOTR: gollum gibi oyunlar.
    Rdr2 çok tartışılmış. Uygun vaktin yoksa bu oyunu yine 3 ayda bitiremeyeceksin. Oyunun ortasında katalogtan kaldırıldığında yine Sony taşlanacak. Sistemin ilk zamanlarında da olan buydu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Sony neredeyse eski tüm özel oyunlarını abonelikte sundu ama bazılarını atladı. The Order 1886, Drive Club, Grand Turismo Sport benim aklıma gelenler. İnsanlar kütüphanede Sony'e ait eski özel oyunları sabit görmek istiyorlar Xbox Gamepass'te olduğu gibi ve bence haklılar. Ben The Order 1886 yı zamanında bitirmiştim ve o oyun konusunda en büyük sorun hikayenin yarım kalması, devam oyununun gelmemesi ve Sony'nin oyunu yokmuş gibi davranmasıydı. Bunlara ek inatla kütüphaneye getirmemesinin insanları rahatsız etmesi gayet normal.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Oyun remake yapmayacak kadar iyi hala. Başka planları var belli ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt

    Drive Club Dediniz Beni Mahvettiniz bende zamanında bu oyun store katalogunda var diye bi ara oynarım dediğimde sonradan baktımki oyun tamamıyla kaldırılmış zamanıda kütüphaneye ekleseymişim keşke diyorum artık belirli bazı oyunları satın alıyorum sonradan oynarım diye üyelik bitince zaten bu oyunlar ulaşılamaz olacak gerçi 5yıllık 10 yıllık alan için problem değil 10yılda burdan ne gelirse oynanır parasının hakkını verir 10yıllık alan için zaten oyunda almak çok önemli değil 10 yıl sonunda oyun zaten Retro katogorisine girer Emülatörle Oynanır :)


    Mesela Ben Konsolda İnfamus 1 ve 2 serisini oynamak istiyorum PS3 kasikler kataloğunda yok bunlar bazı bölgelerde Açıkmış cloud sistem üzerinden oynanır durumda nedense diğer oyunlar gibi bunu kataloğa ekleyemediler PS3de nasıl bir mimari varsa PS5 bunu çözemiyor Fakat RyZEN 7840 işlemcinin 780M Apusu ile PS3 Emulatörle oynananabiliyor Aslında Sony Eski popular PS3 oyunlarını bu kataloğa eklemeli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 16 Mayıs 2024; 11:10:44 >




  • Konuyu gereksiz yerlere götürüp okuduğunu anlamakta güçlük çeken arkadaşlar var
    Rdr2 verilmiş buna seviniyorsun yok bilmem destekliyorsun fln gibi boş yerlere götürüyorlar
    Zaten oyunu ps4te ilk çıktığı dönemden beri 400 saat oynadım,oyun kütüphanemde var oynuyorum da

    Biz diyoruz ki bizde olsa bile rdr2 seviyesinde oyunlar verilsin yeter ki ama yaz yaz boş yine anlamak istedikleri gibi anlıyor bazıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 16 Mayıs 2024; 11:29:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt

    Remake olmayacak zaten remastered edileceği söylentileri var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrChame kullanıcısına yanıt
    Drive Club'ın tamamen kaldırıldığını bilmiyordum, bende disk olarak vardı ve geçen sene satmıştım. Kıymete binmiş bilsem satmazdım 😁 Bende yeni abonelik sisteminden önce indirim kovalarda alırdım oyunları psn aylık oyunların yanında ve inatla benim indirimde aldığım oyunlar verilirdi aylık oyunlarda çoğunlukla 😀 Yeni psn abonelik sisteminde 3 yıl abonelik aldım ama elde pc de olunca açıkçası daha çok pc de oyun oynuyorum gamepass, steam ve epic sayesinde. Artık bu platformlarda indirim kovalıyorum. Pc elimde yokken ps4 ile daha çok oyalanıyordum haliyle. Ps3 oyunları en baştan cloud olacak şekilde duyrulmuştu zaten ama bir ümit belki uyarlama yapılır diye düşünüldü ama olmadı. Emülatör yapımcılarıyla kol kola verse bu işi çözerlerdi aslında 😀 Sony belli ki pek üzerinde durmuyor bu işin yada uğraşmak istemiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Remastered a gerek var mı bilemedim açıkçası. Gerçi hala çıkmamış Ps5 pro için daha iyi görseller sunma niyetleri olabilir. Malum yeni konsol çıkınca ona özel gibi görünen satacak oyun lazım 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.