Şimdi Ara

Özgür Özel 2. Kk olacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2.kk değil 2.erdoğan olacak deseydiniz şimdi haklı çıkıyor olurdunuz. Bariz ki son hareketleri kkya değil erdoğana benziyor. Rte seçimleri kazana kazana, kk kaybede kaybede o karakterlere büründü. Şimdi özel de kazandığına göre erdoğana benzemesi normal. Böyle devam eder ve genel seçimlerde de kazanırsa bir siyasetçi gelecek kendisini kurtaracak sananlara güzel bir kapak olur. Hepsi aynı işte. Ülke için faydalısı her seçimde bir tarafın kaybetmesi hiçbirinin o kadar havalara girememesi. Siyasetçileri parazit sürüsü olarak görüp hangi taraf yenilip dağılırsa mutlu olmak en doğrusu. İlk genel seçimi kazanır bence chp. Özgür özelin kendini aday yapacagını sanmıyorum yenilseydi yapardı bu aptallığı yenilen adam hata yapmaya daha müsaitdir karakteri git gide küçülür sinsi işler çevirir. Kemal o kadar korkmuştu ki aday olduğunu son anda söyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Stoa kullanıcısına yanıt

    CHP'nin genel seçimleri kazanması için Özgür Özel'in genel başkanlıktan ayrılması lazım, şuanki görünen tablo bu.


    Hem Erdoğan'a benziyor diyerek Erdoğan'ın çizgisinde giden bir adama muhalif mahalle neden oy versin?


    Bir arapça tabela konusunu dahi polemik konusu ettirerek gündemi haybeden meşgul eden bir parti başkanına döndü Özel ancak öte tarafdanda partisi içindede ağırlık oluşturmaya başladı, örnekmi?



    Tanju Özcan bu sabah katıldığı programda Özel'in arapça tabela söylemlerine "Özel'in söylemlerini kendi üzerime alınmadım, çok açık olmamış cümleleri" diyerek "ortada kuyu var,yandan geç" yapmış. Tanju Özcan gibi CHP içindeki ulusalcı kanadı temsil eden bir isim dahi Özel'i eleştirecek cesareti kalmamış. şuan CHP içinde Özel'in atadığı herkes Özel'i kayıtsız şartsız destekliyor çünkü büyük bir seçim zaferi kazandı. Yani maçı kazanan her zaman haklı kafası işliyor partide.


    Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacak🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    Tanju Özcan, Özgür Özel’in “Arapça tabela” sözleri sorulunca zorlandı.
    https://twitter.com/i/status/1790662750844117239

    Özel'in birebir şekilde Kılıçdaroğlu gibi olması zaten mümkün değil ama Kılıçdaroğlu çizgisini yumuşatarak ilerletmesi gözle görülür şekilde yaşanıyor. Mesela Özel-Erdoğan görüşmesinden 24 saat geçmeden Özel apar topar Kılıçdaroğlu ile 2.5 saat basına kapalı şekilde görüşme gerçekleştirdi. Ne konuşuldu hiçbir şeyde paylaşılmadı. Özel kurultayda Kılıçdaroğlu başarısız diyerek kazandı. Kılıçdaroğlu'nun ise fiilen parti siyasetini belirleyecek bir konumdada değil. Adam 2 tweet attı Özel'in ayarını bozdu. Özel'de hemen Kılıçdaroğlu'na gitti artık ne konuştuda Kılıçdaroğlu sustu şuan?


    Erdoğan'da Özel parlatmalarına devam ediyor zaten. Özel farklı konularda hükümete sallıyor ama Erdoğan ise Özel'e "aferim" dercesine sıcak davranıyor. Peki sonuç? Yapılan muhalif eleştirelerden alınan bir kazanım oluyormu? Sen rakibinin yanlış adımlarını eleştir ama rakibin sana güller atsın, bunun garipliğinide tartışmıyor kimse.


    Kılıçdaroğlu zamanında ise iç siyaset konjonktürü farklıydı. Erdoğan her Kılıçdaroğlu eleştirilerine "Bay Kemal" diyerek Ti'ye alarak cevap veriyordu. Kılıçdaroğlu'nun kale duvarlarına taş atarak yıkmaya çalışmasını Erdoğan gülerek izliyordu. şimdi ise Özel'in elinde daha ağır silahları var ve Erdoğan'da bu silahları bertaraf etmek için Özel'e oynuyor şimdi.


    Normalde muhalif mahallenin isteği ve umudu şu;


    Özel uzatmadan partiyi kurultaya götürüp İmamoğlu'nu parti başkanlığına getirsin, İBB'de ise zaten çoğunluk CHP'de olduğundan İmamoğlu yerine başka bir CHP'li atansın ve 2028 süreci başlasın isteniliyor. 6lı masa sürecinde İmamoğlu'nun aday olması tartışmalarında İBB koltuğu hep polemik konusu olmuştu zira İmamoğlu aday olsa İBB koltuğunu AKP'li bir isme devretmek zorunda kalacaktı. şimdi ise böyle bir riziko yok ancak adım atanda yok.


    şimdi ise Özel kendi ağırlığını oluşturarak ne böylesi bir koltuk değişimi nede erken seçime gitme gibi bir gündemi yok. 4 yılı böyle geçirip parti içindeki gücünü konsolide edip İBB ve ABB başkanlarınıda bu 4 yıl içinde pasifize ederek adaylığını dayatacak. Özel'in "kendimi aday olarak dayatmayacağım" sözüne Türkiye'de kaç kişi inandırıcı buldu? şuan Özel kendisine partide yeni bir taban oluşturuyor ve bu tabanda 1-2 ayda oluşmaz. Asgari 1-2 yılı devirmesi gerek Özel'in. Ama görüyoruzki Özel o 1-2 yılıda beklemek istemiyor. Daha kısa zamanda partide Kılıçdaroğlu gibi tek söz sahibi olmak istiyor. İşte bu yüzden Özel'in gittiği yol Kılıçdaroğlu'nun yıllardır gittiği yol ile hemen hemen aynı. Sadece tavır ve söylemleri farklı. Yani ha Ali kel ha kel Ali..Zaten muhalif mahallenin Özel'i son günlerde şiddetli şekilde eleştirmelerinin sebebide bu.





  • - Cumhurbaşkanı Erdoğan:


    "Önümüzdeki 4 yıl gerilimle değil, karşılıklı hoşgörü ile geçsin. muhalefet yıkıcı değil yapıcı olsun. Özgür Özel ile 1.5 saat çok verimli şekilde görüştük. Türkiye'de siyasetin yumuşamaya ihtiyacı var. Bu iklimin Türk siyasetinin normali haline gelmesini ümit ediyoruz."

  • yeni anket, iktidar partisini ikinciliğini teyit etti. daha üçüncü olacak, beşinci olacak. yrp mesela yüzde beşlere gelmiş. bu kadar çıngar arasında mehape nasıl %10 larda oy alıyor, akıl sır ermez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    anket link?

  • design.code kullanıcısına yanıt
    https://t24.com.tr/foto-haber/metro-poll-den-yeni-anket-bu-pazar-milletvekili-secimi-olsa-akp-liler-kime-oy-veriyor,32058/6


    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/orc-anketinde-akpye-buyuk-sok-bu-pazar-genel-secim-olsa-2206795



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 15 Mayıs 2024; 16:42:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Sonuçlar berbat. Halk alternatif partilere yönelmiyor. AKP ile CHP ortak olup türklüğü anayasadan çıkarmaya dair sinyalleri verdiler, meclise önerdiklerinde de uyuyacaklar gibi görünüyor. Normalde böyle bir duruma karşı diken üstünde silahlı direnişe hazırlanıyor olmamız lazım.

  • design.code kullanıcısına yanıt
    sen farklı bir chp görüyorsun. bu kadar genelleme yapma. sonra hatalı olduğunu göreceksin. ayrıca milliyetçilik demek, diğer tüm milliyetleri asıp kesmek değil. kendini bilmek ve ait olduğun ülke ve milliyete değer vermektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar (6 Mayıs 2024):


    "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir."



    Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacakEHA MEDYA (@eha_medya) on Xtwitter
    Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar: ▪️"Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir." Çiğdem Bayraktar: ▪️"O kadar da değil, aynı cümlede kullanmayalım." Özer Sencar: ▪️"Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş en büyük liderdir."
    https://twitter.com/i/status/1787575229813821709




    Özer Sencar (15 Mayıs 2024):


    “Nisan 2024 araştırmasına göre 14 Mayıs 2023’te AKP’ye oy verenlerin sadece %5.5’i bu pazar seçim olsa CHP’ye oy veririm demiş. Bunca sıkıntıya rağmen AKP’lilerin %59’u AKP diyor, %27’si de gri alanda beklemede.”


    Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacakOzer Sencar (@ozersencar1) on Xtwitter
    Nisan 2024 araştırmasına göre 14 Mayıs 2023’te AKP’ye oy verenlerin sadece %5.5’i bu pazar seçim olsa CHP’ye oy veririm demiş. Bunca sıkıntıya rağmen AKP’lilerin %59’u AKP diyor, %27’si de gri alanda beklemede.
    https://twitter.com/ozersencar1/status/1790416005480562875




  • - CHP lideri Özgür Özel, İyi parti lider Dervişoğlu'nu ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu;



    Özgür Özel:


    "İyi parti ile normalleşme ihtiyacımız yok çünkü hiçbir zaman ayrı düşmedik. İşbirliğimiz sürecek. Birbirimizi iyi tanıyoruz."

    "Dervişoğlu ile yaptığımız bu görüşmede güçlü bir muhalefet için mutabakat içindeyiz, temaslarımız devam edecek. Temel mottomuz muhalefete muhalefet etmemek olmalı."

    "Akşener ile geçen pazar günü telefonda görüştük. Geçmişte çok emekleri oldu, onada selamlarımızı yolluyoruz."



    Müsavat Dervişoğlu:


    "Ne zaman Türkiye'nin önemli bir problemi olsa baktığımız pencere genellikle CHP ve onun muhterem genel başkanıyla aynı pencere oluyor."




    Özgür Özel 2. Kk olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 16 Mayıs 2024; 13:53:10 >




  • - CHP lideri Özel, bir kez daha arapça tabelalar konusunda "CHP için onarılmaz yaralar açar" diyerek belediye başkanlarının bu konuda hassas olması gerektiğini açıkladı.




    Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacak🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    🗣️ Özgür Özel: “Arapça tabelalar benim de hoşuma gitmiyor. Dediğim şey, o tabelaları yırtan ‘belediye başkanı’ görüntüsü. Arapça’yı kutsal sayanlar var. Onu yırtman, CHP için onarılmaz yara açar. Ayrıca 6 milyon vatandaşımızın anadilidir.”
    https://twitter.com/i/status/1791182339826942134
  • chp kapatılsın. chp kurucu parti olarak anılarda yaşamalıydı, 80 darbesinden sonra baykal tayfası partiyi açarak türkiye halkına büyük yanlış yaptı.

  • 2.akp oldu bunlar kılıçdaroğlundan daha da kötü çıktı bu

  • - CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu:


    “Terör suçu dokunulmazlık kapsamında değildir. Ayrıca Sayın Demirtaş ve arkadaşlarının işlediği veya kendilerine isnat edilebilecek bir terör suçu da yoktur. Sayın Demirtaş savunmasında da vurguladığı üzere demokrasi ve barış savunucusudur.”



    - CHP lideri Özgür Özel:


    "Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'a verilen cezaların kabul edilebilir bir tarafı yok. Topyekun hukuksuz bir karar çıkmıştır."





    20-05-2016

    Özgür Özel 2. Kk olacak




  • dikkatimi cekti.seçim öncesi özgür özele sallayan aynı kişiler seçimde zaferden sonra biraz unutulunca sonunda ortaya cıkıp yine kötülemeye başlamışlar.Özgür Özel 2. Kk olacak 

  • Ya o değilde cb seçimi öncesi kk şöyle ezecek böyle geçecek diyen hesaplar yenilgiden sonra uzun bir süre ortadan kaybolmuştu. Şimdi geri dönüp bu seferde Öö yü poh pohluyorlar. Kaybederken masadan kalkıp halkın tepkisiyle masaya dönenlerde art niyet ararım.Kimse kusura bakmasın CHP'nin bu kürt ve Arap sevdasının savunulacak hiç bir yanı yok. Öö'yü en son Ahmet hakan ve cübbeli de övdü bence arkadaş kkyı bile solladı. Tarihe Türkiyenin Gorbaçovu olarak geçme yolunda depar atıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - CHP Lideri Özgür Özel:


    “Fatih Sultan Mehmet bugün yaşasa sosyal demokrat olurdu, bizim tarafta olurdu. Adam muhafazakar mı? Gemileri karadan yürütmüş...”

  • chp birinci partidir. her türlü kötülüklerle , kara propaganda yapanları es geçiniz. onların kisveleri farklı görebilir. kimi ampülcür, kimi zafercidir, kimi "doğma büyüme chp'lidir ). arkasına gizlendikleri kisveye göre atıp tutarlar. sonuç, chp birinci partidir. vatandaşların kurtarılmaya ihtiyacı var artık. sağanak gibi zamlar, ölen alım gücü derken, kara propagandayı yiyenlerin sayısı gün be gün azalıyor. onları kendi yalnızlıklarına terk edip, güzel ülkemize sahip çıkma zamanıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 18 Mayıs 2024; 12:6:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga bu seçimlere katılsın ve 1, çıksında görelim .madem her dediği tutuyor.Özgür Özel 2. Kk olacak Özgür Özel 2. Kk olacak Özgür Özel 2. Kk olacak 

  • özel bugün öğretmenlere daha sonra emkli sırayla sorunlarla ilgili mitingler yapıyor daha ne olsun .

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.