Şimdi Ara

Muharrem İnce kapıya kilit vurdu: Memleket Partisi Genel Merkezi kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yerel seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 0.17 oy alan Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi küçülüyor. Partinin Ankara’daki Genel Merkez binası boşaltılarak kapatıldı ve kapısına da kilit asıldı. Memleket Partisi’nin bu kararı tasarruf amacıyla aldığı ve Etimesgut semtinde küçük bir ofise taşınacağı bildirildi. MP Genel Başkanı Muharrem İnce de yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

    “-Hazine’den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. İletişim olanağının arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk.

    -Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız. Gönlü bizimle olan gençlerin, kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayıp siyaset sahnesindeki varlığımızı da güçlendireceğiz. Atatürk’ün yolunda; Akıl, Ahlak ve Adalet demeye devam edeceğiz. Türkiye’nin çoban ateşini söndürmeyecek, yaşama sevincini ve geleceğe olan ümidimizi hep canlı tutacağız.”



    Muharrem İnce kapıya kilit vurdu: Memleket Partisi Genel Merkezi kapandı



    KURULUŞUN 3. YILINDA KÜÇÜLME


    Muharrem İnce, gençlik kollarından itibaren görev aldığı ve Cumhurbaşkanı adayı da olduğu CHP’den ayrılıp 17 Mayıs 2021’de Memleket Partisi’ni kurdu. Parti aradan geçen 3 yılın ardından 17 Mayıs 2024 tarihinde küçülme kararını uygulamaya başladı. İnce, X hesabından paylaştığı seçimlere yönelik yazısında seçimlerde bir hata yapmadıklarını, halkın kutuplaştığını belirtti.


    GENEL MERKEZ BİR OFİSE TAŞINACAK


    Sözcü’den Cem Yıldırım haberine göre, Memleket Partisi’nde genel merkez boşaltıldı, kapısına kilit asıldı. İnce’nin “bir otobüsle yollara çıkıyorum” dediği partinin otobüsünden de partinin logoları söküldü. Genel Merkez Etimesgut semtinde daha küçük bir ofiste faaliyetlerini sürdürecek.




    https://www.odatv.com/guncel/muharrem-ince-kapiya-kilit-vurdu-memleket-partisi-genel-merkezi-kapandi-120044176




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 18 Mayıs 2024; 12:44:6 >







  • Tasarruf Tedbirleri de bahane oldu buna oy kaybı binanın kira geliri çok demiyor da tasarruf tedbirleri diyor x firma şube kapatsın tasarruf tedbirleri desin ne güzel iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açarken görmedim.

  • burada inceyi oy bölünsün diye parlatmaya çalışanlar nerde algıcılar nerde.Muharrem İnce kapıya kilit vurdu: Memleket Partisi Genel Merkezi kapandı Muharrem İnce kapıya kilit vurdu: Memleket Partisi Genel Merkezi kapandı Muharrem İnce kapıya kilit vurdu: Memleket Partisi Genel Merkezi kapandı 

  • 100 kere mikrofon uzatılıp 100 kere chp kötüleyince ne olmasını bekliyordu zaten.


    en son akpli belediye adaylarını övüyodu çöplükte yerini buldu...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.