Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bunun ekran filminde mi yoksa lcd demi sorun olmustur ya ? bi fikriniz var mı?

     <<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! !
  • Ekran filmi zaten gitmiş, LCD'de sağlam durmuyor. LCD'de kırık çatlak yoksa sağlam olabilir. Resimde çatlak gözüküyor üst tarafı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: heartless

    Ekran filmi zaten gitmiş, LCD'de sağlam durmuyor. LCD'de kırık çatlak yoksa sağlam olabilir. Resimde çatlak gözüküyor üst tarafı.


    saolasın adam gibi kapak bulamamıstım zati doru dürüst kullanamadım ekranda gitti tam oldu
  • v3i telim var fabrika ayarlarına dönmek istiyorum nasıl yapabilirim yada böle bşey mümkün mü?
    aslında sorun duvar kağıdı oluşturduğum bi resimi silsem dahi hala menünün bazı yerlerinde hala duvar kağıdıymış gibi gözükmesi.Fabrika ayarlarına geri dönsem sorun çözülürmü yoksa flashlamak mı lazm??? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • motorola v3i chrome black telefon arıyorum
    sıfır ayarında full kutulu garantili faturalı olmak koşulu ile...
  • Sıfır ayarında full kutulu garantili faturalı en ufak çiziği sorunu olmayan az kullanılmış motorola v3i satan ark. varsa pm atsın
  • beyler benim tel de ana ekranı açıyorm hemen wap bölümünü açıyor kendisi no ya basıyorum 1 sn sonra gene wap bölümü... bi tuş basılı kaldı diye şüpheleniyorum ama bu da saçma gelio. nası halledilebilinir?
  • Merhabalar,

    Benim ilginç bir yardıma ihtiyacım var. Eşimin V3i D&G'sinin ekranı bozuldu. Biz de telefonu değiştirmeye karar verdik. Fakat içindeki numaralara ihtiyacımız var. Numaralar telefon hafızasında. Bluetooth bağlantısı yapıp Phone Tools ile bilgisayara almak istiyorum. Fakat problem şu ki ekranı göremediğim için bluetooth'u açamıyorum. Aynı telefonu olan birisi ile telefonda görüşüp "şimdi soldaki düğmeye iki kere bas, şimdi şuna bas, buna bas" diye direktifler alıp şu bluetoothu açabilsem çok iyi olacak :)

    Yardımcı olmak isteyen ama numarasını vermek istemeyen arkadaşlara ben de numaramı verebilirim.

    Şimdiden çok teşekkürler...
  • ya yardımcı olucak yok mu nasıl yapıcam ben bunu şarkılara desteklenmeyen tip diye mp3 olsa bilee
  • motorola v3i black chrome almak istiyorum fakat bulmak nasip olmadı sıfır bulabilirmiyim bilmiyorum ama varsa süper olur. ikinci el de olabilir mümkünse full aksesuar
  • telefonu modelini beğenerek aldım. ama uzun süredir samsung kullandığım için motorolanın menüsüne alışamadığım için satıyorum. ürünü 19/11/2009 tarihinde aldım. 2 yıl garantisi vardır. herşey kutusunda şarj aleti bilgisayar bağlantısı garanti belgeleri herşey kutuda kargo ile yollanacaktır. almak isteyen arkadaşlar için telefonun fiyatı 200 tl. pazarlık yapabiliriz. takas düşünmüyorum.
    ilgilenenlerin cevaplarını bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heartless

    Birde bunu dene, V3i Tr D&G orjinal yazılımı.

    https://rsddownload.motorola.com/download/R479_G_08.B4.85R_PDS005_LP0039_DRM0101_VSTUK_ENGLISH206_JPJAVA_G_08_V3i_03_00_15R_GSPSLQAT677VC0BA_1FF.sbf.gz


    Selam. Ufak bir yardım gerekiyor. V3i ekranı çalışmışyordu. İnternetten ekran sipariş verdim. Ve kendim sorunsuz ve dikkatli bir şekilde taktım. Ama sorun şimdi arada sırada kilitlenmeler oluyor. Özellikler dış ekranla ile biraz oynadığım zamana tamamem kilitleniyor.

    Acaba daha önce flashladığım yazımla ile alakalı mı? Ekran bozulmadan önce en son yüklediğim yazılım r47a_g_08.d8.a1r güncellemiştim. Sorun yazılım ilemi alakalı ? Orjinal V3İ yazılımına mi dönsem sorun çözülürmü?

    Birde orjinal yazılımı bulabilirmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 31 Ocak 2010; 8:23:30 >




  • V3i siyah sıfır yada az kullanılmış full kutulu garantili fatural bir v3i arıyorum. Teklif varsa pm atmanız yeterli
  • bna kore dili paketi lazım bulamadımm. bilen var mı ?
  • ya yardıma ihtiyacımm var ben v3i aldım ve bunu aldıgım adamdan onceki adam telefona güvenlik codu koymus ve bu kod yuzunden hiçbir halt yapamıyorumm orneğinn bir numara bile ekleyemiyorum şifree istiyorr : lütfen yardım lütfenn cvplarınızı bekliyorum lütfennn yardımmm edinn.......
  • beyler kapak satan varmı?
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali282

    Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.

    2010 yılında V3iden ses ve kamera kalitesi mi bekliyosun ? Biz V3iyi 2005 de kullandık bitirdik artık bu telefon özellik olarak beş para etmez tasarımı hala mükemmel ona laf yok.

    2. el lg arena alabilirsin 350 tl
    2. el iphone 3G alabilirsin 600 tl
    Sıfır samsung i7500 alabilirsin 450 tl
  • bu cihazda edge ozelligi varmı varsa nasıl aktif edebiliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.