Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben o super moto yu indirdim..GSM fix ide kurdum ilk başlarda MSN ye falan giriyodu ancak sonradan girmemeye başladı..

    Ayrıca telin yanında ki ses düğmesinde 2003 yükledikten sonra sesi kısamıyor ve açamıyorum..Üst üste 6-7 kere basmam gerekiyor..Acaba sorun telde mi yoksa yazılımsal bir hatası mı var?

    Yardımcı olursanız sevinirim...
  • BENDEN BİR TAVSİYE, biraz yavaş iletişim olacak ama, USB ile iletişim esnasında batarya sürekli şarj olduğundan ve yarıda bırakma ihtimali bulunduğundan en iyisi masaüstü PC'lerde USB portundan IRDA ara birinmini almak olacak herhalde. Araştırdım. bu arabirim 35-40 milyon kadar. Bataryaya hiç dokunmadan iletişim pilin ömrünü 10 kat daha da artırabilir çünkü, her ne kadar li-ion piller istenildiği zaman ve istenildiği kadar (yarım şarj bile olsa) şarj edilir denilse de benim uzun yıllar tecrübem bunun aksini ispat etti. HOŞÇAKALIN.
  • AVEA GPRS HAKKINDA: Arkadaşlar, Avea üzerinden Wap'a istediğiniz sitelere girebiliyorsunuz fakat her nedense Avea'nın Wap sitesine girilemiyor. Sistemlerinden kaynaklanan bir hata olsa gerek.
  • fozmen avea başlıbaşına hata zaten..
  • Genelleme yapmazsan sevinirim ..
  • Arkadaşlar elinde motolanın mpx200 içindeki orjinal wsp2002 elinde olan varsa bi upload ediversin yada varsa bi link.
  • Arkadaslar GPRS i nasıl iptal ediyoruz. yani su cikan G harfini. biryerlerde GPRS kullanılabilir durumu iptal eden görmüstüm ama o kadar baktım bulamadın. Yardımcı olursanız sevinirim
  • Ya Beyler Nolur Şunun MMS AYARLARINI birsin sölesin!!!!!!!!
  • KULAKLIK İÇİN GEÇİCİ ÇÖZÜM

    bilindiği gibi mpx200 için malesef kaliteli bir kulaklık seçme şansımız yok. orjinal kulaklığı 50 milyon gibi fahiş bir fiyata satılmasına rağmen bas larda çok zoyıf kalıyor. yüksek kalitede ses alabileceğimiz ayrıca fiyat kousunda da sorun çıkarmayacak bir çözüm var aslında. yalnız şimdiden söylemem gerekir ki malsef hala stereo müzik dinleyemiyoruz. lafı fazla uzatmadan uygulamayı anlatayım. olay çok basit belkide bi çoğunuz yaptınız, fakat forumlarda rastlamadığım için paylaşmak istiyorum.
    piyasada her yerde motorola için mono kulaklık bulunmakta. fiyatları 1 milyon ile 3 milyon arasında değişmekte. kulaklık ta microfon desteği olmasına rağmen sadece tek bir hoparlör bulunuyor. tabiki kalitesini de hepiniz biliyorsunuz. fakat isterseniz kendinize sony nin kalite kulaklıklarından birini uydurabilirsiniz. benim denediğim kulaklık 15 milyona satılan full bass lı bir kulaklık. genede p900 ün kulaklığı kadar kaliteli değil ne yazıkki. yapmamız gereken, motorola kulaklığın hoparlör kısmı ve sony kulaklığın hoparlör kısımlarını kesmek. her kualklıklardan birer renkli ve renksiz olmak üzere ikişer tane uç çıkmaktadır. renkli uçları kendi içlerinde renksizleri ise kendi içlerinde bağlayarak sony hoparlörleri paralel bağlamış oluruz. burda yapmamız gereken tek şey uçları bağladıktan sonra çakmak ile yakarak yalıtkan kısımları yok etmek ve böylece iletişime engel olmamak. ben denedim ve toplam 18 milyona hiç bir yerden alamayacğınız kalitede mono kulaklığımoldu ve harika ses veriyor şu an. bence hala p900 kulaklığı kadar iyi ses vermiyor ama gerçekten iyi dinlenebilir kalitede. eğer orjinal motorola kulaklığını alırsanız onlarıda kesip orjinal sony aiwa hoparlörlerini kullanabilirsiniz. bu sefer stereo olur tabi.




  • her ne kadar telefone 2003 yukledikten sonra yeterli süre kullanamasamda telefon 2002 de çok kurcaladığım halde 3 gün gidiyordu...okuduklarım karşısında benim telefonun şarzı inanılmaz derecede uzun gidiyor galiba...valla ne iyi etmişimde almışım...etrafımdakilerin ağzının sulandığını görmek çok zevkli:))
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni katılıyorum.Bende yeni mpx200 aldım.Gerçekten çok memnunum.Çok klas ve güzel bir telefon.Ancak sizlere birşey sorucam.Divx veya DVD film izlemek için format mı değiştirmek gerekiyor.Yoksa 1 Gbytelık SD kart bile olsa sığmaz.Cevaplarınızı bekliyorum.Tşk.
  • Arkadaş zaten negative isimli kullanıcı vermiş ayarları.
  • bi numara olsa da olmasa beni irgalamaz alt tarafı 375 milyon verdim, 6 ay kullansam yeter. hic olmadı sdkartı ile veri tasırım.hic olmazsa windows tabanlı bir gsm cihazı kullanma imkanı verdi.tecrube sahibi yaptı bizleri.onüçünn beni ırgalamazz
  • ya bende yeni aldım bi gün oldu hoşuma gitti valla ama şu reset olauı nedir.Ben pek anlamam bu işlerden reset atınca pil süresi uzuyormu eğer öyleyse nasıl yaparım yada yaptırırım samsunda da motorola servisi var veya pil süresini uzatmanın bi yolu varmı
    benim tel 2002 yüklü geldi.Şu an böyle kullanıyorum.
  • mez sana katılıyorum.inan söylediklerinden 10 kat fazlasını yaparsın.ben de contacs olayına bittim.bi harf giriyosun bütün alakaları gösteriyo
  • bende aldım burda gördüğüm konu başlıkları yüzünden akşam hemen aldım p800 verip bunu aldım ama ilk sorunum meydana geldi kızılötesiyle bağlandığımda telefonu görmüyor daha doğrusu senkronizasyon olaylarını görmüyor diğer şekilde her türlü dosya yollayabiliyorum.fakat jpg uzantılı dosyayı nereye kaydediyor bulamadım....:))))
  • ben de e mail eklerini nereye kaydettiğini bulamadım heralde biraz daha kurcalamamıx lazım.
  • Arkadaşlar menüleri hızlandırmak için basit bir çözüm:
    Tuş sesini kapatın. Ben kapattım biraz hızlandı. Pil üzerinde de etkisi oldu. Windowsta da hızlı açılsın falan diye kaldırıyoz ya sesleri..
    Bir de sorum olacak:
    Başlangıç ve kapanış seslerini kapatabilen var mı?
  • arkadaşlar bende p.tesi alıcam bu telefonu ama bu yüklemeler hakkında bana biraz bilgi verirseniz
    sevinirim.
  • Herkese merhaba,
    Forumdaki yazıları okuduktan sonra bende bu telefonu almaya karar verdim.
    Kozyatağı metro'ya gittim.Gitmeden önce telefon açtım ellerinde olup olmadığını sordum.
    Vardığımda ellerinde 1 adet kaldığını onunda teşhir ürünü olan olduğunu söylediler.
    1 saat'lik bir konuşma sonrasında telefonu aldım.(kesinlikle kullanılmadığını hatta fatura kesilmeden sim kart takılmadığını söylediler.)
    Faturayı kestirttim ve sim kartı taktırdım.Eve geldiğimde contacts bölümüne baktım bir sürü telefon numarası var.
    Bana kullanılmış satmışlar.Acayip sinirlerim bozuldu.gidiş -dönüş 3 saat + 1 saat görüşme =4 saat boşa harcanmış zaman .
    Telefon açtım 22:30'da durumu aktardım.Yarın öğlene kadar cevap dönecekler.
    Aman Metrodan alacaklar dikkat.
    ----------------------
    Metro ile yapmış olduğum görüşme sonucunda.Bana ikinci telefon gönderildi.
    İkinci aldığım telefonunda sim kart şifremi kabul etmeme gibi bir sorunu vardı.
    Sinirlenip telefon açtım.Ve telefonu yenisini almak üzere metroya geri götürdüm.Amacım yanlarında verecekleri yeni telefonu açmak ve bilmediğim bir ayar var ise yaptırmaktı.Hemen yeni telefonu verdiler.
    Yanlarında açtım ve sorun olmadığını gördüm.
    Arkadaşlar sözlerimi geri alıyorum.Metro çok ilgilendi sağolsunlar.
    Fiyat olarak'ta çok uygun veriyorlar her ürünü.
    Şu an mutlu mutlu telefonu kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmoo -- 13 Aralık 2004, 14:07:10 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.