Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.160
Cevap
105
Favori
161.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, pocket uygulaması aracılığı ile çoğu sitedeki yazıları kobo e-kitap okuyucuma aktarabiliyorken bazı sitelerdeki yazıları aktaramıyorum. bu neyden kaynaklanıyor olabilir ve bu durumu nasıl çözebilirim?
  • Merhabalar, kobo forma için direkt internetten veya kendi databaseinden manga okuyabiliecğim bir uygulama var mıdır?

  • Kobo çok istedim ama bir türlü alışamadım. Fiziksel kitap okumaktan vazgeçemiyorum. Umarım ileride.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 16 Nisan 2024; 21:43:18 >
  • pentadeli P kullanıcısına yanıt

    O çalışmayan sitelerin linkini altta paylaştığım site ile printable yapıp sonra pocket uygulamasına kaydediyordum bir dönem, deneyin isterseniz.


    www.printfriendly.com
    PrintFriendly | Convert Anything to PDF
    https://www.printfriendly.com
  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt

    Ultimate Manga Reader var o işi yapan ama her manga yok özellikle Türkçe mangalar. Uygulamayı da önce Nickel Menu kurup öyle çalıştırabiliyorsunuz.


    www.mobileread.com
    All new Ultimate Manga Reader - MobileRead Forums
    https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=331635
  • dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

    bu uygulamaya güncelleme gelmiyor, yeni cihazlara kurulum yapılamıyormuş libra 2 gibi. formaya kurdum fakat uygulama güncellenmediği için veri çekmede sıkıntı yaşanıyor, açılmıyor mangalar vs.


    Benzer arayışta olanlara önerim;


    Banana manga reader - Introducing Banana Manga Reader! A browser based manga reading app - MobileRead Forums


    umr kadar başarılı değil kesinlikle, fakat gün sonunda eldeki tek seçenek

  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt

    Bazı mangalar ve siteler açılmıyor evet, peki daha eski bir sürüm denediniz mi? Mesela bende v2.12 sürümü yüklü, popüler pek çok manga Mangadex ya da Mangakakalot sitelerinden sorunsuzca açılıyor.

  • dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

    evet dün eski sürüme geçiş yaptım ve başarılı sonuç elde ettin. Berserk'e başladım, herkese bu uygulamayı tavsiye ederim !

  • Renklisi cikmis. Ay sonu aliyorum cok guzel olmus.
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt

    almadan önce kontrast oranını gösteren videolara bir bakın derim. Ben de çizgi roman okuyan biri olarak almayı düşünüyordum, fakat ön ışığı kapatınca ekran çok karanlık ve koyu görünüyor diyorlar. ben 1-2 nesil sonrasına geçerim sanırım.

  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt

    Parlaklık açılır çok takılmamak lazım. Redditte gördüm karşılaştırmaları




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 27 Nisan 2024; 1:14:50 >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt

    bir incelemenizi bekleriz o zaman müsait olduğunuzda

  • 8 inch e-kitap okuyucu almak istiyorum. Kobo Forma ile Kobo Sage arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir ya da tavsiye edeceğiniz, kullandığınız farklı marka okuyucu var mıdır?

  • doganreis kullanıcısına yanıt

    merhaba, sage kullanmadım ama forma kullandım. formanın gördüğüm en ciddi sıkıntıları ekranın fiziki düğmeler tarafında ışık açıkken dikkatlice bakınca görülen grimsi bant ve fiziki düğmelerin olduğu kısmın kauçuk benzeri malzemeden yapılması nedeni ile parmak izi ve lekesi tutması idi. ilki sadece ışık yüksek derecede açıkken belli olduğundan ikincisi beni daha fazla rahatsız etmişti. sage ile aynı dönem çıkan libra 2 deneyimim çerçevesinde en azından ikinci sorun sanırım artık yok. o kısım sert plastik. libra 2'nin kendisinden bir önceki libra h20'dan hız ve ekran netliği açısından daha iyi olduğunu düşününce formaya göre sage de tercih edilebilir bence. formanın ekran sorunu da ışığı az-orta açıkken belli de olmuyordu, forumlarda okuyup da bilmese çoğu insanın dikkatini çekmezdi. bir de sageyi kalemle kullanmak mümkün galiba, benim pek ilgimi çeken bir özellik değil açıkçası. ama tabi formayı sageye göre çok uygun fiyata alacaksanız bence her türlü işinizi görür.





  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    cevabınız için teşekkür ederim. Kafam iyice çorbaya döndü.. Bugün eski bir Kobo modeline denk geldim. Kobo Aura One. Bunun da 8 inc ekranı var. Acaba kullanımı nasıldır?

  • doganreis kullanıcısına yanıt

    öncelikle şunu diyeyim, bahsettiğiniz cihazların hiçbirisi kötü değil hangisini alsanız gayet mutlu mesut kullanırsınız. aura one da gayet iyi bir cihaz, fiziki düğmeleri olmadığından (bana göre) daha kullanışlı idi ama Kobo fiziki tuşlu modellere yöneldi sonra. üç cihazın aralarında ne fark var hangisini alayım derseniz ben de size aralarında ne kadar fiyat farkı var diye sorarım. yani demem o ki eğer bütçeniz Sage almaya yetiyor ve sizi sıkıntıya sokmuyorsa Sage alın ama illa da Sage almak için kendinizi sıkmanıza gerek yok bu cihazlarda ilerlemeler çok yavaş oluyor, bir nesil sonrası bir nesil öncesi arasında dehşet bir fark olmuyor. muhakkakki ekran kalitesi ve işlemci yavaş da olsa ilerlediğinden sayfa çevirme hızı ve ekran netliği artıyor ama bu fark gece gündüz gibi değil. kafanızdaki bütçeye hangisi daha yakınsa çekinmeden alın sage hariç ikisini kullandım gayet güzel (ekran ve pilinde sorun yoksa) ihtiyacı görecek cihazlar ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 30 Nisan 2024; 9:3:19 >




  • doganreis kullanıcısına yanıt

    ysahin2000 in açıklamaları gayet güzel. ben daha üstünkörü bir kullanıcı olarak yorum yapacağım.


    aura one ve forma kullandım. aura one kalite olarak çok premium hissettiriyor, ve ön ekran cam. fakat bu cam ön ekran mevzusu düşme gibi durumlarda daha kırılgan olduğu için ekstra hassas davranmanız lazım cihaza. onun haricinde fiziki aç kapa harici tuşu olmadığı için çok nadir de olsa takılmalarında kapatıp açmak gerekiyordu.


    formada ise bahsedilen ekrandaki bant sorununu duydum fakat hiç dikkatimi bile çekmedi. plastiğin parmak izi tutması gerçek, fakat bir sildiğinizde de gidiyor yani çok önemli değil bana göre. formanın bence en büyük sorunu açma kapama düğmesi, elde tutuş hissiyatından dolayı benim gibi kılıfsız kullanırsanız, sleepcover olmadığı için çok sert ve basıp basmadığı belli olmayan bir düğmeye mahkumsunuz. ve genelde bu düğme bir süre sonra bozuluyor ekstra fazla güç uygulamak zorunda olduğunuz için.


    kısaca, fiyat farkı yoksa yenisi her zaman iyidir. fiyat duyarlılığı mevcut ise aura one da çok güzel ve işlevsel bir cihaz sadece narin olduğu için biraz dikkatli kullanım gerektirir.





  • @Lawlieth, @ysahin2000 cevaplarınız için teşekkür ederim. Temiz bir Aura One bulursam onu alırım sanırım. Forma tuş sorunu her yerde yazılmış, durduk yere kendimizi sinir harbi içine sokmayalım açıldı açılmadı diye   Sage pahalı ama uygun bulursam neden olmasın.

  • Cahilliğimi maruz görün ama ilk defa bir e reader aldım. Güç tuşuna basınca beyaz ekran üzerinde sol köşede uyuyor yazısı ile kalıyor. Telefon gibi siyah ekrana geçmiyor. E-ink ekran için normal bir durum mu bu?
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt

    merhaba, normal.

    e-inkler lcd ekranlar gibi değil. enerjisi varken ekranda olan görüntü enerjiyi o anda komple kesseniz de orada kalır.

  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.