Şimdi Ara

kirada oturan 3-4 çocuklu asgari ücretli ne yiyip ne içiyor (3. sayfa)

5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    sen gibiydinde yanlışta hatırlayabilirim neyse,türkiyenin durumu şu an iyi akp güzel gibi birşey demiyorum hep yanlış şeylere çekiyorsunuz ben görmüyorum görsem yeminle yazarım.

    kız kardeşim ist en varoş yeri esenlerde öğretmen,velilerinin hepsi geliri 30.000-40.000 arasında çoğu lise mezunu,max 2 yıllık myo mezunu olsun yani 4 yıllık okuyanı bile olduğunu sanmıyorum çoğu çorap tekstil işinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mayıs 2024; 0:35:17 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Senin bu dünyaya memlekete ne faydan var.Ne özelliğin ne değerin var.Son zamanlarda böyle garip garip tipler türedi milletin evliliğine çoluğunu çocuğunu kafaya takmışlar.Hep bir ağızdan evlenmeyin çocuk yapmayın diye anırıyorlar.Kendi kendine tribe giriyorlar.Birde kendilerini bir halt sanmazlarmı bu hayatta tek başarıları evlenmeyip çocuk yapmamak bununla övünecek kadar zavallılar hayır milletin çocuklarına öyle iğrenç küfürler ediyorlar ki ne insanlık var ne ahlakları var.Allah sizin gibileri ıslah etsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    70 bin tl ile bitcoin yatırımından kazancın ne olur bi fikrin var mı hocam? kenarda bi miktar param var karlıysa bende şansımı deneyeyim

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    geç kaldınız şuan alım yeri değil, çarşamba günü amerika enflasyon verisini bekleyecektiniz ve eliniz "al" butonunda olacaktı, karar öncesi 62.5'idi sonrasında uçtu gitti belki 63'den yakalayıp alabilirdiniz 67'lere kadar çıktı neredeyse, müthiş kar

  • ry4n kullanıcısına yanıt

    çok takip etmek gereken iş ve tezcanlı insanlara göre değil bu, özellikle kaybetme ihtimalini düşünmek istemeyenler için, bu yüzden buna ve borsaya elim gitmiyor, kenarda üç kuruşu da kar edeyim derken kaybetmek ihtimali üzüntüye üzüntü katar biliyorum, millet buralardan döndürüyo demek ki kendini birazda, çalışmak amelelik zaten bunu herkes biliyor artık

  • Böyle bir asgari ücretli yok arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.
    Aklı başında eli kürek tutan hiç bir adam asgari ücrete çalışmıyor.
    Ben de fabrikada 60 kişilik bir bölümün başındayım.
    Mülakatlarda evli ise, çocuğu varsa hiç bir deneyimi yoksa bile direk 21bin+yerel market çeki ile başlatıyorum, istekli azimli olursa hemen artış yaptırıyorum.
    Asgari ücret alanlar: Baba evinde yaşayan genç kızlar, erkekler (azimli olursa hemen ücreti arttırılıyor), mental olarak biraz düşük seviyede olanlar (basit tekrarlayan işlerde), yaşlanmış vasıfsız teyzeler.
    Şuanda firmalar için; kalıcı, istikrarlı, hevesli çalışan aslanın ağzında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    @kerimcem adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

    bende hepsi paris london nyc bodrum çeşme geziyor tozuyorlar dedim zaten nedemezsin,dünyanın heryerinde asgari ücretle geçim hayat kısıtlıdır işçi sınıfı düşük maaş gurbetçilerin çoğu 50-60 m2 kümeste kalıyor oralarda sizin pempiş dünyanız gibi değil hayat.


    yüksek kalifiye mühendis bilmemem kaç ödüllü doktor, ekonomist, yazılımcı gurbetçi izleye izleye youtube de beyniniz mavi ekrana düştü tabi zamanla.


    Sana sıla yolu diye video çeken en az 500 tane gurbetçi gösterebilirim hepsinde Audi R8 Mercedes bilmem ne var

    Senin görevin Avrupa tü Ka ka diyerek Türkiye'deki köle gibi yaşayan halkı yatıştırmak herhalde?


    Bak bu video izle mesela Fransa'da ev kirası 500 Euro ama diyor 350 Euro devlet ödüyor vs vs iyi izle


    Otomobil Günlüklerimyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCozWuDDaYMaMUkIy5-NWGwQ/join Videoyu izledikten sonra Beğenmeyi , Kanala Abone Olmayı ve videoların altına Yorum bırakmayı lütfen unutmayın. Abone Olarak Destek Olabilirsiniz: https://www.youtube.com/c/ya%C5%9Famg... Web Sitemiz: https://www.otomobilgunluklerim.com Instagram: https://www.instagram.com/otomobilgun... Facebook: https://www.facebook.com/otomobilgunl... #otomobilgunluklerim
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=wZZ37rjFi5U

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    @Novagate adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

    Allah yardım eder ayet var


    Ayet ile olsaydı bu işler dünyada aç olmazdı

    Ekmek elden su gölden kurmuşsun düzenini sonra ayet var 2 gün aç kal bak ben seni görürüm o zaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

    adam hakli ama fakir cocuk yapmamali yada max 1 tane yapmali onu yaparsada gerekirse az yiyip ac kalip cocuguna duzgun bakmali fiskirtilip sokaga atilan cocuklarin bedelini ulkede yasayan herkes oduyor sade sen odemiosun

  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim o senin fakir diye üremesin dediğin insanlar tüm ağır işyükünü yapıyor.Bugün inşaat,sanayi,tekstil,tarım,hizmet sektörü ve turizm tamamen geliri düşük insanlar tarafından yürütülüyor.Bu insanların memlekete katkısı senden 10 kat daha fazladır.Senin ne katkın ne vasfın var.Sen bugün inşaat ve sanayi de üç gün çalışamazsın hemen ağlarsın.Senin gibiler üniversitede boş boş okursunuz sonra 25 yaşında vasıfsız bir şekilde iş piyasasına girersiniz.Tabi bir halt bilmediğiniz için işsiz kalırsanız o fakir dediklerin gider küçük yaşta elektrik ustası olur senin kazandığının 5 katını kazanır.Evine tamire gelir ayak bastığına 500 lira ister gıkını çıkaramazsın o yüzden boş yapma. Hem şu fakir çocuk yapmasın edebiyatını bırakın hepimiz zamanında yokluk gördük herşeyi alamadık ama bu bizi daha güçlü hale getirdi.Sen o çocuğu bolluk içinde yaşatıp herşeyi yaparsan o çocuktan bir halt olmaz.Telefonmu istiyor gitsin okul çıkışı parti tıme çalışıp alsın.Biraz zorlanıp hayatı insanları öğrensin bugünün her isteği yapılan çocukları görüyoruz ne haldeler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    kimbilir frasanın hangi ücra köy kasabasıdır orası boş yapma,git burdada yozgatın kayserinin kasabasına yerleş hayat çok daha ucuz ucuzluk istiyorsanız kaçın büyük şehirlerden.

    her şeyi saptırma eğirtme böğürtme çabanıza hayranım cidden.

    fransa almanya abd büyük şehirleri kira olarak dünyanın en pahalı yerlerinden biri.

    eski kız arkadaşım frankurtta 55 m2 kümes kadar daireye 1800 euro kira veriyordu oda 6-7 sene önceydi şimdi kimbilir ne.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mayıs 2024; 16:42:38 >
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

    okudugunu anlama sorunun var

    genel olarak insanlar asgari ucret aldiklari halde cok cocuk yapio onu dioz sen anlamamkta israr ediosun

  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Biraz okuyup araştıran insan olsan yazdığım şeylere böyle saçma cevap vermezsin.Allah aşkına kim Türkiye de çok çocuk yapıyor daha yeni açıklandı doğum oranlarımız çakılmış avrupanın bile gerisine düşmüsüz artık kürtler bile çocuk yapmıyor.Hakkarinin doğum sayısı ortalama bir çocuğa düşmüş sen burada boş boş konuşuyorsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    @kerimcem adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

    kimbilir frasanın hangi ücra köy kasabasıdır orası boş yapma,git burdada yozgatın kayserinin kasabasına yerleş hayat çok daha ucuz ucuzluk istiyorsanız kaçın büyük şehirlerden.

    her şeyi saptırma eğirtme böğürtme çabanıza hayranım cidden.

    fransa almanya abd büyük şehirleri kira olarak dünyanın en pahalı yerlerinden biri.

    eski kız arkadaşım frankurtta 55 m2 kümes kadar daireye 1800 euro kira veriyordu oda 6-7 sene önceydi şimdi kimbilir ne.


    O zaman 20 senedir iktidar olan AKP anadoluya yatırıma destek verecek?

    Fransanın ücra kasabasında oturuyor ama hepsinin işi var

    Peki neden 80 milyon Türkiyenin 20 milyonu İstanbulda çünkü iş yok

    Biz bilmiyor muyuz bu kalabalıktan kaçmayı?

    Sen ciddi ya Türkiyede yaşamıyor yada hazır miras para yiyorsun çünkü sen hayat yaşamamışsın :)





  • Allah veriyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek asgari ücretle geçinemez zaten kimse, karısı tekstil işi çocukları da mendil satıyordur. Anca öyle yiyecek birşey bulabilirler çünkü şu an

    İstanbul'da kiralar asgari ücretten daha fazla.

  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

    O sokağa atılan çocukların cezasını kurye genç canıyla ödedi. 17 yaşında 6 sabıka nedir? Ailesinden ne gördü de suç makinesi oldu o yaşta.

    Demek ki herkes çocuk yapmamalı.

  • Biz bunu "bereket" ve "bereketsizlik" kavramları ile açıklıyoruz. Çoğu kişi bir şekilde bu gizemi farketmiştir. Bazı kişilerin bereketli 10 bin lirasının marjinal faydası 50 bin liralık toplam fayda sağlar.
    Bazı kişilerin ise 100 bin lirasının toplam faydası eksi bile yazabilir.

    Zorlu şartlara adaptasyonu sağlamanın uzun yolunu yok olmadan geçen her canlı (bitki, hayvan, insan) bu sürenin sonunda 1 birim ile 100 birim fayda sağlar Bunun dışında kalanlar ise 1 birim ile ancak 1 birim fayda sağlar. Bir çöl bitkisi, çöl hayvanı susuzluktan ölmeyip hayatta kalır, ama altın sırça köşkteki altın kafeste/bahçede yaşayan bir hayvan bir gecede susuzluktan ölebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 17 Mayıs 2024; 21:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş asgari ücret kazanıyorsan da 4 çocuk yapmazsın be

  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

    tabi canım 1 anne 1 baba 1 de çocuğa fazla fazla yetecek asgari ücret de. 3 çocuğa yetmeyecek. tey allahım ya.

    bu gün tek çocuklu aile bile 40 bin lira maaşla geçinemiyor arkadaşım. sen ne yaşıyorsun da bunu üremeye bağlıyorsun bi açıklasana.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.