Şimdi Ara

İş hayatı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.A ARkadaşlar benim bir sıkıntım var düşün düşün işin içinden çıkamadım. ben kendim elektrik-elektronk teknsiyenyim + 15 -16 yaşından beridir bilgisayar yazılım kodlama v.s işi ile haşır neşir olan bir insanım.

    velhasıl 1 senedir savunma sanayiinde hatrı sayılır bir firmaya iş başvuru yaptım 1 sene sonunda bugün aradılar saat 2 de görüşmeye gelirmisiniz ön mülakat gibi dediler gittim gittim ama ne umduk ne bulduk tarzı birşey oldu.

    şimdi ben normalde teknisyen kadrosuna müracat ettim ama adamlar bana üretim bandında hiç alakası olmayan iş teklif ettiler. ben normalde şirketi baya araştırdım işte sabah 8 akşam akşam 6 dediler işte cumartesi pazar tatil felan dediler hiçbirisi olmadı mesai sabah 7 buçuk da başlıyormuş cumartesi çalışma varmış efendime söylim eski çalıştığım yerlerden laf açıldı. işte orda benden küçükler emir veriyordu v.s tarzı muhabbet oldu. burdada aynısı var sorun olurmu felan dediler yani kısacası ben kafamda orayı başka türlü hayal ettim adamlar çok çok başka şeyler anlattılar..

    şimdi beni bir daha çağırırlarsa şayet ne iş verirlerse yapayım mı yoksa kendi mesleğimi yapmak istediğimi mi söylim ? çok büyük hayal kırıklığına uğradım. ben 1 senedir uğraşıyorum şartları imkanları iyi diye ama çok farklı birşeyle karşılaştım sizlerin görüşü düşüncesi nedir bu konuda ???








  • Bi denersin baktın hoşuna gitmiyor bırakırsın.

    Kariyer CV oluşturduğunda orasıda içeriğinde bulunur.
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

    öylede üstad tamam da 35 yaşına geldik zaten CV mizde 50 tane işyeri var hani yaş geçiyor bundan sonra bir yere girersek uzun vadede çalışma düşüncem var benim gir çık gir çık yalama olduk valla..

  • Ben olsam bir süre daha yerimi yapardım. Daha sonrasında ise, kendi alanın da çözülemeyen bir problem olur ise bu konuya nokta koyar.. ve iş yerinde ki geleceğim ile ilgili gerekli birimler ile konuşma eyleminde bulunup,derdimi anlatır ve en azından şansımı derdim.

  • ApsinteX kullanıcısına yanıt

    valla bilmiyorum usta kafam çok karışık moralim eksi sıfır .. şimdi orda neyle karşılacağımızı da bimiyoruz ? kendi işimiz olsa neyse ama alakasız bir iş teklif ediyor adamlar. birde ben şunu anladım hiçbir işyerini yada şirketi gözünde çok büyütmeyecen..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.