Şimdi Ara

iPhone 16 Pro Max ile 15 Pro Max yan yana görüntülendi: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 16 Pro Max ile 15 Pro Max yan yana görüntülendi: İşte tasarımı
    Apple, iPhone 16 Pro’da ekran boyutunu 6.3 inç'e, 16 Pro Max’te 6.9 inç’e çıkaracak. Yeni iPhone’ların maket görüntülerini zaten görmüştük ancak iPhone 15 Pro Max ile yan yana ilk kez görüyoruz ve artık iPhone 16 Pro Max’in ne kadar büyük olacağına dair daha iyi fikir sahibiyiz.



    Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 16 Pro ile ekran parlaklığını artırıyor



    iPhone 16 Pro Max, 6.9 inç ekrana sahip olacak



    Maket modeller, genelde ürünün gerçek boyutlarına sahiptir, aksesuar üreticileri dummy olarak adlandırılan bu modellere bakarak cihaz çıkmadan önce kılıf ve diğer ürünlerini hazırlamış olurlar. Majin Bu tarafından X’te paylaşılan görseller, 6.7 inç ekranlı gerçek iPhone 15 Pro Max ile 6.9 inç ekranlı iPhone 16 Pro Max’i temsil eden maketi karşılaştırıyor. Fotoğraflara bakılırsa 16 Pro Max, önceki nesilden çok da büyük olmayacak. İki model yan yana getirildiğinde aradaki fark fark ediliyor ancak bu gerçek kullanımda ne kadar önemli olacak tartışılır.






    iPhone 16 Pronun ekranı ise 6.1 inç’ten 6,3 inç’e çıkacak. Her iki iPhone 16 Pro modelinin de daha büyük olması beklenirken, önceki nesilden daha uzun ve daha geniş olması da bekleniyor. Kalınlık aynı kalacak olsa da boyutun artması nedeniyle ağırlığın biraz artması muhtemel. Apple’ın ayrıca daha fazla ekran alanı sağlamak adına BRS (Border Reduction Structure) teknolojisini kullanarak çerçeveleri incelttiği söyleniyor.



    iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max'in daha büyük ve parlak ekrana ek olarak başka donanım yükseltmesiyle geleceği söyleniyor. Buna daha büyük batarya, daha hızlı Wi-Fi ve 5G, M4 tabanlı yeni A18 Pro çip, yeni yakalama düğmesi, 48 MP ultra geniş açılı kamera ve iPhone 16 Pro'da 5x telefoto lens dahil.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/05/16/iphone-16-pro-max-larger-size-comparison/







  • Apple'ın yaptığı 'Süreyya Hanım'ın Büyük Değişimi' hamlesi devam ediyor. Her seferinde aynı b.kun lacivertini, titanyumunu evirip çevirip sunuyorlar. Eğer yıllardır var olan bir Android özelliği sunulursa da 'Süreyya Hanımın Çok Büyük Değişimi' diye lanse ediyorlar. Madem öyle yıllardır niye sunmuyordunuz o özelliği! Neyse ki Type C'ye geçtiler seve seve. Android cihazlarda kolaylıkla yapılabilen bir çok şey iPhone'da eziyet. Geçiniz.Bir kere ağır ve estetik yoksunu cihazlar.
  • Gereksiz büyüklükte,şuanki max modelleri boyut olarak yoruyodur kullanicilarini eminim.Öncelik batarya yeniliği,kamerada iyileştirme..
  • Bu daha mı sabunluymuş?
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bir kamera güncellemesi olacak. Çünkü daha büyük sensör ve pil için daha büyük bir kasaya geçeceği konuşuluyordu. Hatta yeni kamera sensörünün Sony IMX903 olacağı iddia ediliyor ki oldukça yüksek ihtimal.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Bi zahmet değişiklik şart sensör olayina el atmalari gerekirdi,bataryada 100mah artiş bekliyorum gerisini işlemci halediyormuşşş:)))

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Kasanın asıl büyüme nedenine Pro modelin alanının kamera geliştirmesi için yetersiz olması deniyor. Doğal olarak Pro Max’i de büyütmeleri gerekti. Ama bana kalırsa 6.9 inçlik ağır bi takoz doğuyor. Zaten boyut ve ağırlık şikayetimiz vardı. Şimdi kuş konduracaklar. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Mayıs 2024; 20:58:9 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Hocam telefonun tamamı sanki boyut artmış. Kamera modulü de dediğiniz doğruysa extra artması ondan olabilir.

    Lakin İPhone kullanıcıların ın çoğu, fazla kalın telefon kılıfı kullanıyor. Bir de telefon bu kadar kalın olunca. Bu kötü olacaktır

  • tablet olma yolunda 1 adım kaldı. :)))
  • çelik mi titanyum çerçeve mi yine ?
  • Uzun sevenler için tasarlanmış iPhone 16 Pro Max ile 15 Pro Max yan yana görüntülendi: İşte tasarımı 


    Yakında kameralardan eksiltmeye giderler, dönem çok kamera dönemi değil, büyük kamera dönemi.

  • iPhone 16 Pro Max ile 15 Pro Max yan yana görüntülendi: İşte tasarımı
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Pro Max için alan sorunu yok. Fakat daha büyük bir sensör için Pro model biraz küçük kalıyor. Aslında Pro’ya koyulabilir ama sensör büyüdüğü için bu sefer pil alanından feragat etmek zorunda kalacaklar. Bu yüzden de daha büyük bir kasaya geçiş Apple için aslında bir mecburiyet. Diğer taraftan da baz seri ile pro serisi arasında daha büyük ekran farkı da oluşturacak. Bu bağlamda Apple’ın işine gelecek. Fakat 6.3 inç ile Pro modeller tüm seri içinde bence en ideal seviyede olacak. 6.1 inç bile yer yer küçük geliyor. 6.7 inç ise kullanan biri olarak söylemeliyim ki fazla büyük. 6.3 inç rahatsız etmeyen ama bunun yanında büyük bir boyut olduğundan dolayı Pro modellerin tercih edilmesinde kilit rol oynayacak.
  • Çok çirkin
  • aynı mokun laciverti...
  • Yarım kiloya yakın, tüfek gibi bişeye evriliyor git gide
  • Böyle olursa Pro’dan devam. 6.9 inç çok büyük.
  • Bunlar neden s24 ultra'da olduğu gibi yansıma önleyici ekran teknolojisine geçmiyorlar?

  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    tüğ geç kaldım :)
  • 16 Pro tam alınacak bir cihaz olmuş ama inşallah almam bu sene nefsimi sınayacağım
  • MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt

    Ben de bunu bekliyorum. Belki de S24 Ultra’nın beğendiğim tek özelliği ekranı. Çok parlak ve neredeyse yansımıyor. Apple’ın bunu acilen yapması lazım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.