Şimdi Ara

İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
4.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayatını sanal dünyadaki oyunlarla yaşayan ve hayalleri gerçekleşsin diye saplantıya giren bir adamla konuşulacak hiçbir şey yok..


    Vakti zamanında insanların üstüne nükleer bomba atılsın diyen adamın lafını kaileye alacak kadar saf çocuk değiliz çok şükür :)


    Kumda oynamaya devam...



    İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı)
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    Senelerdir aynı nickle bu forumdayım beni bilen uyumadığımı iyi bilir.


    Senin karın ağrın başka tabi karşı taraf yedi yedi birazda bizim taraf yesin kafasındasın onlar 20 yıldır uyudu birazda biz uyuyalım diyorsun yani senin gibisine ne yazsam boş aynen bu kafada devam asıl sana iyi uykular.

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    İmamoglu oraya tatil yapmaya gitmedi, İstanbul'un sefiri olarak ülkemizi temsil etmeye gitti. En lüks hotellerde kalıp en lüks yerlerde takilmasi gerek ki yabancilar desin bak Türkler zengin. Ülkemizin itibarı söz konusu burada.

  • Hadi ben Hamas'a nükleer atılsın demişim, İsrail'in nükleer silahları var demişim hepsi doğru. Sen ne demişsin, Suudi Prensi bombalı saldıraya uğradı demişsin, hatta yetmemiş, korumaları öldü kendisi de ucuz kurtuldu diye attıkça atmışsın yazarken gülüyorum hahahah İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) zaten 7 Ekim'de Hamasçı hesaplardan yorum yağdırıyordun, sonra baktın İsrail karşı tarafın osuruğunu kesiyor, yorum döşediğin yerel seçim konusundan tüydüğün gibi İsrail konusundan da tüydün (diğer hamasçılarla birlikte) şimdide '' foşik İsrail bizi vuri bizi soykırım yapiyi diye ağlıyorsunuz ''


    Ne oldu? Kudüs'ün üzerinde uçan paramotorlu Hamas teröristlerinin fotoğraflarını paylaşıyordun. Gümledin mi yoksa? CEHAPE'nin il başkanlığı binasını deştin durdun günlerce, haftalarca. Niye sustun şimdi hahaha


    Gerçi seni ciddiye almamak gerekiyor. İngilizcen olmadığı halde Teksas'ta çok önemli hadiseler yaşanıyor, olay iç savaşa gidiyor demiş birisisin. Seni ne zaman yorum yaparken görsem aklıma o teksas konusunda yazdıkların gelir hep (konuyu hortlatayım da başkaları da görsün İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) ) başkası olsa profilini sınırsız çizdirirdi hala yorum yazabiliyorsun şu foruma ya pes doğrusu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 18 Mayıs 2024; 19:35:40 >




  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Bu İmamoğlu ıstakoz da yemiş midir sence?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda C kullanıcısına yanıt

    Kendi parası ile yedikten sonra isterse ALTIN KAPLAMALI YESİN BANA NE veya KİME NE !



    Ama belediyenin parası ile kamunun parası ile yaptıysa burada eleştirilen bunu bile sulandırmaya çalışıyorsunuz bu kadar olmayın. Akıl var mantık var Roma'ya neden 45'i gazeteci 73 kişi götürülür açıklar mısın lütfen ! Neden 5 yıldızlı otelde kalınır neden özel uçak tutulur bunlara cevap vereceksiniz sadece.

  • Virgil,



    Biden geri adım atmasaydı Teksas'da nelerin olacağını benden iyi sen biliyorsunda işine gelmiyor gerçekleri açıklamak..


    İsrail 1 ayda 365 km2 lik Gazze'yi ilhak eder diyen sendin, biz ise İsrail girerse bataklığa saplanır dedik..İşte kapı işte sapı canım benim..senin savunma bakanın galantın son açıklamasınıda paylaşsana yüreğin yetiyorsa..Yada geçen gün roketlerle telef olan israil askerlerini? işine gelirmi? yaptığın yorum ortada, Sen git kumda oyna..Kalibreli adammış gibi davranama gerek yok yani, adamda değilsin, çocuksun çünkü yazdığın her yorumun içinden ergenlik akıyor :) metro oyunu gibi nükleer atsınlarmış falanda filan..Trajikomik bir karektersin :)

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    tabiki belediyeden ödücek. salakmı.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    milletin parasıyla bu ülkede saray yaptırıldı saray başka söze gerek var mı ? itibar diyip savunanlar oldu itibarsa buda itibar

  • Itibardan tasarruf olmaz 2.0

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    Yaa siz gerçekten bir değişiksiniz hee. Kendi ağızınla söylüyorsun ÜLKEYE YAPILDI diye Erdoğan giderken sırtına vurmayacak onu devlete ülkeye kalacak demirbaş gibi düşün.


    Ama BANA NE FAYDASI VAR 72 kişinin ROMA'ya gitmesinden veya vatandaşın derdine ne çare 45 gazeteciyi peşine takıp oralara gitmek !


    Onlar oraya özel uçakla gidip 5 yıldızlı otelde kalınca PARA BUHAR OLUYOR GİDİYOR... Siz saray edebiyatı yapıp buna TEK KELİME EDEMİYORSUNUZ YA gerçekten yazık. Muhalefete en büyük zararı bu zihniyet veriyor işte.


    HER ŞEYİ SAVUNMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ...

  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

    Yerli ve milli Zelenski.

  • - İmamoğlu'nun Roma gezisinde 45 muhalif gazeteciyle birlikte gitmesini ilk haber yapan kişi olan ve muhalif kimliğiyle tanınan youtube yayıncısı İbrahim Haskoloğlu çarpıcı iddialarda bulundu:;


    "CHP belediyeleri, kendileri hakkında olumsuz paylaşım yapılmaması için aylık ödeme yapıyor. Mesela her paylaştığım haberi çalanlar, İmamoğlu haberini çalmadılar. Bunun aynısını AK Parti, TV kanallarını satın alarak yaptı. Basının bu kadar pisliğe bulaştığı başka ülkede azdır.."



    İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı)




  • Devletin malı deniz demiş.

  • İsrafın her türlüsüne karşıyız lakin ikiyüzlülüğe de karşıyız. Konuyu açan arkadaşın aynı hassasiyeti AKP için gösterdiğini bir kez olsun görmedim. Bir kez olsun AKP yolsuzluklarını ahlaksızlıklarını konu açarak ya da mesaj atarak dile getirdiğini şahsen görmedim. Ki ülkeyi soyup soğana çevirme konusunda mevcut hükümetin üstüne çıkabilen olduğunu düşünmüyorum. Objektif olan birinin de bu soygunlara bu rezilliklere karşı orantılı olarak tepki göstermesi gerekir ama ortada bir oran orantı bile yok.

    Neyse İmamoğlu için RTE 2.0 diyorlar. Umarım bu olmaz. 1.0 olanına yeterince doyduk, çok çektik zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Başka şartlar altında bu geziyi eleştirirdim ama diyanetin müdürünün Audi A8'e bindiği bir ülkede bunu eleştirmek Don Kişotluk olur. Hatta daha ileri gideyim. iyi ki yapmış diyorum. Buradaki aktroll figüranları kudurtmuş olması bile yüreğimi soğuttu. Oh be!

  • Saray yapınca gelir mi artıyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir başkan belediye parasıyla kendine yakın gazetecileri böyle bir geziye götürüyorsa yanlış deyin, olsun bitsin. Sürekli tencere dibin kara tartışmasına girmenin anlamı yok.

    Yalnız Ozkan arkadaş, buradaki casiperane mücadeleni iktidarın benzer harcamalarında neden göremiyoruz senden? Birgün bari objektif ol ve trol damgasından kurtul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.patronlardunyasi.com/imamoglunun-gazetecilerle-birlikte-cikartma-yaptigi-romada-kaldigi-otel-parco-dei-principi-grande-hotel

    Oda fiyatlarına dikkat.
    Olsun abi her türlü savunuruz abi.
    İsmail saymaz da sırıtarak poz veriyor. Sonra da dürüstlük, avanta, günah nutukları atar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 18 Mayıs 2024; 21:24:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Adamlar 128 milyar Dolar buhar etmişler. RTE'nin uçak ve makam aracı filosuna tek laf edemiyorlar ama gazeteci başına yapılan 3 bin Doların muhabbetini yapıyorlar. Samimiyetsizlik, ikiyüzlülük diz boyu. Bunlar da sadece birkaç örnek. AKP'nin israfları yazılmaya kalksa buradan Mars'a yol olur. Yoksa aynı fikirdeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.