Şimdi Ara

Huawei MatePad Paper Kullanıcıları [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
6
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei MatePad Paper ebook reader hakkındaki tüm bilgileri tek bir konu altında toplayacağız. Huawei MatePad Paper kullanıcısı olanların bu konu altında matepad paper tablet ile alakalı önemli bilgiler ve faydalı olabilecek bilgileri paylaşabilirler.


    İlk öncelikle ürünümüz, 4 gb ram ve 64 gb hafızaya sahip. Harmonyos adlı bir işletim sisteme sahip, android benzeri bir deneyim sunuyor.


    Kendim yeni aldım.


    +Kalemi var, blueetooth ile bağlanıyor. Manyetik yapışma var.

    +Wifi var.

    +Parmak izi okuyucu var.

    +Kılıf var.

    +10.3 inç büyüklüğünde bir ekranı var.


    Epub ve PDF üzerinde kalemle not alınabiliyor.


    Huawei'nin kendi sitesinden AppGallery uygulamasını indiriyoruz. AppGallery uygulamasını kurun. Telefonda hazır kurulan AppGallery çok kısıtlı bir uygulama, biz onun yerine ekstra ikinci bir AppGallery uygulaması kuruyoruz. Uygulamayı kurduktan sonra uygulama içindeki mağazadan istediğiniz android uygulamasını tablete kurabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracofire -- 6 Ağustos 2023; 11:14:37 >







  • hocam ben de inceliyorum bir süredir. amacım not alıp pdf olarak export etmek. not almada çok başarılı değil diye duydum sizin tecrübeniz nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpdinc A kullanıcısına yanıt

    Eğer Ipade göre kıyaslıyorlarsa, ipad'e göre evet başarılı değil, fakat bir ipad ile kıyaslanamaz. Bu e-ink ekranlı bir tablet, Ben kalemle not alıyorum, hiç bir sorun yaşamıyorum hatta çok keyif alıyorum ipad'e göre. Ipadin ağırlığı ve bir tablet oluşu bana deftere not alıyor hissini vermiyor. PDF üzerinde not alabiliyorum, ve ayrıca not açabiliyorum.


    PDF üzerine not alabiliyorum, ayrıca not uygulamasını açıp onun üzerine not alabiliyorum, defter gibi kullanıyorum. Fakat işlevsel özellikleri çok iyi değil, çok serbestçe ve çok verimli bir şekilde uygulamaları kullanmak pek mümkün değil. Ama işlevsel ve serbestlik uygulama zenginliği arıyorsanız, tek çözüm ipad kesinlikle. Size özelden atıyorum bir not aldığım kısmı resim şeklinde.

  • evet bende çok beğendim tek sorun şu; ingilizce makale veya kitap okurken bilmediğimiz kelimenin anlamını kelimeye dokunarak öğrenemiyor olmamız. bunun için bildiğiniz bir apk var mı ?

  • Ürünü neredeyse 1 senedir kullanıyorum. 7.500e almıştım hepsiburada üzerinden. Benim beklentimi karşıladı. Çünkü neyle karşılaşacağımı az çok tahmin ediyordum. Tek sorunum onenote gibi harici uygulamalarda kalemin aşırı geç tepkime vermesi. Bir de ufak bir şey ama ekranın renk sıcaklığını değiştirebilsek güzel olurdu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba cihazda ebup,PDF ve çizgi roman okuma deneyimleriniz nasıl?

  • BK2000 kullanıcısına yanıt
    Renkli olan her şey sorunsuz bir şekilde okunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakcky -- 13 Aralık 2023; 16:1:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim de yeni aldığım cihazdır. kitap okumak çok rahat ve epub ise daha da rahat oluyor. yazı yazarken geç geliyor doğru ancak bu durum kitaplarının üzerine yazarken oluyor. normal not defterinden yazarsan gecikme çok daha kısa.


    benim için tek sıkıntı olan ve kullananların yardımını istediğim 'kitap mağazası' nasıl kapatabiliriz. ben kullanmıyorum zaten okuyacağım kitapları kendim hallediyorum ve kitaplıktan ve alakasız kitapların olması artık beni rahatsız ediyor. nasıl kapanır bir söyleyiverin

  • geceyolcusu002 kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157068027 belki tecrüben vardır bir bakar mısın

  • geceyolcusu002 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar bunun çözümü var mı? Bulabildiniz mi? Bende bu ekitaptan almayı düşünüyorum ve aynı sizin gibi kullanacam. Sadece kendi kitaplarımın ekranda gözükmesin tercih ederim. Teşekkürler yanıtınız için şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dracofire kullanıcısına yanıt

    Merhabalar bu E-Kitaptan almayı düşünüyorum. Çoğunlukla pdf kitaplar okuyacam. Açıkçası onun için büyük ekranlı bir kitap okuyucu arıyorum. Epub da sorun olmadığını tahmin ediyorum ama pdf performansı nasıl acaba? Onlarca video var ama hiç değinilmemiş pdf okuması nasıl diye. Bir kaç yorumda pdf harflerinin bozuk çıktığını okumanın iyi olmadığını söylemişler. Kısaca pdf kitap okumak için alsam pişman olur muyum? Pdf kitapları açmada sorun yaşarmıyım, sağlıklı okuyabilir miyim. Çok sayıda pdf romanım var. Yanıtınız için şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10800 fiyatı var. sadece pdf dergiler okumak için alacağım, göz yorma açısından nasıldır, yoksa tüm e-ink 'ler aynı özelikte mi oluyor ?

    https://m.n11.com/urun/huawei-matepad-paper-4-gb-64-gb-103-tablet-17206485

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirleylek D kullanıcısına yanıt

    Pdf performansı iyi. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım, pdfleri okuyorum, epub okuyorum. Sıkıntım yok açıkçası. Bu fiyata bu büyüklükte bulmak imkansız, muadilleri çok pahalı.

  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Göz yormaz, e-ink teknolojisi kullanılıyor. Tüm e-ink temelde aynı özelliktedir.

  • Cihazı uzun süredir kullanıyorum ve memnunum ancak Harmony OS 3 alacak cihazlar listesinde yer almasına rağmen güncelleme halen gelmedi. Güncelleme ile ilgili bilgisi olan var mı?

  • Bojackhm kullanıcısına yanıt
    O kadar para verdik gelmezse katliam çıkar 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetYOL kullanıcısına yanıt

    Hocam güncelleme gelecek orası kesin ama uzun süre oldu ses seda yok Huawei'den :)

  • Güncelleme geldi ama sanırım 3 değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.