Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.729
Cevap
74
Favori
83.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UgurSgs U kullanıcısına yanıt

    Şimdi bu mesajın üzerine herkes ekran koruyucuyu çıkartıp ekranı kontrol etmek isteyecektir sonrada ekran koruyucu bul tak takabilirsen kavisli ekrana biz nasıl güveneceğiz bu firmaya ya!!

  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    yani fiyatın ne zaman nereye kadar düşecek ha alcam diyorum bu durumlardan dolayı sipariş veremiyorum

  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Hediyeler ile 55’ten satmaya başladılar. Bence hediyeleri vermeyi bırakınca 48-50’ye kadar gelir.
  • elcapitan11 E kullanıcısına yanıt

    Hocam aslında muhtemelen ben farketmedim başta çünkü çok kullanmadım ilk 2 gün. Kenarlardaki çentikler de dikkatimi çekmemişti. Onlar ekran koruyucusunun olmadığı yerlerde görünebilecek yerdeydi çünkü. Ben koruyucuyu çıkarınca şöyle ekrana daha Bi dikkatli baktım o zaman farkettim onları. Alan arkadaşlar gün ışığında iyice bakarlarsa sıkıntı varsa belli olur bence. Değişim yaptıktan sonra ekran koruyucuyu çıkarmadım ve şuan aktif kullanıyorum cihazı. Kutuyu açarken video ya çekip iyice kontrol ettim ama bu sefer. Umarım görmediğim bir kusuru yoktur diye ümit ediyorum :)

  • Gece akakcede iphone 15 pro 55k ya düşmüş. Yakalayamadım, yakalasam alırdım. 55k ya 15 pro varken kimse honor filan almaz Tr de marka değeri yok çünkü. 45k ya gerilemesi lazim bu cihazin net fiyatının. Hediye vs de istemiyoruz.

    Marka değeri yaratma konusu zor bi konu. Bugüne kadar hep en ucuz segment, giriş seviyesi cihazlarla var oldu Honor. İnsanların gözünde Samsung alamayan, honor alır imajı varken iphone ile aynı fiyata cihaz satmak biraz zor.

    Şu cihaz 45k ya düşse bugün bütün piyasanın içinden geçer. Doğru reklam stratejileriyle yok satar. Üst segment rakiplerini bile ciddi zora sokar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 18 Mayıs 2024; 9:21:10 >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    15 pro 55k ya düşmez o fiyat hatasıdır yakalasanda alamazdın zaten. Yurtdışı ithalatçı garantili de olabilir ama o bile düşmez o fiyata boş yere üzülme yani 15 Pro nun Apple Trr sıfırına telefoncu 63 verirken kimse sana 55 e satmaz

  • elcapitan11 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sen gerçeklerden çok uzaksın belli ki.. sadece sesli güldüm mesajini okurken. 14 pro max 60 a satilirken anlik indirimle 42 ye aldım. S23u 46 ya satilirken anlik 38 e aldim. Amazondan 5 adet apple studio display aldim normal fiyati 85 ben 45 e aldim. Gecen hafta lg c3 48'' yakaladim 32 bine aldim. Hepsinin faturasi var gosteririm istiyosan.

    Cok elektronik cihaz alirim, hep de ucuza alirim. Elektronigi pahaliya almayi sevmem cunku cok kisa surede satip, değiştiriyorum. Minimum zararla kurtarmayi severim.

    Sonuc olarak bu cihaz 45 e düşecek. Bekleyen kazanır. Ben bekliyorum.. alanlara hayirli olsun.
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    Oled Tv'nu çok güzel fiyata almışsın bence hocam, Güzel fiyat yakalamışsın.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Vatandan aldim hocam stoklari bosalttilar 1 ay kadar önce hatta forumda da yazmistim. Şuan 40 bandina satilanlar vatandan 32-35 bandinda alip satan alsatçı firmalar 😂😂
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    bu telefon ne zaman 45 e iner o zaman ?

  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Düşecek hocam ama zamanını bilmem. Düşünce yazarım buraya
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    S24 ultra düşse onu alıcam ama yok 45 zor bir fiyat en fazla ineceği rakam 50 bin
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    S24u icin 54-55 bekliyorum hocam. Bekleyin düşecek hepsi.
  • Telegram grubuna dm alabilir miyim?
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    45k da çok bu cihaza, milletin hevesi geçsin 2. el kaynar burası 1-2 aya..

  • Deae kullanıcısına yanıt

    snapdragon 8 gen 3 cihaz nasıl olcak ki 35 bin mi olacak ?

  • Deae kullanıcısına yanıt

    Sen de abarttın hocam.. Bu cihazın ederi 45-47k dır. O paranın da hakkını verir. 55 den alanlar da çok pahalı aldı demiyorum ilk alanlardan olmak da bir avantaj ve tercih meselesidir. Ama 45k çok demek biraz troll yorum olur.

  • Arkadaşlar ben de dün S23 ultra varken gittim honor magic 6 pro aldım 55bine. Hala daha incelemediğim şeyler var ama kamera odaklı bir kaç şey diyebilirim.

    1-Sakın ama sakın zoom kamerası için almaya niyetlenmeyin. 100x hikaye, 50x berbat, 30x eh işte, 20x idare eder, 10x ve altı güzel.

    2-Geniş açı kamera güzel, performansı yeterli. Fazla söz söylenecek bir yanı yok.

    3-Ana kamera ise asıl filmin koptuğu yer diyebilirim. Fotoğraf olarak S23 ultranın abartılı renklerine alışmış olmak beni biraz zorlasa da, ana kameranın fotoğraf kalitesine bayıldım. Portre fotoğraflar çok güzel. Video kalitesi S23 ultradan sonra bana göre çok çok iyi. Ben tercihen 4k 60 fps ve hdr açık kullanıyorum ve stabilizasyon, renkler, gece çekimi derken baya baya hayran kaldım video çekimine. Film çekilir desem yeridir. Ama ana kamera için geçerli bu.

    4-Fotoğraf çekiminde 16:9 formatı yok ya da ben bulamadım. 4:3 formatta çekim yapmayı sevmiyorum.

    5-Ekran kalitesine söz söylemeye gerek yok. Parlaklık vs gayet iyi. 5000 not max çıkıyormu bilemem ama bugün güneşli bir havada güneş gözlüğü kullanarak sıfır sorunla kullandım.

    6-Hoparlör ses seviyesi ciddi manada çok yüksek. Ses kalitesi de bence iyi. Bass tiz vs benim kulağıma çok hoş geldi.

    7-Video çekiminde ana kamera dışındaki kameralarda ses görüntü senkronu biraz kayıyor gibi geldi bana. Siz de deneyip yorum yaparsanız sevinirim. Bana mı öyle geliyor anlamadım.

    8-Telefon gerçekten ağır. S23 ultra köşeyi olduğu için iki elle yazarken köşeler elin içinde tutunduğu için zorluk çekmiyordum. Bunda köşeler kıvrımlı olunca tutma hissi daha zor gibi geldi bana. Bunu da hediye kılıfın standını açıp serçe parmağımı altına getirince bir nebze çözdüm.

    9-Ön kamerası S23 ultra kadar kaliteli değil ama kötü de değil.

    10-Yüz tanıma gözlüklü, gözlüksüz, gece gündüz demeden hatasız çalışıyor.

    11-Telefonun kendi galerisindeki kolaj, film vs yapma işi bence baya detaylı ve hoşuma gitti.

    12-Pil performansını değerlendirmek için biraz erken gün içinde defalarca video, resim çekmeme ve telefonu kurcalamak rağmen hala %40 civarlarında şarjım var. (Sabah 8de şarjdan aldım ve hala dışarıdayım.)

    13-Sinir olduğum ve çözüm bulamadığım bir nokta da adguard uygulamasını belirli aralıklarla devre dışı bırakıyor telefon. Kapanmaması için ne yapacağım bulamadım. (Bilen varsa yardım edebilir)

    14-Telefon görüşmesi esnasında ahizeden gelen ses S23 ultradaki kadar kaliteli değil.

    15-Video çekimindeki ses kalitesinin S23 ultradaki kadar güzel olmadığını söyleyebilirim.

    Genel anlamda şimdilik tecrübelerin bu şekilde. Fiyat/performans olarak bakarsak 50bin bu cihazın tam fiyatıdır bence. Hediye saati satarsam o rakamlara yanaşmış olurum gibi. S23 ultra ya göre artıları da eksileri de var. Ben senelerdir Samsung kullandığım için bazı alışkanlıklarım beni zorlasa da genel olarak cihazdan memnun kaldım diyebilirim. S23 ultra da eşimde. Vaktim olursa kamera karşılaştırması (video ve resim) yaparsam buradan paylaşırım. Telefonu alanlar güle güle kullansın. Almayı düşünenler kendi artıları eksiklerine göre davransın. Ben kimseye alın ya da kesinlikle almayın diyemem ama genel manada kısa tecrübeme göre her açıdan dengeli ve stabil bir cihaz diyebilirim.




  • Acik ve net söylemek gerekirse,alanlarin cogu gen 3 ve kamerasi için aldi,ama kamera palavra cikti 10x haric,işlemci odaklida övülmez şimdi.O yüzden cihax almadan önce karşilaştirmalari izlemek performansi görmek için sabretmek gerekirdi.Alanlar 10x ve işlemcisiyle başarilar dilerim.Geri kalan yenilikler olmasi gereken şeyler zaten.Umarim güncelleme desteği uzun sürer.Almak istiyen s23u alip geçsin derim
  • kronikzll kullanıcısına yanıt
    13. madde için ( denemediyseniz) : ayarlar > uygulamalar > uygulama başlatma > istediğiniz uygulamayı bulup manuele getirin, tüm tikler açık olsun.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.