Şimdi Ara

Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Yama 3.2 güncellemesinin son sürümüyle birlikte, Genshin Impact yetkilileri yama 3.3 için beta testlerine başladı bile. Beta test aşaması, genellikle güvenilir içerdekilerin ve veri madencilerinin yeni sızıntıları ele geçirdiği dönemdir.


    Güvenilir kaynaklardan gelen son sızıntılar, Scaramouche'un oynanış görüntülerini ortaya çıkardı. Görüntüler, sızdırılan kitinin aşağıdaki yönlerini sergiliyor:


    Scaramouche Elemental Yeteneği Hangea: Fushi Kakka'yı kullandığında, havaya sıçrayacak ve Rüzgar Favori durumuna girecek. Bu durum sırasında, Scaramouche havada gezinmeye devam etmek için Sky-Dweller puanları olarak bilinen bir şeyi tüketecektir.


    Genshin Impact oyuncuları, tüm Sky-Dweller puanlarını tüketene kadar Windfavored durumunda dolaşabilirler. Bu durumda 'Sprint'e dokunmak veya basılı tutmak, ek Sky-Dweller puanları tüketecektir. Benzer şekilde, zıplamaya dokunmak veya basılı tutmak, benzersiz noktaların çoğunu tüketirken havada asılı kalma yüksekliğini artıracaktır.


    Scaramouche, Elemental Burst, Kyougen: Shikiraku Gobandante'yi kullanırken yüzünde bir sırıtışla düşmanlarının üzerine basar. Sızdırılan oynanış görüntülerine göre, patlamanın iyi bir etki alanı var ve birden fazla düşmanı hedefleyebileceği görülüyor. Bir Anemo Catalyst kullanıcısı olarak Scaramouche, rakiplere birden fazla AoE Anemo hasarı verir.


    Genshin Impact 3.3 sızıntılarına dayanarak, Burst'unun 15 saniyelik bir bekleme süresi vardır ve kullanımı yaklaşık 60 enerjiye mal olur.





  • Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Gezginler, Faruzan'ın Genshin Impact 3.3'teki Scaramouche ile aynı afişte olduğu söylenen 4 yıldızlı bir Anemo Bow kullanıcısı olduğunu bilmelidir.


    Ayrıca, özellikle yeteneklerdeki belirli sayılar söz konusu olduğunda, aşağıda gösterilen içeriğin değişebileceğini de belirtmekte fayda var.


    Elemental Beceri

    Faruzan, yakındaki rakiplere AoE Anemo HSR'ı dağıtan bir polihedron yerleştirir. Ayrıca Manifest Gale durumuna da girecek. rakipler vuruldu. Bu HSR, Yüklü Saldırı HSR'ı olarak kabul edilecek."

    Hurricane Arrow, Basınçlı Çöküş olarak bilinen bir şey yaratabilir. Bu efekt temel olarak bir AoE Anemo DMG girdabı oluşturur ve yakındaki nesneleri içine çeker. Manifest Gale 18 saniye sürer, beceri CD'si ise altı saniye sürer.


    Element Patlaması

    Faruzan, Etki Alanı Anemo HSR'ı dağıtan ve bir Kasırga Darbesi bırakan bir Göz Kamaştırıcı Çokyüzlü'yü yerleştirir. Göz Kamaştırıcı Çokyüzlü devam ederken, sürekli olarak üçgen bir yol boyunca hareket edecektir. Bu üçgen yolun her bir köşesine ulaştığında, 1 Kasırga Darbesi daha serbest bırakacaktır. "

    Whirlwind Pulse, düşmanların Anemo RES'ini büyük ölçüde azaltır. Ayrıca yakındaki müttefiklere bir Anemo HSR güçlendirmesi uygulayabilir. Elemental Burst, orijinal tablonun verilerinin aksine, 20 saniyelik bir CD'ye ve 80'lik bir Enerji Maliyetine sahiptir.





  • Genshin Impact 3.3 Özel Programı 25 Kasım 2022 saat 15:00'de başlıyor


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
  • Genshin Impact'e 7 Aralık'ta Türkçe Dil Desteği Geliyor


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Geliştirici miHoYo tarafından 2020 yılında oyunculara sunulan çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Genshin Impact'e yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Oyuna 7 Aralık'ta eklenecek olan "All Senses Clear, All Existence Void" adlı 3.3 güncellemesi ile Türkçe dil desteği ve daha fazlası ekleniyor.

     

    Yeni güncelleme ile birçok içerik oyuncuları bekliyor


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    3.3 güncellemesi oyunculara Sumeru'nun ana hikayesi sona ermiş olsa da yeni bir etkinlik sezonunu ve iki yeni karakteri sunacak. Oyuncuları daha fazla hikayenin ve zorlukların sunulacağı bu güncellemede popüler kart oyunu Genius Invokation TCG'de çevrimiçi olarak denenebilecek.

     

    Oyuna beş yıldızlı The Wanderer karakteri ile dört yıldızlı Faruzan adlı karakter dahil olacak. Bu iki karakterin de kendine özgü yetenekleri ve becerileri olacak. 7 Aralık'ta oyunculara sunulacak olan 3.3 güncellemesi ile oyuna İtalyanca ve Türkçe alt yazı seçenekleri eklenecek. Oyuncular oyunu çapraz kayıt ve çapraz oyun desteğiyle beraber PlayStation, PC, Android ve iOS'ta oynayabilir.

     

    Genshin Impact şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Epic Games Store üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. Oyunun Switch konsol sürümü de planlanıyor. 

     

    Fragman videosu


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    There have been a multitude of kaidan and legends surrounding Inazuma since ancient times. Some of these tales, naturally, are linked to the generations of long-lived youkai. While others may just be mere glimpses of long-forgotten stories... Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=oTIHLsa0bj0


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Genshin_Impacte_7_Aralikta_Turkce_Dil_Destegi_Geliyor-116003.htm





  • Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Genshin Impact Drone Gösterisi, 9 Aralık Cuma günü 19:00 ile 20:00 arasında İstanbul'un Üsküdar ilçesine bağlı Salacak semalarını aydınlatacak. 300 drone ile gerçekleştirilecek ışık gösterisine, eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan oyunun ikonik figürleri ve orijinal müzikleri de eşlik edecek. Gösteri Üsküdar sahili, Sarayburnu, Cihangir, Beşiktaş sahili, Ortaköy sahili ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden izlenebilecek.

  • Sızıntı: Genshin Impact Yelan'ın Yeni Görünümü Ortaya Çıktı


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Yelan, 2.7 Güncellemesi kapsamında Genshin Impact'e eklendi ve oyundaki en popüler karakterlerden biri olduğu ortaya çıktı. Afiş, ilk birkaç gün içinde oyun tarihindeki en yüksek geliri elde etti ve bu durum, hayranların karakter için ne kadar hevesli oldukların gösteriyor. Geliştiriciler buna karşılık Yelan için oldukça ilginç bir değişiklik getirecek.

     

    Genshin Impact sızıntısı yapan Little_Teyvat'a göre Yelan'ın karakter modeli bir değişikliğe uğrayacak ve 3.4 Güncellemesinde artık parmakları olacak. 3.4 Güncellemesinin Ocak ayının ortasında yayınlanması planlanıyor, bu nedenle oyuncuların oyundaki değişikliklere tanık olabilmesi için yaklaşık üç hafta daha var.


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE小提瓦特-原神twitter
    “3.4Beta 她有指甲了 笑😏”
    https://twitter.com/Little_Teyvat/status/1604853480849436672?s=20&t=z2kU9dU9NvKAhtoSN-qOsA


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sizinti_Genshin_Impact_Yelanin_Yeni_Gorunumu_Ortaya_Cikti-116269.htm





  • Genshin Impact 3.4 Sürümü Fragmanı: "Özel Gece Çanları"


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=FiEuMkRNQ7A
  • Genshin Impact 3.4 güncellemesi önümüzdeki hafta yayınlanacak, ancak her zamanki gibi sızıntı yapanlar şimdiden geleceğe bakıyor. Bu durumda, Genshin'in yeni bölge Fontaine ve çok sayıda ek karakter eklemeyi vaat eden bir sonraki büyük güncellemesi olan 4.0 sürümü hakkında şimdiden ayrıntılar alıyoruz.

    Peki, Fontaine'in olayı nedir? Yeni bölgenin haritası henüz sızdırılmamış olsa da, Fontaine ile ilgili bazı ayrıntılar oyun içi bilgilerden ve sızıntılardan zaten biliniyor. Hidro elementi ile ilişkilendirilen bu ulusun bir kültür ve sanat merkezi olduğu ve karmaşık bir hukuk sistemine sahip olduğu söyleniyor. Liyue ve Inazuma bölgelerinin sırasıyla Çin ve Japonya'dan esinlenildiği gibi, Fontaine de 19. ve 20. yüzyıl başlarında Fransa ve kıta Avrupa'sına dayanıyor gibi görünüyor ve sızan karakter tasarımlarına göre biraz steampunk estetiğine sahip olabilir.

    Bu karakterlerden bahsetmişken, güvenilir Genshin Impact sızdırıcısı Mero kısa süre önce, çoğunun Fontaine'den geldiği söylenen 10 karakterden oluşan bir dizi yayınladı.

    Bu karakterlerden bazılarının isimleri zaten belirlenmiştir - soldan ilkinin adı görünüşe göre Lynette, ikincisi Neuvillette (Fontaine'in Başyargıcı) ve üçüncüsü Fontaine'in isimsiz Hidro Archon'udur.

    İlginç bir şekilde Mero, dizideki karakterlerden ikisinin - soldan 5. ve 8. - Fontaine'den olmadığını tespit etti. Bunun yerine, bir çeşit Mondstadt güncellemesinin parçası olacaklar. Genshin Impact yayınlandığında oyuncuların keşfedebildiği ilk bölge olan Mondstadt, oyunun daha yeni ve daha büyük bölgelerine kıyasla artık biraz tuhaf ve eskimiş görünüyor. Bir süredir Mondstadt güncellemesi söylentileri dolaşıyordu, belki de sonunda gerçekleşiyordur.

    Tabii ki, tüm bunları şimdilik bir tuz tanesi ile alın. Genshin Impact sızıntılarının çoğu doğru çıkıyor, ancak elbette planlar değişebilir.

    Genshin Impact PC, PS4, PS5 ve mobil cihazlarda oynanabilir. 3.4 güncellemesi 18 Ocak'ta geliyor. Sürüm 4.0'ın ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok - muhtemelen en az birkaç 3 serisi güncelleme daha olacak ve bu noktada HoYoVerse muhtemelen doğrudan 4.0'a atlayacak, bu nedenle Fontaine'in ilkbaharda bir ara gelmesini bekleyin.

    https://wccftech.com/genshin-impact-4-0-fontaine-region-details-characters-mondstadt-update/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • bu oyun gerçekten çok güzel hatta efsane denecek kalitede (bedavaya böyle bi oyun yok )

    tek eksiği ana hikayeyi arkadaşlarınla online oynayamıyordun eğer türkçe dil desteğinden sonra düzelttilerse yada güncelleme ile geldiyse tadından yenmez

  • NOT: YouTube videolarından altyazıyı açarsanız Türkçe altyazı desteği ile izleyebilirsiniz.


    -----


    Genshin Impact 3.5 Sürümü Tanıtımı: "Rüzgarçiçeğinin Nefesi"


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    Some say fate hides in the wind, like the fragrance of flowers, like rain and dew... Such is the law of nature, absolute and insurmountable. Others, on the other hand, strive to seek out their own destinies, or even go as far as to reweave the threads of fate. But at the end of it all, is this not an orchestration of fate? Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=AcTUi59vw_E

    3.5 Sürümü Özel Programı | Genshin Impact


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    Dear Travelers, This special program will feature juicy details about new game content and developments in Version 3.5. It will also "drop" some redemption codes and other goodies! Special thanks to Travelers for your support and company. We will bring you more updates and information as they become available~ Travelers, we'll see you there! (The redemption codes from this special program will expire on February 17, 23:00 (UTC-5), so be quick and redeem them~) Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=BtEh1Aa0yn4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Şubat 2023; 19:1:34 >




  • Dehya'nin niye bu kadar nerf yediği belli oldu, standart bannera eklediler. Daha çıkmadan çöp olduğu kesinleşti. Birde sunumda güçlü olacak falan diyorlar. Rerun banner da shenhe ve ayaka geliyor. Ayaka da sırf leakerlara inat olsun diye eklenmiş.
    Sunumda gösterilen albedo bile gelmiyor. Yeni mika karakteri fiziksel karakteri buffliyor ama eula yok ortalıkta.
    Tek dişe dokunur karakter shenhe, o da 1.5 yıldır gelmediği için.

    mihoyo'nun en berbat bannerlari listesine bir yenisi daha eklendi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Genshin Impact için yeni içerik güncellemesi 12 Nisan'da geliyor


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Geliştirici miHoYo, Genshin Impact için "A Parade of Providence" adlı 3.6 güncellemesinin 12 Nisan'da yayınlanacağını duyurdu. Bu güncelleme Akademiya Extravaganza'yı bizlere sunacak ve oyuncuları Sumeru'daki macera dolu yeni bir alana götürecek. Güncelleme aynı zamanda iki yeni oynanabilir karakteri Baizhu ve Kaveh'i de içerecek.

     

    Yeni karakterler, bölgeler ve daha fazlası


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Akademiya Extravaganza, ziyaretçilerine bilgelik hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatını sunacak. Güncelleme ile gelecek olan yeni etkinlikte oyuncuları iki ana kutlama karşılayacak: Bilgelik Galası ve Interdarshan Şampiyonası.

     

    Gala içerisinde çeşitli stantlar kurulacak ve altı farklı mini oyun yer alacak. Örneğin, Layla'nın başında durduğu Rtawahist Darshan standında yıldızlarla ilgili çalışmalar bulunacak, Kshahrewar Darshan'ın standında ise ziyaretçilere mümkün olan en az malzeme kullandırılacak ve bu malzemeler ile teknoloji ve mimarlık bilgileri sınanacak. Her stant içerisinde çeşitli oyunlar ve etkinlikler yer alacak. 

     

    Tüm kutlamalara ek olarak oyuncular Interdarshan Şampiyonası'nda birincilik için yarışacak. Bu yarışların akabinde oyunculara çeşitli ödüller verilecek. Yeni güncelleme ayrıca kendi alanlarında ünlü isimler olan iki yeni oynanabilir karakter Baizhu ve Kaveh'i içerecek.

     

    Genshin Impact şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Epic Games Store ve orijinal Laucher üzerinden), App Store aracılığıyla iOS ve Google Play aracılığıyla Android için kullanılabilir. Bir Switch konsol sürümü de planlanıyor. 

     

    Genshin Impact - Bilgelerin Geçidi güncelleme fragmanı


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    Joy and sorrow are constant companions to life, and the endless flow of history's long river runs ever unceasing. Life is but a journey, with love and beauty as its salves, and wisdom, as its balm. VA: Nahida — Kimberley Anne Campbell Paimon — Corina Boettger "Devourer of Divinity" Apep — Lauren Landa Baizhu — Sean Durrie Kaveh — Ben Balmaceda Alhaitham — Nazeeh H. Tarsha Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=__RT5pXQbaM


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Genshin_Impact_icin_yeni_icerik_guncellemesi_12_Nisanda_geliyor-117183.htm





  • 3.7 Sürümü "Düello! Yakarış Zirvesi!" Fragmanı | Genshin Impact


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    A game of cards is much like life: Fortune decides the hand you are dealt, while experience might let you shift the tides of possibility toward all that could be. Life is much like a game of cards: Victory is but the culminating point in the journey — the thrills of the duel, however, represent strings to melodies everlasting. VA: Charlotte — Maya Aoki Tuttle Kirara — Julia Gu Kaeya — Josey Montana McCoy Hu Tao — Brianna Knickerbocker Kaedehara Kazuha — Mark Whitten Yae Miko — Ratana Sangonomiya Kokomi — Risa Mei Cyno — Alejandro Saab Yoimiya — Jenny Yokobori Paimon — Corina Boettger Aether — Zach Aguilar Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=0fEtfzr0fpY
  • Yeni banner da vasat oldu. Eula hala ortalıkta yok, yeni bölge yok. Bir kaç klasik etkinlikle gecistirdiler.
    Sıfırdan başlayacaklar için dolu dolu içerik var yalnız benim gibi oyunu temizlemis kitle için içerik sorunu devam ediyor. İstediğim tüm karakterleri de alınca pasif modda günlük görevler haricinde bir şey yapmıyorum.

    Yeni bölge gelmesi büyük ihtimalle sonbahar öncesi olacak, o zamana kadar beklentim kalmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eula 3,8 de gelecek

  • Yıllar önce oyunu indirip başlamışım. Geçen gün yeniden indirdim ama en baştan başlamak istiyorum olmuyor eski hesabıma giriyor sürekli. Sıfırdan başlayamıyor muyuz bu oyunu?

  • Akisame A kullanıcısına yanıt

    Olmuyor galiba. Ama tabii kendim şahsen bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.8 Sürümü "Gizli Yaz Cenneti" Fragmanı | Genshin Impact


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    "Welcome to the Veluriyam Mirage. I hope you can relax and enjoy some respite from your tiring journey." It's as true as day that summer is the harbor for a momentary respite, an elysium for travelers to rest and recuperate. What could go wrong when one seizes the fleeting holidays and plays to their heart's content? Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse #Version #Trailer #Secret #Summer #Paradise ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=UHQ3u2TLkAg
  • 4.1 Sürümü "Derinliklerde Parıldayan Yıldızlara Doğru" Fragmanı | Genshin Impact


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    Deep below the surface vast lie secrets from the distant past. When someone brings them to light someday, they'll make their return on the crest of a wave. Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse #NewVersion #Trailer #TotheStarsShiningintheDepths ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=i7wgl1v1_5M
  • 4.2 Sürümü "Maskeli Balo" Fragmanı | Genshin Impact


    Genshin Impact [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEGenshin Impactyoutube
    "Now that my magic is spent, Please, O judge, lift the chains from my soul! Never again consign me to dance alone upon this lonely isle. My last glimmer of hope I offer up to you." VA Neuvillette — Ray Chase "The Knave" Arlecchino — Erin Yvette Navia — Brenna Larsen Furina — Amber Lee Connors Charlotte — Maya Aoki Tuttle Mona — Felecia Angelle Nicole Reeyn of the Hexenzirkel, codename "N" — Amber Connor "Childe" Tartaglia — Griffin Burns Skirk — Cat Protano Download FREE: https://hoyo.link/d0vPBBAd #GenshinImpact #HoYoverse #NewVersion #PV #MasqueradeoftheGuilty #Trailer ↓ Follow us for the latest news ↓ HoYoLAB: https://hoyo.link/34115CA6 Official Website: https://hoyo.link/b7SCBOAd Official Community: https://hoyo.link/52uYBBAd Facebook: https://hoyo.link/77SCB0Ad Twitter: https://hoyo.link/7bSCBxAd Twitch: https://hoyo.link/4bSCBFAd Instagram: https://hoyo.link/a6SCBEAd Reddit: https://hoyo.link/c1SCBIAd
    https://www.youtube.com/watch?v=1Ip43DfbkUw
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.