Şimdi Ara

FUTBOLDA VAR SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • var sistemi ile hedeflenen nedir sizce? adaletin sağlanması değil mi? evet aynı düşüncedeyiz diyoruz. lakin tv spor programlarında bir ileri bir geri şeklinde bir veya iki kameradan çekilmiş görüntülerle, ekranda bizler de karar vermeye çalışırken, neden maçı yöneten hakemler aynı kamera görüntülerine mahkum bırakılıyor? acaba var sisteminin başındakiler farklı kamera görüntülerine sahip de bunu maçın orta hakemi ile paylaşırken bizler de maç sonunda yine sayıları kırpılmış bir kaç kamera görüntülerine mi mahkum bırakılıyoruz?

    bence tek cümleyle "futbol seyircisiyle alay ediyorlar".

    bunu da en başta var sisteminin sahipleri yapıyor. kameraların sayısının standardlarının belirlenmemiş olmaması ihmallerin ve ihlallerin devamını sağlayacaktır. sonra bizim futbol federasyonu başta olmak üzere kamera sayısının artırılmasına itiraz eden kulüpler ve akabinde de maçları canlı yayınlayan yayıncı kuruluşlar takip ediyor. yayıncı kuruluş demişken ekranda uçuşan harf dizelerini de ayrıca konuşmak lazım. ve hakemler.. dikkatinizi çekerse herpsi içinde. masum olan sadece futbol seyircisi.


    var sisteminin daha iyi çalışması için kamera sayısının mutlaka artırılması gerekir.

    neden böyle bir konu_? hakem faul olan pozisyona uyarı neticesinde var da bakıyor ve penaltı veriyor.
    penaltı var var' a bile gitmiyor orta hakem. var' dakiler bile gel bir bak demiyor. (meraklılarına iki pozisyon da gs aleyhine)








  • Play-off sistemi tarihte ilk ve tek defa neden uygulandıysa , yabancı sınırı neden getirildiyse , yabancı sınırı neden kaldırıldıysa o sebepten var.Gs'ı engellemek için.

    Bu sezon alenen rezalet bir durum söz konusu ve kimseden ses çıkmıyor , bu derece göz göre göre yapılan adiliğe karşı ortalığın yıkılması lazım delirmemek elde değil.
  • vay be beş sene geçmiş konuyu açalı. ve beş senede futbolumuzda değişen hiçbir şey olmadığı gibi daha da kötü hale gelmişiz. bir beş sene sonra yine bakarız duruma inşaallah.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.