Şimdi Ara

Fiber altyapı çekildi ama kutu binamda değil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • artianius kullanıcısına yanıt

    Aktif edilince altyapı sorgulama sayfalarında gözükmeye başlar. Bölgenizdeki iş yoğunluğuna göre değişir aktivasyon süresi.



    Özelden yazın buraya, adresinizi belirtin konulan ftth kutunun ne zaman aktif olacağını sorun. Müdürlükten bilgi alıp size dönüş yaparlar.

    Fiber altyapı çekildi ama kutu binamda değiltwitter.com
    Türk Telekom Destek (@TTDestek) | Twitter
    https://twitter.com/ttdestek
  • Kutu koydular hala aktif değil. Allahtan burada iyi bir airfiber var iyi de her neyse. Twitterden ceolarına yazdım döndüler ordan olayı aktardım binada fiber var dairemize çekilmedi aktif edilmedi dedim 7 12 aydır öyle dedim. Bilgi alacağım dedi 2 saat sonra aradı 15 ocağa kadar binaya tt ekibi gelecek dedi araştırma yapacak dedi umarım kendileri çekerde elektrikçiyle uğraştırmazlar. Ya da direkt aktif ederler. Sizce aktif ederler mi yada dedikleri vakite kadar gelirler mi ?

    Fiber altyapı çekildi ama kutu binamda değil




  • Merhaba,


    Buradaki bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.


    Bizim binada Turk Telekom bir kutu kurmuştu, elektikli olan kutudan ve evlere bu kutu ile dağıtım oluyordu. VDSL kullanıyorduk.


    Binaya yeni fiber kablo çektiler, siyaf küçük bir kutu bağladılar, 2 gün önce gelen iki personel dairelere kablo çekeceğiz ama daire içinde bir dağıtıcı var o dağıtıcıyı bulamadık dediler ( bir tane oturma odasında bir tane de salonda telefon bağlantısı var).


    Siz bu dağıtıcıyı bulursanız işlemği yaparız. Elektrikçi çağırın o daha deneyimli o bulursa geliriz ya da elektrikçiye kablo veririz o çeker dedi. Bu halini ben kabul etmem çünkü elektrikçi ücretli çekecektir, telekom ücretsiz çekiyor.


    Bir diğer seçenek olarak biz daire içine kadar doğalgaz borusu arkasından getiririz daire içinde 20 mt ek kablo bırakırız, siz istediğiniz yere çekersiniz dediler. Bana bu da mantıklı gelmedi.


    Genel sorum şu olacak. Telefon kablosu binadaki şaft içinden geçiyor, dairelere geliyor, bu durumda aynı güzergahtan yeni kabloyu çekmeleri gerekmez mi ? dağıtım kısmını bulamadıklarını düşünsek de sigorta kutusundan yürütemezler mi kabloları, çünkü priz, uydu kablousu ve telefon kablosu yan yana.


    Müşteri hizmetleri size yeni modem vereceğiz ücretsiz dedi, bir de dağıtıcı gerekli mi ek cihaz.


    Uygun olup ceyaplayacak olan olursa çok memnun olurum





  • hamucera kullanıcısına yanıt
    bizim geçen sene şöyle oldu apt girişine kapı üstüne kutu koydular ertesi gün kablo çekici eleman geldi kutunun ordan doğalgaz borusuna takip edip fiber kabloyu iç kapıya kadar getirdi iç kapı üstü ve modemin olduğu oda kapı üstüne matkapla delik açtı fiber kabloyu benim gösterdiğim yerde bıraktı hatta 30mt fazla bıraktı gitti giderken fiber kabloları arkadaşlar koruyucu koysun dedi üç gün sonra türk telekom ekibi modemi getirdi fiber kablo montajını yaptı bir saat sonra fiber aktif oldu eğer binanızda müteahhit odaya kadar fiber kablo telefon kablo çekmiş ise matkapla delme yapmadan işlemi hallediyor bizim evde sadece elektrik kablo yerleri vardı elektrik olan yerlere yapmıyorlar telefon olan yerlere kutuları fiber kablo çekiyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    fiber kablo geçmedi dairelere, sadece normal telefon kablosu geçişi var. Onun kanalından çekilemez mi acaba?

    en son ihtimal eğer onlarla halledemezsek daire içine daire içine alacağım, oradan bir şekilde kapalı götüreceğim. Onlar çekmese kendim elektrik borusundan prizin yanına çekeceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamucera kullanıcısına yanıt
    telefon kablosundan çekerler hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    Israrla daire içinde kutu var yerini bulun iki odada telefon hattı var başka kablo var, bulamazsanız yapmıyoruz demişler.

    bi elektrikçi çağırıp baktıralım bakalım ne öıkacak

    teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamucera kullanıcısına yanıt
    elektrikçi bedava mı yapacak, istese bulurlar hocam adamlar kablo uzmanı, allahtan bana hiç zorluk çıkarmadı on beş yirmi dakikada modeme kadar kablo bırakmıştı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.