Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
59
Favori
211.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    50 dereceye ayarladığınızda 57 derecede ateşlemeyi keser.

  • sarslanhan09 kullanıcısına yanıt

    Kesmesinde sıkıntı yok en iyi yoğuşmayı kaç derecede yapacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    en iyi yoğuşma 50-55 derece arası olur.

  • sarslanhan09 kullanıcısına yanıt

    o zaman 45 ayarladığımızda 50 C üzerinde ısıtacağı için yeterli olur .

  • ** ECA PROTEUS PREMİX **KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2024 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=9uBdK-VXKL4
  • Gece gece kombi sifonu temizledim.... :D


    ** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları
  • disintegration kullanıcısına yanıt

    Temiz havadan gelen suyu toplayan tepside bir gariplik var. İçini sökmedim ama orada da set mi var anlamadım, tepsi su doluyor ve dolan su dışarıdan bile görünüyor. Dolduktan sonra boruya akıyor sanırım. Üfleyince üstten hava çıkıyor. Ya bir pislik var benimkinde, ya da orada suyu birikmesine sebep bir set var.

  • 28 kW alma aşamasında yım acaba bu günlerde kombinin iç kısmı nasıl pompa ne marka genel anlamda tavsiye edermisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdulvekil A kullanıcısına yanıt

    2022 Aralık ayında bağlatmıştım. 2. kışı bitirdim. Sorunsuz bir kombi. Ben gayet memnunum.

  • Evim 130 brüt 110 net metrekare var
    Hangi kombiyi almami tavsiye edersiniz f/p olaraktan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yıllık vailant aşkım arıza sonucunda gelen hasta ruhlu bilgi yoksunu servis yüzünden bitmek üzere konuyu merak edene yazarım o kadar rezil bir servis elemanı ki tavsiyesini veya ısrarla sorun yok dediği olayı duysanız eminim sizde şoka girersiniz. Neyse kombi arayışındayım artık bahsettiğim marka olmaz ama konudaki eca yı araştırıyorum mesajım bulunsun** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları 

  • iyi günler sıcak suyu kapatınca kombiden uğultulu ses geliyor bir dk falan sonra kesiliyor daha önce az geliyor du çoğaldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz06hasan -- 19 Nisan 2024; 11:4:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eca proteus premix 30kW

    Paslanmaz çelik premix eşanjör

    Pirinç hidroblok grubu

    Wilo para pompa



    ** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcılarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz.ankara ici ücretsiz kesi...
    https://m.youtube.com/watch?v=9uBdK-VXKL4&pp=ygUUYW5rYXJhIGtvbWJpIHBhemFyxLE%3D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Bende de 16 yıllık valiant vardı. Basınç düşmesi sorunu nedeni ile çağırdığım servis, kombide bir sorun yok dedi, tesisatı gözden geçirmem gerekiyormuş. Bunun üzerine vanaları değiştirdim, sorun devam etti. Bu sefer de iç tesisatta sorun olduğunu iddia etti.


    Ben artık yeter deyip iç tesisat konusunda girmeden ECA'modelini satın aldım. Bugün 6 hafta oldu. Basınçta bir düşme yaşamadım.


    Kombi arayışında olanlara gözü kapalı önereceğim bir model. Yetkili satıcıları ve servisleri de işlerini çok güzel yapıyorlar. Kombi'nin değişimi sürecinde hiç bir aşamada bir dakikalık bile gecikme yaşamadım, her şey tıkır tıkır yürüdü. Bu sayede 2-3 ay süren kombi kabusum sona erdi.

  • ekfuture kullanıcısına yanıt

    Alıntı bildirimi gelmedi yeni gördüm teşekkürler** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları Sanki benim sorunumu yazmışsın** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları  ve sanki bana gelen servis denen bilgisiz sana da gelmiş** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları ama bendeki biraz daha aşıp parçanın alışması gerek dedi** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları 


    Kısaca 3 yollu vana patladı ve bar sürekli düşüyordu buna bağlı sanarak parça değişip su kaçırma bitince oda düzelir dedim ama vana değişti akıtma bitti bar yine 2 günde düşmesi devam etti yani hata verecek kadar herif buna normal deyip su bas dedi üstüne yeni parça takıldı alışması zaman alır dedi ulan bu insan organı mı da ret etme riski var hasta herif?** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları  neyse kavgaya devam ettim diyorum 15 yıldır bu kombi neredeyse 6 ay bar kaybetmezdi şimdi 2 günde boşalıyor ama hasta herif hala normal deyip insanın sabrını sınadı en son su kaçağı olabilir dedi oda yok her peteğe baktılar ki zaten olmadığını biliyorum neyse baktım herif laf anlamıyor şikayet ettim son çare ve tekrar geldi tabi önceden tartıştık terbiyesizlik yaptı sonra özür diledi. Neyse geldi tankın hava basılan sibop iğnesini değiştirdi ki bunu da demiştim bak diye ama çok biliyor ya kabul etmedi yok bir şey deyip** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları  sonuç olarak şuan 1 ay oldu bar 1.4 civarı ki iğne hava kaçırıyormuş duruyor bakalım 2 ay sonunda hata vermezse oldu bu iş diyeceğim** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları Sonuç suçlu vailant her kıytırık tamirciye servislik verirse böyle rezilliklerle uğraşır müşteriler** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları 


    EKLEME: birde sorum olacak eski kombiniz yoğuşmasızdı büyük ihtimalle şayet öyleyse yoğuşmalıya geçişte süreç nasıl işledi? yani doğal gaz kapatılıp tekrar proje istendi mi diyeyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Mayıs 2024; 3:12:43 >




  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, ben de mesajınızı gecikmeli okuduğum için yanıtım da gecikti.


    Benimki yetkili servis değildi, parça değişimi falan da yaptı. Beni bir yandan da korkutuyordu. Yoğuşmalıya geçemezmişim çünkü, akarı uzak diye (terasta 8.5 metre)

    Hatta bana yoğuşmalı olmayan 2. el bir kombi teklifi bile yaptı. Fiyat söylemedi ama belli ki yolmaya devam edecekti.


    Yoğuşmalıya geçişte en ufak bir sorun bile yaşamadım. 8.5 metre boru ve montajı için, kombi yetkili servisine yalnızca 500 tl ödedim. Proje falan çok basit, kombinin yalnızca yoğuşma akarı ekleniyor, daha önceki projenin üstüne. Proje için de sanırım 500 tl aldı yetkili satıcı yalnızca.


    Zaten kombinin montajını yapar yapmaz kullanıma açıyorlar, randevuyu da satıcı alıyor zaten. Doğal gaz firması görevlisi geldiğinde kapalı olması yeterli. Yoğuşma borusunun yarısı duvarın arkasındaydı, gelen görevli duvarın arkasına bile bakmaya gerek görmedi, gelmesi ile gitmesi 2-3 dakika sürdü zaten.


    İstanbul'da iseniz özelden yazarsanız kombiyi aldığım ve her aşamasını dakika sapmaksızın halleden yetkili satıcının bilgilerini paylaşabilirim.


    Ben yoğuşmalı kombiye geçişin bu kadar sorunsuz olacağını bilseydim, sorun yaşadığım ilk gün kombi değişimi yapardım. Gözümde büyütmüştüm, kış-kıyamet 3-5 gün kombi olmayacak diye panik yapmıştım.


    Yoğuşmalı kombiler daha verimli diye biliyorum, elektrik tüketimi de daha ekonomik. Bir daha sorun yaşarsanız hiç uğraşmayın değiştirin gitsin.





  • ekfuture kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgi için** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları  yok ben bursanın ilçesindeyim maalesef. Hala var demek piyasadan kalkmış kombi satmaya çalışan çakallar** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları  bizim ilçeye doğalgaz geldiği yıl yoğuşmasız kombiler Avrupa'da satışı yasak gibi bir şeydi bende o zaman yoğuşmalı kombi alayım dedim ama bizim çakal esnaf elindeki yoğuşmasızları kakalamak için tüm milleti kandırdı yoğuşmalıyı kötüleyerek bizde o zamanlar acemiydik yedik bunu almadık yoğuşmalı** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları Aynen bende tekrar proje gazı kestir falan baya uğraştıracak deyip üşenmiştim aldığım yer hallederse çok iyiymiş bende sorun olunca yoğuşmalıya geçerim kombi mutfak tarafında kapalı balkonda su gideri yakın sayılır mutfak lavabosunun altından giriş yapılır sanırım öyle yaparız artık** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları 





  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Ben forumdaki yorumların çok faydasını gördüm. Herkes tecrübesini aktarsa bir çok sorun aydınlanıyor.


    Nasrettin hoca damdan düştüğünde doktor çağıracak olmuşlar, itiraz etmiş hoca, yok, bana damdan düşmüş birini bulun diye. Bizim durumumuz da aynen Nasrettin Hoca'nınki gibi. Damdan düşenler tecrübelerini paylaşıyor, yeni düşenler de bundan fikir ediniyor.


    Yoğuşma gideri kışın çalıştığı zamanlarda günde ortalama 1.5-2 litre su tahliye ediyor, yani su trafiği yoğun değil. Belki gelen ustalar balkona boru uzatmak yerine, daha yakınsa mutfak lavabosunun giderine verebilirler tahliye suyunu. En doğrusu siz bir şey söylemeyin onlar muhtemelen mutfak lavabosunun giderine bağlayacaklardır zaten. Siz balkon diye tuturursanız "abinin bir bildiği var" deyip gereksiz bir uzatma yapabilirler.

  • ekfuture kullanıcısına yanıt

    Yok bende mutfak lavabosu dedim zaten balkon gideri olmaz dış borudan alta kenardan dışarı akıyor su olmaz yani. Aynen forum işe yarıyor** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları 

  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.