Şimdi Ara

BURSA ÖZEL ANAOKUL VE ILKOKUL EĞITIM UCRETLERI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
35.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2022-2023 MBA okullarından %30 burs kazanmamıza rağmen;


    30.000 (Yemek+Eğitim)

    5.000 (Kırtasiye)

    7.000 -.8000 (Servis)


    Burslu şekilde herşey dahil 42.000 TL ve üzeri rakama geliyor.


    Geçtiğimiz sene aldığım fiyat herşey dahil burssuz 30.000 TL idi.


    Bu gidişle okul bulamayacağız, devlet okuluna devam edecek.

  • stbilisim S kullanıcısına yanıt

    Bu okullardan 2022 icin fiyat alan var mi

  • Gerçekten özel okul fiyatları bu sene aldı başını gitti. 25.000 TL ye Balat çocuk üniversitesinde kayıt yenileme yapılırken Demirci çocuk üniversitesinde eylül2022 fiyat 45.000+kırtasiye şeklinde planlanmış yeni kayıtlar.bursa çocuk üniversitesi şubeleri için söyleyebilirim ki herkese ayrı fiyatlar veriliyor.ve ne hikmetse sürekli fiyatlar güncelleniyor .
  • Artan enflasyonla birlikte okul ücretleri de ne yazık ki artmış durumda. Ben de bir ebeveyn olarak özel okul arayışındayım. Ne de olsa en büyük varlıklarımız çocuklarımız. Onlardan eğitim konusunda bir şeyleri esirgemek uzun vadede iyi bir sonuç vermez. Bu sebeple ince eleyip sık dokumak lazım. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Bursa Akademik Koleji ile anlaşmaya varacağım. Eğitim sistemleri ve öğrenciye sundukları imkanlar doğrultusunda güzel bilgilendirmeler aldım. Size de tavsiye ederim. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
  • Merhabalar, daha önceki aylarda Akademik Koleji Hakkında yorumlarımı sizlere bildirmiştim. Bursa'nın en iyi koleji olan Akademik Koleji'ni seçtiğim için çocuğum da ben de çok mutluyuz. Nilüfer'in en iyi koleji olan Akademik Koleji'ne çok teşekkür ederiz. Öğrenciye sunmuş olduğu nitelikli eğitim ve kaliteli yabancı dil seçenekleriyle donanımlı bireyler yetiştiriyor. Bursa'da yaşayan ve özel okul arayan herkese Akademik Koleji'ni tavsiye ederim.

  • 2023-2024 eğitim öğrenim yılı için fiyat aldığınız okulları belirtirseniz birbirimize yardımcı olmuş oluruz

  • sınav koleji 2023 yılı erken kayıtı açmış bugün itibari ile 1. sınıf cocuğuna 60.000tl istedi + kıyafet+kırtasiye+servis hariç olarak

  • Özel okul arayışımda Akademik Koleji'nde 1 ay boyunca erken kayıt indiriminin devam ettiğini öğrendim. Okulu hem çevremden hem de internetten uzunca araştırdım. özel okuldan ayrı olarak dil okulları ve yazılım şirketleri de varmış. Akademik Koleji'nden eğitim alan bir aileyle tanıştım gayet memnun olduklarını ilettiler bilimsel metotlu eğitim modelleri, kapalı yüzme havuzu, çeşitli spor salonları, fen laboratuvarları, bilişim sınıfları olduğunu öğrendim. 55 bin TL fiyat verdiler büyük ihtimalle kaydımızı gerçekleştireceğim sizin de araştırıp görmenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaslar 2023 icin fiyat performans okulu nereyi onerirsiniz.bildiginiz okul ve fiyatları yazarmisiniz
  • Son zamanlarda anaokulu için fiyat alan var mı?
  • merhaba herkase, 2023 te fşyat aldığınız özel okulları yazarsanız burdan takip edelim bizde. Ben mi Özgün kolajini aradım liste fiyatımız 90.00 tl de dedi sanırım indirim yapıcak. Bazıları henüz fiyat vermiyor.

  • Tan Balat
    Anaokulu 90
    İlkokul 1 - 120

    Bahçeşehir odunluk
    Anaokulu 80

    Kaplan
    Anaokulu ve 1. Sınıf 80-90 arası

    Tüm fiyatlar sadece yemek+eğitim diğerleri hariç..

    Başka fiyat alan var mı?
  • ozgun okulları

    ilkokul 90-100 arası

  • Bursa kaplan 83 dedi.uludag koleji 80000.
  • Özel okul arayışımda çevremden aldığım duyumlar ile Akademik Koleji ile telefon görüşmesi sağladım. Görüştüğüm hanımefendi gayet hoşgörülü detaylı bilgilendirme sağladı fakat telefondan fiyat belirtemediğini iletti. Yüz yüze görüşme için randevu günü belirledik ve ilk müsait olduğumda okulu ziyarete gittim. Dışarıdan bir gözle kolejin kampüsünü ve fiziki yapısını beğendim. Yemekhaneleri, spor salonu, yüzme havuzu, bilişim sınıfları gayet geniş ve ferahtı. Aynı zamanda kurum sahiplerinin dil okullarının ve yazılım şirketlerinin de olduğunu öğrendim. Çocuğunu gelecek dünyaya hazırlamak isteyen bir ebeveyn olarak bu oluşumları çok hoşuma gitti. Fiyatı 70 bin TL olarak belirttiler. Eğer siz de görüşmeye giderseniz mutlaka indirim için ısrarcı olun yardımcı oluyorlar. 64 bin TL’ye kaydımızı tamamladık. İlk izlenim olarak şu an için her şeyden memnunum.





  • memure M kullanıcısına yanıt
    Okul reklamı yapmak için buralara kadar düştüğünüze göre “çocuğumuzu nereye yazdırmamalıyız” sorusuna cevap verilmiş oldu.


    BURSA ÖZEL ANAOKUL VE ILKOKUL EĞITIM UCRETLERI
  • ablamın kızı için kolej ararken geçen yaz bir arkadaşımdan akademik kolejini duydum. gidip görüştüğümüzde içimize çok sindi butik sadece akademik başarı değil çocukların sosyal gelişimine de önm veren bir vizyonu var bomba olan şu ki her öğrenciyi kaydetmiyorlar ablamın arkadaşını almadılar gözümün önünde öğrenci niceliği değil niteliğini görebileceğiniz bir okul bu yılı tamamladık umarım gelecek yıl bu duruşundan taviz vermez.
  • 4 yaş erken kayıt ücretleri
    Bahçeşehir koleji 120.000 TL
    Çocuk Üniversitesi 115.000 TL
    Kültür koleji 110.000 TL
    Eğitim önemli, çocuklarımız geleceğimiz.
    Mahallemizdeki devlet okulu malesefki yabancı uyruklu din kardeşlerizle dolu.
    Buralarda da malesefki müşteriyiz. Eğitimden önce ücret konuşuluyor.
    Yemek parası adına ne ücretler isteniyor.
    4 yaşında çocuk 45.000 tl nasıl yemek yiyebilir :)
  • Doğa koleji 5.nci sınıf 247.000
    MBA 5nci sınıf 187.000
    Sınav doğu kampüs 140.000 Şubat itibari ile 165.000
    Erken kayıt fiyatları. Hepsi şubat itibarı ile zamlı diyor
  • Benim çocuğum lise 2. sınıfta. Akademik Koleji'ne gidiyor ve memnunuz. Okulun eğitim kalitesi oldukça yüksek ve öğretmenler çocuklarla ilgileniyor. Kayıt ücreti ve diğer masraflar da oldukça makul düzeyde. Genel olarak, Akademik Koleji'nden memnunuz ve çocuğumuzun eğitiminden çok memnunuz. seneye ilkokulda açılacağını söylediler. şu an kolejde ilkokullar için ereken kayıt başladı. şimdi 2. çocuğumun ilkokul kaydını makul bir fiyat ile yaptırdım. bence ilkokul kategorisindede tavsiye edilen en iyi ilkokullar arasına giricek. Umarım bu bilgi sizin için faydalı olur.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.