Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
156
Favori
1.310.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27262727272827292730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şenolunda sergeninde canı cehenneme. Bir de mourinho çıkardılar. Al yerli bir teknik direktör, defansa adam gibi oyuncu al, yıllardır santrafor yok al düzgün birini kalıplı olsun. Orta sahayada ne alırsan artık. Çözersin işi.


    En iyi olduğumuz zamanda orta saha oyuncusu gol atıyordu. Gelir yok birşey yok acayip acayip transferler yapılıyor. Hala afrikadan adam alıyorlar.

  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

    Defansif değil mi?? 

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Üst aklımız, Nuri Şahin den bahsediyor herhalde ,ya da boşa çıkan imPARAtor olmasın sakın 

  • Hasan Arat benim başkanlığımda temasta bulunduğumuz hiçbir ismi yöneticiler ya da diğer profesyöneller açıklayamazlar. Açıklayanlar kendilerini kapının önünde bulurlar demişti. Bu açıklamaya dayanarak Hüseyin Yücel'in akıbetini herkes merak ediyordur herhalde. Ben bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla Beşiktaş için elini cebine atan birisi.


    Beşiktaş bu sezon hayal kırıklığı. Tutunacak bir dal aradık. O dal Semih'ti. Göklere çıkardık. Kırmızı çizgi denildi, 50 milyon euro denildi. Sanırım el birliğiyle Semih'i bitiriyoruz. Son 8-10 maçtır çok etkisiz. Aklıma Batuhan geldi. 16 ya da 17 yaşındayken Fenerbahçe derbisinde forma giyiyordu. Boylu poslu. Yaşı da genç. Türk futbolunun yeni Hakan Şükür'ü deniliyordu kendisi için. Sonra söndü gitti zaten. Semih'in kariyeri inşallah Batuhan'a benzemez.


    Bu arada tutunacak son bir dal kaldı. Kupayı alalım. Bu sene ilk defa yüzümüz gülsün.





  • Kupa maçı da hüzün olacak bizim için sanırım. Yönetim de ne yazık ki çok belirsizlikler ile iyice kaosa itiyor kulübü. Biraz net olmalılar artık. Bir sürü hoca ile görüşülmez. Oyun tarzına göre hocalar ile görüşülür. Bizimkiler önüne gelenle görüşüyoruz diyor. Cılkı çıktı ve zarar veriyor artık. Ayrıca artık Afrikalı futbolcu hevesinden biraz uzaklaşmak gerek gibi. Çok lakayıt ve disiplinsizler. İş ahlakları düşük.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hüseyin Yücel , bence ters köşe filan değil resmen top çeviriyor ,şu kupa maçına kadar bizi rahat bırakın eleştirmeyin, ilerisi çok güzel olacak,sabredin mesajı veriyor..


    Mou ,bizim şu anki durumumuza uygun değil, bize genç ve dinamik ,takıntıları olamayan bir hoca lazım

    Mou defansif futbol oynatıyor bu gayet açık ,tazminat canavarı deniliyor, menajerler ile çok sıkı fıkı deniliyor vs vs ..orasını net bilemiyorum

    Ancak ,2. bir Santos vakasını bu camianın maddi (şimdi H.Yücel öder yarın o bir şekilde döner dolaşır faturası bize çıkar) ,manevi gücü kaldıramaz..dağılır gideriz Allah korusun..bizim arkamızda renkliler gibi lobiler yok

    Hüseyin bey, illa ki yabancı hoca diyorsa, o parayı Conte,Flick,Edin Terzic gibi isimlere harcasın..Yukarıda bir arkadaş, adını unuttum ,çok güzel yazmış..biz şampiyon olduğumuz dönemlerde orta sahamız leblebi gibi gol atıyordu demiş..Şimdi orta sahamız rakip ceza sahasına zor giriyor. Bize yakışan, Türkiye içindeki tüm maçlarımızda presli ve hücum oynamaktır


    Serdar Topraktepe belli ki birilerine teslim oldu..Yoksa aklı başında bir adam bize 90 küsur dakika o Cenk i izletmezdi.

    Bence otoriter, dinamik, onun bunun baskısı ile takım kurmayan karakterli yerli bir hoca gerek ,artı Hüseyin beyin elini tutan yok, Beşiktaş için gönlünden geçen o desteği iyi bir santrafor ve kanat için harcasın..Yönetim de elden geldiğince defans ve orta sahayı değiştirir


    Son olarak, bu belirsizlikler, başarısızlıklar , detayına girmeyeceğim bazı yanlışlar görüyorum ki taraftar olarak bizleri cinnet noktasına getirmeye başladı..ANÇ nn gitmesi ile temiz bir sayfa açılacak diye bekledik...Olmadı, sayfa daha da karardı..Hasan Arat tan taraftar olarak talebim, çekilsin bir köşeye açsın viskisini , kapatsın telefonunu, şöyle herkesten uzak kafa dinlerken bir saat düşünsün ..Ne yaptık ya da ne yapmadık da gitgide dibe yuvarlanıyoruz?? Bu kötü gidişatın sorumluları kimler?? Bize söylemesin anladık ama kendi kendine bir öz eleştiri yaparak bir sonuca ulaşsın..Suçlu sadece futbolcular değil, onları motive edemeyen ,geldiklerinden beri dirhem faydalarını göremediğim insanlar var teknik idareci kadrolarında..Alınan sonuçlara, gelinen noktaya göre yetersizler..Sadece hoca ve futbolcuları değiştirerek başarı bekleyemezsin, yönetimde de onları motive edecek, yolunu açacak iş bilir insanlar şart


    Hasan bey, kupa maçının bitiş düdüğü çalar çalmaz veya en fazla ertesi sabah ,hangi hocayı seçtiyseniz imza fotoğrafı bekliyorum sizden ve akabinde de yönetim kademesinde ve futbol şubede başarıya yönelik değişiklikler..Her şeyi aynı bırakarak, büyük vaatler verip sadece seyrederek ,hiç bir yere varamazsınız !!!

    RADİKAL BİR REVİZYON YAPMANIZIN ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR !!





  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Defansif hafif kalır futbol camiasına “parking the bus” terimini kazandırdı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bizim takımın bu ortamında Semih in gelişmesi mümkün değil..Ya şimdi max 15 milyon euro civarı gelen tekliflere vereceğiz, ya da bir sene daha düzgün bir hoca ve oyuncuların yanında gelişmesini bekleyeceğiz..Benim gönlüm ikinci seçenekten yana ve inanıyorum ki iyi bir hoca ilgilenirse başarılı olur..Son zamanlar çok da keyifsiz gözüküyor..Mutlaka bilemediğimiz sıkıntılar var..Basın da transfer haberleri ile pompalayıp durdu çocuğu..aklı kayıyordur herhalde

  • Dün bu arada maçta dikkatimi çekti, Abu uzun zaman sonra mücadele edip etkili olmaya çalıştı, en azından Cenk gibi 70 yaşında dedeler misali gezinmedi sahada. Böyle oynarsa kupa finalinde son görevini yapıp öyle vedalaşırız belki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Aboubakar dribbling yapabilen, gerektiğinde forvet arkası oynayabilen, kanattan gelme bir forvet. Gayret görmedim ben yine. Akşam meziyetlerinin kırıntısı vardı sadece.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt
    Abu'nun nasıl oyuncu olduğunu biliyoruz zaten, ben eski haline döndü demiyorum, en azından hareketli oynamaya çalıştı. Cenk yerine böyle oynayacaksa kupa maçında 100 kere onu tercih ederim. Yedekten girip iş yapabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    İlk 11 e kesinlikle Cenk değil Abu çıkmalı..bir şekilde motive edilmeli, hoca?? nasıl ne kadar konuşuyor bu futbolcularla nasıl motive edil(em)iyorlar bilemiyorum..Bu işlerde bir kopukluk var ki her futbolcu ayrı telden çalıyor..Bir hafta biri diğer hafta öbürü umulmayacak derecede kötü futbol oynuyorlar..Tek istikrarlı adam Cenk bu konuda ,çünkü hep rezalet oynuyor  Yönetim bu aşamada Mou vs açıklamaları yerine ,kupa için ciddi bir prim açıklamalı..Madem Hüsnü bey elini cebine attı ,bunu yapmak şart artık..Kupayı alamazsak bu takıma ne düzgün yabancı hoca gelir ne de sakatı sukatı olmayan genç ve gelecek vaat eden futbolcular. Hadi hocayı Çağdaş Atan vs yerli olarak çözersin ama iyi scout ekibin yoksa ki yok gözüküyor şimdiye kadar, gene çer çöpe mahkum olursun..Sen Avrupa ya çıkamıyorsun misal adama 5 veriyorsun ,burun kıvırıyor 4 e ama ŞL ve Av Liginde oynayan bir takıma gidiyor doğal olarak


    Konferans ligine de karnım tok..Bu oyunla 5.olacağımızın garantisi de yok zaten..Ne yapıp edip , bu KUPAYI KALDIRMALIYIZ !!! Primse prim..kampsa kamp..3 günlük kampa girsinler ölürler mi??




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 19 Mayıs 2024; 11:25:7 >




  • Abou diğer maçlar gibi değildi dün gerçekten ama yemezler artık   Şenol hoca gittiğinden beri ilk kez gol attı sanırım.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 19 Mayıs 2024; 11:29:4 >
  • Mourinho'nun, Roma’dan aldığı yıllık 5 milyon Euro’ya sıcak baktığı, yardımcılarına da toplam 2 milyon Euro istediği iddia ediliyor. (A Spor)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abu İşi Bitmiştir. 2 Saniye Kafa Kaldırdı Diye Esnemek Olmaz. Aşırı Yavaş, Top Süremiyor Halde. Dün Savunmadan Bi Topla Çıkacaktı. Ağır Çekimde Kalınca Takim Rahatça Aldı. Ben Bunları Anlamıyorum. Profesyonel Futbolcular 5 Dakika Koşamıyorlar. Sonuçta Alışık Olduğu Sahalar.
    Bu Hafta Turnuva mız Başladı ve Daha Büyük Sahada Oynadık. Takipte Kilolu ve Uzun Zaman Sonra Futbol Oynayanlar Bile Bi Şekilde Mücadele Etmeye Çalıştı. Amatör Bile Değiller Yani.
    Son 10 Dakikaya Ses Etmeyiz Ama İlk 11 Hayal. Yorgun Takıma Son 15 Dakika Belki. Kupada Risk Var. Uzatmaya Girecek Maçta Son Devre Girer. Penaltılara Giderse Penaltı Atar Belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah Muleka ve Ghezzal Trabzon maçında oynar, son zamanlarda ilerideki etkinliğimizi sağlayan en önemli isimler.

  • İyi ki sezon bitiyor 3-5 maç daha olsa Semih’i 1 milyona bile satamaz hale gelirdik. Semih etkisiz evet ama yanında alan açması gereken forvet yerden kalkamıyor. Bir insan her mücadelede yerde kalır mı? Cenk kendinden utanmıyorsun onu anladık senin yanında ve arkanda oynayan 19-20 yaş çocuklae var bir tanesi yerlerde sürünmüyor sen sanki 50 yaşında gibi ne hareket ediyorsun ne şut vurabilecej pozisyona giriyorsun.


    Dzeko 2-3 sene daha oynar ama Cenk gelecek sezonu çıkaramaz. Bu kadar yavaş bir insanla hücum yapılmaz. Giroud gibi kanatları oynatsa duvar olsa dersin ki en azından kanatlara yer açıyor. O da yok.


    Bitmiyor da sezon inadına inadına. Şu kupa maçını da yenelim yenilelim olsun bitsin. Neyse ne gerekirse Avrupa da gitmeyelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

    Muleka, Ghezzal, Muci, Semih, Musaratti, Gedson, Emrecan, Colley, Svenson, Talha( Necip) Mert


    Bu Şekilde Bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27262727272827292730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.