Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
26
Favori
15.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun sonuna bir sürü seçenek gelmiş daha önce olmayan, özellikle Kara Dürtü ye mi ait bilmiyorum ama iyi olarak bitirdiğimde hiç biri yoktu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]
  • konsol optimizasyonu bence çok kötü olsa da hak edilmiş bir ödül..

  • Arkadaş bu oyunu kim oynuyor, kim oyluyor. :) Yılın oyunu seçilen oyuna bak, sadece 15 sayfa olmuş. Tavlanın hikayeleştirilmiş hali.Acayip overrated bir oyun.Günümüzde sıra tabanlı oyunlar sivrilmezdi.Bu oyun hype yapılıp, yükseltilince, otomatikman ödül bunun tarafına kaydı. 15 saat oynamıştım, oynarken acayip sıkılmıştım.O yüzden hiç memnun değilim şu oyunun goty seçildiğine.

  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Tavla muhabbeti nokta atışı 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler selam oyun çok detaylı olduğu için sizce rehber eşliğinde mi oynanmalı ilk defa böyle bir oyuna daldım karmaşık geldi Witcher bile oynamadığımdan RPG türüyle zerre alakam olmadığını anlarsınız öneriniz nedir çünkü oyunu beğendim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 17 Aralık 2023; 14:6:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YouTube a can sungur baldurs gate 3 anlayarak oynama rehberi yaz oldukça işine yarar o rehber

  • Bu oyunu nerden uyguna temin edebilirim kardeşlik konusunda satan yok. Fiyatları da 1500e çekmişler psn de. Oynamak isteyip oynayamadığım oyunların başında geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kesinlikle ps5 de çok kötü. Sanki online bir oyundasınız 300-400 ping var gibi oluyor bir süre sonra. Yükleme ekranları aşırı uzun sürüyor. Bu dediklerim oyun ilerledikçe oluyor. Biriyle konuşma başlatıyorsunuz alt sağda konuşma başlattı diyor konuşma ekrana 10 saniyeye anca geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz oyun deneyimim yok ama o kadar muhteşem gözüküyor ki; aldım ben de. Başlamadan önce rehberleri izliyorum. Çok detay olması umarım yormaz, bir yaştan sonra insan yorucu oyunlardan çabuk sıkılıyor.


    Yarı Elf ve Paladin olarak oynamak istiyorum. Doğru bir seçim olur mu? Build videolarını izleyeceğim. Başlamak için bile bu kadar video izlemek insanı ürkütüyor :)

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    oyun sizi yönlendirmiyor maalesef, ara bul dene formülü yani tamamen keşif odaklı, bazı görevlerin çok fazla sonucu var hangisi iyi kötü bilmiyorsunuz ve sonuca katlanmak zorundasınız eğer her görevi bi ryerden izlemek istemiyorsanız, karakter seçme ve build işi ise çok fazla ve karmakarışık mutlaka rehber okuyun..

  • NesetUraL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben de bu yüzden başlamak için acele etmiyorum. İyice içime sinen bir seçim yapmam lazım. Her oyunda insan gir karakterle oynadığım için farklı bir şey olsun istedim ama elim yine oraya gidiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baldur's Gate 3 - PS5 - Türkçe Altyazılı - [ ANA KONU ]Larian Studiosyoutube
    Fresh off The Game Awards Swen met with some familiar faces to play some Baldur's Gate 3 👀 Elijah Wood and Sean Astin join Swen Vincke in a totally normal game session, where absolutely no evil powers were awakened and no squirrels were harmed. Produced by Nightowl Creative Studios, LTD. www.NightowlStudiosLTD.com Nikhil Potdar - Executive Producer Cody Peck - Post Production Producer Paul Melancon - Audio Mixing and Music Supervisor Brian Ward - Director/Editor Juan Mena - Assistant Editor Irving Ong - Director of Photography Joe Otanez - Assistant Camera Drea Letamendi - Script Supervisor Robert Sharman - Sound Mixer Alex Corea - Technical Producer Zach Shaner - Gaming Technician Yaniv Fituci - Production Manager Super Creative - Studio Facility Cici Andersen - Hair & Make Up Molly Stern - Hair & Make Up Peter Sawyer - Production Assistant Andrew Pawluk - Production Assistant Adam Fisher - Payroll Special Thanks: ICO William Morris Endeavor Agency Walter Schupfer Management Corporation Super Creative Turtle Beach Corporation Elijah Wood Sean Astin Winner of multiple Game Of The Year Awards, Baldur’s Gate 3 is out now on Xbox Series X|S, joining PlayStation 5 and PC players. Get Baldur’s Gate 3 now: https://baldursgate3.game/ Follow us on social media: • Twitter: https://twitter.com/larianstudios • Twitter: https://twitter.com/baldursgate3 • Facebook: https://www.facebook.com/LarianStudios/ • Facebook: https://facebook.com/baldursgate3 • Instagram: https://www.instagram.com/larianstudios/ • TikTok: https://tiktok.com/@larianstudios
    https://www.youtube.com/watch?v=YQdkEQ50cq8&t=28s
  • Merhabalar, dualsense ile oynamak çok zor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GraNZt kullanıcısına yanıt

    Selamlar, çok zor diyemem ama PC ile hiç oynamadım. Sadece bazen bir yerde tıkanınca aradığını bulmak zor oluyor. Videolar pc ile çekilmiş oluyor. DualSense ile neyi, nasıl yapacağımı yeni yeni öğreniyorum. PC oyunculuğunuz varsa zorlanabilirsiniz ama yoksa direkt böyle alışmak çok zor değil gibi.

  • GraNZt kullanıcısına yanıt
    Hayır bence daha rahat. Savaşta L1 r1 tuşlarıyla ve analoglarla son derece hakim olunuyor yapılacak hareket için. Pc de Aksiyonun üzerine Mouse la üzerine getirmek gibi bir olay var , kontrolcüde l1 r1 le aksiyon sayfalarını geçip analogu uygun mevkiye getirmek var. 3rd person kamera var. İstersen l3 e basıp normale geçiyorsun. Tıklayarak gidilecek yere yada eşyaya getirme oluyor böylece. Savaşta otomatik 3rd person kamera kapanıyor. L1 r1 ve analoglarla aksiyonlar basit ve kolayca belirleniyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Performans nasil arkadaslar? Frame dusmeleri oluyormus onu cozduler mi yamalarla? Steamde var ama konsola almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna 2. kez başladım, ilk oyunda evil bir fighter olmuştum, çok keyif alarak bitirdim oyunu 150 saatte. şimdi ise tam bir chaotic good monk olarak başladım. bambaşka yollardan gidiyorum, inanılmaz keyifli bir oyun yapmışlar. seçimlerin herşeyi değiştiriyor, tüm oyun seçimlere göre kurgulanmış, harika iş...

  • Tüm karakterleri yan yana gösterme gibi bir olay varmış. PS5'te bunu bulamadım. Bazı özellikleri Dual Sense ile bulmak ve öğrenmek gerçekten zor. Ama oyun söylendiği kadar sürükleyici. İlk kez bu tür bir oyun oynuyorum, açtığımda kapatasım gelmiyor.


    Performansla ilgili soru gelmiş. Bende bazı ara sahne geçişlerinde ekran kararıp kararıp düzeliyor. Sahne gereği mi, oyunla ilgili bir sorun mu henüz anlayamadım.


    Dün bir bug ile karşılaştım. Harabeleri Keşfet diye bir görev var. Görevin son aşamasında gösterişli lahti gibi ismi olan bir mezarlık var. Burasının dolu gelmesi ve görevin bitmesi gerekiyor. Burası boş geliyor. 1 saate yakın İngilizce kaynaklardan araştırdım. En sonunda çözümünü buldum. Çok detaylı bir spoiler sayılmayacağı için ve Google'da çıksın diye gizlemeden yazıyorum. Levha okunamıyor, mezarlık boş geliyor. Oradan kampa dönün. Mezarlıktan çıkması gereken iskelet kampta bir kapı içerisinde sizi bekliyor. Onunla konuşup tekrar görev yerine dönün. Tekrar levhayı okuyun ve tekrar kampa dönüp iskeletle konuşun. Bu şekilde görev tamamlanmış oluyor. Başka türlü tamamlanmıyor maalesef.





  • ranger oynamayı sevenlere bir build önereyim, 4 level ranger okçuluk ve gölge gezer seçiyoruz, geri kalan 8 level bard college of swords..


    1 kere yetenek artırma ile 19 çeviklik yapıyoruz, sonrasında sharp shooter ve en sonda Alert (+5 bonus veriyor ve şaşırtılamıyorsun)


    çevikliği 20 yapmak için ethel teyzenin saçına almaya bakın,


    bu build ile ozan ilhamını kullanarak tek seferde iki kişiyi hedef alabiliyorsunuz, 12 levelde 5 ozan ilhamınız oluyor ivmelen ve hız iksiri de kullanırsanız tek seferde bütün savaşı bitirirsiniz :)

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.