Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
7
Favori
5.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

    Hocam Ubisoft un bunu bilinçli yaptığını düşünüyor herkes haksız da sayılmazlar bence. Yani o kadar samuray varken tarihte var olup olmadığı şüpheli olma ihtimali yüzde 1 ise olmama ihtimali yüzde 99 olan siyahi karakter dayatmanın manası ne? Binlerce samuray var ama yok onlar dursun ben siyahi samuray anlatacam. İyi tamam 😀

    Aynı boku mafia 3 için de yemişlerdi. Herkes bilir ki mafya İtalya'dan çıkmadır işte genelde takım elbise giyerler vs. Ama sen git mafia 3 te siyahi ana karakter koy. Olmuyo abi işte sen bunu dayatınca ters tepiyo. Ha şunu yap eyvallah. Biz italyan mafyası anlatmıyoruz kardeşim biz siyahilerin olduğu bilmem ne mafyası anlatıyoruz de istersen herkes siyahi olsun sıkıntı yok. Yine söylüyorum her şeyin orjinali varken dayatma yaparcasına bunu yapmaları hoş değil.



    Ekleme:
    https://oyungezer.com.tr/haber/the-witcher-dizisindeki-ciri-siyahi-olabilir/detay


    Bahsettiğim tam olarak bu aslında. Orjinalinde ciri beyazsa beyaz olacak arkadaş. Git alternatif witcher dizisi yapıyorum de eyvallah. Ama orjinaline bunu yapamazsın. Tam olarak insanları kızdıran bu.

    Hocam benim anlamadığım olay şu; daha oyunun adı belli değilken yani codename red iken o dönem ana karakterlerin ikisi de söylenmişti veya sızmıştı dolaylı yoldan tarihte ki Yasuke ve Japon bir kadın karakter olacağı. Yani şimdi siyahi karakteri görünce oo hemen linç edelim kafasına girmeleri insanların bana tuhaf geliyor. Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} 


    Ubisoft kaç tane AC oyunu yaptı, geçmişte de siyahi ana karakter yapabilirdi veya daha farklı cinsiyetli karakter yapabilirdi. Benim şuan en çok takıldığım şey oynanış nasıl olucak ? ben 15 Kasım'da Ubi+ alıp oynayacağım yani. Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} 





  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt
    Her şeye rağmen ben de oynayacağım hocam orası ayrı 😀 Zaten hem kadın hem erkek karaktere izin verecekmiş oyun senaryonun gidişatına göre. Ac syndicate gibi 🙂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

    Her şeye rağmen ben de oynayacağım hocam orası ayrı 😀 Zaten hem kadın hem erkek karaktere izin verecekmiş oyun senaryonun gidişatına göre. Ac syndicate gibi 🙂

    Ubi Forward'ı bekliyorum sabırsızlıkla şu oynanışı görelim. :)

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt
    Bu arada dikkatlerden kaçmış olabilir bir bilgi daha vereyim. Belki siz de okumuşsunuzdur. Harita büyüklüğü ac origins ile aşağı yukarı aynı olacakmış. Origins 80 km2 idi. Baya yeterli bence. Bilmeyenlere duyurulur.🙂
  • Ubisoft Japan kanalında paylaşılan Assassin’s Creed Shadows trailerina gelen like-disslike sayıları.


    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}
  • Çöp bir oyun daha geliyor.
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

    OlmamışmıAssassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} 

  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

    Samurai olmayan adamı SJWlik ve woke kültürü için tarihi eğip bükerek efsanevi samuray gibi gösterirsen olacağı o. beter olsunlar. Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} 

  • Sektörde nokta atışı söylentileri ile bilinen Tom Henderson, Shadows'un ön siparişlerinin kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacak derecede güçlü olduğunu söylemiş.



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}reddit
    From the GamingLeaksAndRumours community on Reddit: Tom Henderson - Assassin's Creed Shadows pre-orders are looking very strong.
    https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/1cu9loa/tom_henderson_assassins_creed_shadows_preorders
  • Pubg sağolsun bu japon temasini boğazımıza kadar doldurduğu için assaains fragmanında tekrar bu temayı görünce yeter dedim 😅
  • Tom Henderson hiç tahmin edilemez bir tespit yapmış (!) . COD gibi AC serisininde çöpünün milyonlar satacağını herkes biliyor zaten.

    Bu arada siyah samuray olayının arkasını kuracalayanlar işin sadece "hehe zenci samuray yapmışlar" dan öte, nasıl hasta ruhlu ve zihin yapısa sahip insanların elinden çıktığını bulmuşlar. Ben gece yatmadan önce denk geldim, bütün gece midem bulandı bu yüzden. 🤢

    Sachi Schmidt-Hori - Danışman

    LGBTQ+ aktivisti, nesiller arası, budist rahip ile ergen müridi arasındaki cinsel ilişkiyi (bildiğimiz pedofili, bizdeki tarikatlarda çocuk sevicilerin japon versiyonu) normalleştirmeye ve öne çıkarmaya çalışan 🤢, buna karşı çıkan ve bunu istismar olarak görenleri "homofobik" ön yargıdan etkilenmiş olarak nitelendiren ve bunun hakkında Tales of Idolized Boys: Male-Male Love in Medieval Japanese Buddhist Narratives adında bir kitap yazan bir akademisyen.

    Yazdığı kitap:
    https://www.amazon.com/Tales-Idolized-Boys-Male-Male-Narratives/dp/0824886798

    kendisinin akademik profil sayfasından alıntı:

    quote:



    İngilizce: My first book, Tales of Idolized Boys: Male-Male Love in Medieval Japanese Narratives (University of Hawai`i Press, 2021) is on medieval chigo monogatari (Buddhist acolyte tales), which often depict romantic relationships between Buddhist priests and adolescent boys. These tales challenge a host of normative and moral standards we (academics, especially) internalize, including such ideas as "sexual orientation," "transgenerational sex," and "sexual agency."


    Türkçe Çeviri: İlk kitabım Tales of Idolized Boys: Male-Male Love in Medieval Japanese Narratives (Tales of Idolized Boys: Male-Male Love in Medieval Japanese Narratives) (University of Hawai`i Press, 2021), genellikle Budist rahipler ve ergenlik çağındaki erkekler arasındaki romantik ilişkileri tasvir eden ortaçağ chigo monogatari (Budist yardımcı masalları) üzerinedir. Bu masallar, “cinsel yönelim”, “kuşaklararası seks” ve “cinsel eylemlilik” gibi fikirler de dahil olmak üzere, bizlerin (özellikle akademisyenlerin) içselleştirdiği bir dizi normatif ve ahlaki standarda meydan okuyor.



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}

    kaynak:
    https://faculty-directory.dartmouth.edu/sachi-schmidt-hori
    https://web.archive.org/web/20231007220732/https://faculty-directory.dartmouth.edu/sachi-schmidt-hori


    Kitap hakkında yapılan bir akademik incelemeden alıntı:

    quote:

    İngilizce: She also challenges the prejudice shown alike by previous scholars who were influenced by homophobia and by current-day scholars who assume that transgenerational relationships are inevitably abusive.
    Türkçe: Ayrıca, homofobiden etkilenen önceki akademisyenlerin ve kuşaklararası ilişkilerin kaçınılmaz olarak istismar edici olduğunu varsayan günümüz akademisyenlerinin önyargılarına da meydan okuyor.

    kaynak:
    https://muse.jhu.edu/article/864912



    Alissa (@mossinmind (twitter)) - Başyazar

    Sweet Baby Inc. ci bir baş yazar. Twitter hesabında takip ettiklerine bakmışlar ve Sweet Baby Inc. hesabını takip ettiği tespit edilmiş.


    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}


    kaynak:
    https://x.com/auronburner/status/1791102322925322735




    Hanım ablamız ifşa olduktan sonra hesabını korumaya almış.


    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}

    kaynak:
    https://x.com/mossinmind



    Konu hakkındaki haber:
    https://thatparkplace.com/assassins-creed-shadows-ubisoft-hires-lgbtq-activist-as-consultant-who-wants-to-challenge-moral-standards-around-transgenerational-sex//

    Konu hakkındaki video:
    https://www.youtube.com/watch?v=FRKYRudzjJM


    Ubisoft'un Assassin's Creed Valhalla için Sweet Baby Inc.'den woke kültürcü danışman ile çalıştığı hatırlandığında hiç şaşırtmadı. Ayrıca yukarıda verdiğim haberde yazdığına göre Bugisoft bu kafa yapısını şirket politikası haline getirmiş. Şirket içi sızan bir dökümandan alıntı:

    quote:

    Ubisoft firmly stands for diversity and inclusion in our workplace and our games, and we believe there is no room for hate in gaming.
    Ubisoft olarak iş yerimizde ve oyunlarımızda çeşitlilik ve kapsayıcılıktan yanayız ve oyunlarda nefrete yer olmadığına inanıyoruz.

    Anlaşılan "çeşitlilik ve kapsayıcılık" içine pedofiliyi desteklemekte giriyor (🤢). Ek olarak haberin sonundaki dökümandan alınmış ekran görüntüsünün sonuna bakarsanız, online ortamlarda bu konuyla ilgili diyolağa girmeyin hesabınızı özele alın veya kapatın diye öneriliyor. Tamda başyazar hanım ablamızın yaptığı gibi.

    Tapınaktan kaçan bir çocuğu budist rahibe geri götürmek gibi yan görev, benzer oyun içi görsel, döküman vs. görürsek şaşırtmayacak.

    İlk oyundan beri bütün AC oyunları aldım, oynadım, oynuyorum ve feodal Japonya'da geçen bir AC oyunu uzun süredir beklediğim bir oyundu ama özellikle pedofilici insanlara para kazandırmayı benim midem kaldırmıyor, elim gitmiyor.

    Siz bunları bildikten sonra mideniz kaldırıp bu oyuna para verip oynar mısınız, orası size kalmış.

    Ghost of Tsushima, Rise of the Ronin gibi düzgün bir oyun çıkarmak çok mu zor anlamış değilim.

    Dip Not: Kişilerin hangi cinseyete cinsel ilgi duyacağı kendi tercihidir ancak bunun için tarihi eğip bükmek, film, oyun, kitaplarda insanların gözüne sokmaya çalışmak garip bir zihin ve ruh yapısının işaretlerini veriyor. Pedofili konusuna hiç girmiyorum zaten.

    Ekleme: Kitabı buldum(malum yollardan) ve biraz inceledim, yazara göre chigo sistemini "çocuk istismarı olarak geniş bir fırçayla boyamamalıymışız, böyle yaparsak "cinsel azınlıklara"(LGBTQ+ kastediyor sanırım) yapılan ayrımcılıklara karşı koyma hedefini baltalarmış. Chigo sistemini "çocuk istismarı" olarak değerlendirmek, anakronistik(o zaman dilimine ait olmayan) bir değerlendirmeymiş çünkü o dönemde ergenler çocuk olarak görülmüyormuş ve bunu "çocuk istismarı" olarak değerlendirmek altta yatan "homofobik" duyguları çağrıştırıyormuş. (kaynak: sayfa 38-39)

    Bu geleneği "çocuk istismarı olarak değerlendirmek, ortaçağ japonyasından kopuk ve acımasız bir yargı olurmuş. (sayfa: xviii)

    yazar, chigo (mürid, budist rahip çırağı) ile rakip arasındaki ilişkiyi "homoseksüel" olarak tanımlayan akademisyenlerin aksine, chigo'nun cinsiyetsiz, nötr cinsiyetli olduğunu söyleyen Kuroda Hideo'nin görüşünün doğrusu olduğunu düşünüyormuş. (sayfa: 98)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 18 Mayıs 2024; 12:29:10 >




  • Şu son olaydan sonra bu oyunun iyi olacağını düşünmüyorum.

    Güzel oyun yapmaya odaklanmak yerine bu sosyal adelet ırksal eşitliği gözümüzün içine sokmaya çalışıyorlar.

    Kardeşim bunu taa WD2'de yapmıştınız, orda tadında bıraktığınız için güzeldi ama sonra bokunu çıkardınız.

  • Bedavaya yakın fiyata düştüğünde alır oynarım ubisofta yüksek para vermeye değmez artık, ubisoft bu sene cogu insanın gözünden düştü saçma sapan yorumlarıyla.

  • Avatar ve Skull and Bones bile çok yakın zamanda çıkmış olmasına rağmen büyük indirimler aldı, seneye daha da düşer. İlk günden almaya gerek yok Ubisoft oyunlarını.

  • The Shogun kullanıcısına yanıt

    bunların bu denli radikal olanları savundukları şeyi baltalıyor haberleri yok. kim kimle ne yapmış bana ne'ci birisi olarak gittikçe tilt olmaya başladım ısrarla ucunu bize sokmalarına. yaptıkları şey farkındalık yaratmak falan değil, bildiğin kendi halinde takılan insanlara bir şeyleri inatla ve zorla dikte etmek.


    işin kötüsü ise bunlara laf edenleri öyle bir linçliyorlar ki kimse de çıkıp demiyor ki ne demek love is love, ne demek kuşaklararası seks; siz cinsel tercih serbestisi savunuculuğu altında bildiğin pedofili güzellemesi yapıyorsunuz...


    ubisoft oyunu ameleliğini seven birisi olarak bu firmaya dur diyeceğim nokta burasıdır şahsım adına. propagandaya maruz bırakılmak için para ödeyesim yok.

  • The Shogun kullanıcısına yanıt

    Müthiş bir analiz, yazı için teşekkürler. Artık oyun dünyasını da mahvettiler. En sevdiğim dövüş oyunu serisi olan mortal kombat'ın durumu bile içler acısı, oyunu oynayan kalmadı gerek atmosferi gerek oynanışı yüzünden.


    Bunun yanı sıra 3 büyük firma olan activision, EA ve Ubisoft oyunlarını satın almayacağım derken bunu kastediyordum. Bu firmaların yanına birde warner ekleyeyim. Basma kalıp birilerinin politik ajandasına hitap edecek oyunlar oynamak istemiyorum. Kadın'ın yaptığı bildiğin suç. Cidden nutkum tutuldu okurken budist rahip olayını. İşin içinde artık sweet baby inc. olmayan firma oyununu arar oldum satın alacak.


    Eğer Remedy'nin max payne 1-2 remake'indede bu oluşum olacaksa maalesef onları da satın almayacağım. Umarım from software ve capcom'a bulaşmazlar. Uzak doğu firmalarından uzak dursalar bari.


    Gta 6'nın da senaryo kısmında bu sweet baby inc. olacaksa vay o gta'nın haline.





  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

    Bende girip dislike attım yeri gelmişken.


    Bu youtube'ın dislike olayını kaldırmasının sebebi de emir büyük yerden galiba. İnsanların beğenmediği şeyleri gizleyip normal bir şeymiş gibi göstermek için sanırım.


    Eklenti yüklemeden dislike'lar gözükmüyor.


    Bence beğeni olayı da kaldırılsın, ya da dislike geri getirilsin.

  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Pubg de ne ara japon teması oldu ya ben kaçırmışım hala varmı ?
  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    Sweet Baby Inc. ve DEI(Diversity, Equity, and Inclusion) nin işin içinde olduğu oyunları görmek için Steam'de "Sweet Baby Inc detected" Kürotürünü ve sitesi https://deidetected.com takip edebilirsiniz. Koca sektöre karşı tek başına uğraşıyor.


    Bu arada eğer Sweet Baby inc. ve DEI işin içine girmeseymiş, Yamauchi Taka adında has japon bir monku yönetecekmişiz. Hikayede The Sword of Eden'in etrafında şekillenecekmiş. Kılıcı ele geçiren Oda Nobunaga Japonya'yı feth etme yolunda ciddi bir güç elde etmiş olacaktı. Nobunaga Hattori Hanzo tarafından öldürüldükten sonra, bizim yöneteceğimiz Yamauchi brotherhood'a katılacak ve kılıcı japonya dışına çıkarmaya çalışırken Cizvitliler(Tapınakçılar) tarafından kuşatılacak ve kılıç kaybolacakmış.



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}


    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}




    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}
    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}dsogaming
    This was the original story/plot for Assassin's Creed Shadows
    https://www.dsogaming.com/news/this-was-the-original-story-plot-for-assassins-creed-shadows/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 19 Mayıs 2024; 19:17:46 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.