Şimdi Ara

Apple Vision Pro küresel pazara açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Vision Pro küresel pazara açılıyor
    Apple Vision Pro'nun satışları yakında Amerika dışındaki ülkelerde başlayacak. Uluslararası perakende mağazalarından yüzlerce Apple çalışanı, birkaç günlük Vision Pro eğitim oturumları için Cupertino'ya gidecek.



    Ayrıca Bkz.Apple, iOS 17.5 güncellemesini yayınladı: İşte iPhone'lara gelen yenilikler



    Apple Vision Pro hangi ülkelerde satılacak?



    Apple, Vision Pro, piyasaya sürülmeden önce benzer eğitim oturumları düzenlenmişti. Çalışanlara karma gerçeklik gözlüğünü nasıl tanıtacakları ve potansiyel kullanıcıların sorularını nasıl yanıtlayacakları öğretilmişti. Avustralya, Çin, Almanya, Fransa, Japonya, Güney Kore ve Singapur'daki mağazaların çalışanları eğitim oturumlarına katılacak ve muhtemelen bu ülkeler ABD dışında Vision Pro’nun bulunabileceği ülkeler olacak. 10 Haziran’da başlayacak WWDC etkinliğinde Apple Vision Pro’nun hangi ülkelerde satışa çıkacağını öğreneceğiz.



    Apple Vision Pro, ABD’de de ilk başlarda çok ilgi görse de sonradan ilgi azalmaya başladı, hatta Apple, sevkiyatları kesme kararı aldı. Yakın zamanda uluslararası satışa açılmasıyla Apple istediği satış rakamlarına ulaşabilir. Ancak gözlüğün fiyatı hâlâ 3.500 dolar seviyesinde. ABD dışındaki ülkelerdeki fiyatlandırma nasıl olacak merakla bekleniyor.




    Kaynak:https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-05-13/apple-set-to-sell-vision-pro-headset-internationally-for-first-time







  • Apple bu cihazdan zarar hanesine bir çizik atacak.
  • Milyar dolar zarar yazdı talep çok az değil hiç yok sıfır. Bunun acısını en çok sattığı iPhone dan çıkartacak üretim kalitesi düşecek fiyat artacak 1 yıl içinde dengeleyecektir ip16 serisi bundan etkilenir mi bilmiyorum ama ip17 serisinin maliyet açısından turşu olacağını tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.