Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: portrey , gkhncnk , gkhncnk Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.595
Cevap
316
Favori
796.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • unforgotten kullanıcısına yanıt

    Merhaba, sanırım yanlış anladınız. Hifi bir sistem (kef150) ile akıllı ev asistanı bir ürünün karşılaştırılmasını yanlış bulduğumu söyledim. Kaldı ki aynı odyofil HomePod için 8/10 puan verdiğini söylüyor. Ben HomePod oturma odası için aldım ama daha önce de yazdığım gibi maksimum performans için mini/homepod farketmeden çift kullanmak gerekir. Forumda çift olarak kullanan arkadaşlarımız deneyimlerini daha iyi anlatacaklardır. Mayıs ayı başında senheiser ambeo mini 31 bin TL idi. Onun yanında ses konusunda HomePod sınıfta kalırdı. Fakat şu an ambeo mini 45 bin üstü bir fiyata satılıyor. Çift HomePod hem müzik hem film için 24 bin tl üstelik akıllı ev asistanı desteği ile. Sonuç olarak satınalma tercihleri kişiden kişiye değişir. Saygılar.

  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

    konuyu dağıtmayayım,

    ambeo mini indirime girmiş. hepsiburada da 37 olmuş + 1000 TL kampanya var 36k ya geliyor. belki düşünen vardır.

  • Arkadaşlar ,

    Normalde yıllardır Infuse uygulamasını kullanıyorum Apple TV 4K’da.Ama ücretsiz olduğu için bir süredir Vidhub uygulaması da yüklüydü cihazımda ve zaman zaman onu test ediyordum.

    Vidhub uygulaması kısa bir süre önce ücretli versiyon olan Vidhub Pro’ya geçti ve uygulamayı önceden kullananlara ömür boyu sürümde indirimli abonelik sundu.

    Yani normalde 999,99 TL olan ömür boyu ücretsiz ( Lifetime ) sürüm , bana 499,99 TL olarak sunuldu bana.Ve bende sunulan teklif cazip olunca ; Vidhub Pro’nun ömür boyu ücretsiz sürümünü satın aldım bugün.

    Bu uygulamanın aylardır en önemli sorunu HDR’nin aktif olmamasıydı ve bu durum ücretli versiyonda da hâlâ devam ediyor ne hikmetse.Oysa tanıtımında HD, 4K, HDR v.s yazıyor ama HDR aktif olmuyor.

    Daha da kötüsü uygulamayı bugün satın alıp baktığımda ; 4K HDR filmlerde görüntünün artık takıla takıla oynadığını gördüm.Önceden böyle takılmalı oynatma sorunu yoktu uygulamada ve sadece TV’deki HDR aktif olmuyordu.

    Zaman içinde çözülecektir tabii ki ama son durum bu.

    Şimdilik 1 hafta-10 gün bir bekleyeyim bakayım.Bu süre zarfında 4K HDR videoları oynatma esnasındaki takılma giderilmezse yada HDR desteği konusunda olumlu bir adım atılmazsa uygulamayı iade edebilirim.

    Bilginiz olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 16 Mayıs 2024; 23:37:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 1 hafta önce bende satın aldım.


    4k, hdr test etmedim. Bir kaç film seyrettim mkv. Şimdi siz yazınca merak ettim. Elimde 4k yok. İndirip denedikten sonra burada yazarım.


    program çok sık güncelleme alıyor. Düzeltirler diye düşünüyorum.

  • Benim tv ne hikmetse sadece VidHub'da saçmalıyor. Çoğu videoda siyah ve karanlık yerlerde böyle değişik değişik desen gibi şeyler beliriyor. Aynı filmleri Infuse ile açınca oled gibi ekran.

  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    1080p’lerde akıcılık sorunu yok zaten.Sadece 4K HDR videolarda takılma yaşanıyor.

    Ama garip olan şu : Uygulama bedava iken kullandığım dönemlerde 4K HDR videolarda böyle takılmalar yoktu.Sadece TV panelinde HDR aktif olmuyordu.

    Şimdi tüm 4K HDR videolar takılmalı oynuyor bende.Falat aynı görüntüyü hemen Infuse’da kontrol ediyorum , yağ gibi akıyor görüntü.

    Edit : 4K videolardaki akıcılıkta sorun yok , sadece 4K HDR videolar takılmalı oynuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 16 Mayıs 2024; 23:35:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Mvp ya da ks player oynatıyorsa muhtemelen yazılımsal bir sorundur. O yüzden müdahale edemez. Geliştiricilerden düzeltilmesini bekliyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mpv Player 4k HDR konusunda sorunlu. Mpv için geçenlerde hdr desteği geldi. Lilly üzerinden 4k hdr kanal izlediğimde renkler problemli iken ksplayer geçtiğimde düzeliyor. 5k HDR kanallarda sadece renkler de değil ayrıca fps drop sorunu var.

  • Apple TV için APP Store'a emulatör geldi. Artık eski oyunları Jailbreak ve Sideloading olmadan oynayabileceğiz. Oyun olmayışına ilaç gibi geldi :)
    https://apps.apple.com/tr/app/retroarch/id6499539433?l=tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineerofshit -- 17 Mayıs 2024; 12:18:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Samsung 55q70 televizyonum var. Geçtiğimiz dönemde kullandığım iptv'deki kanalların bazılarının codec'ini çözemediği için (özellikle bazı RAW ve Feed yayınlar) homatics box 4K plus almıştım. Fakat Frame rate eşleşmediği için tüm kanalları neredeyse takıla takıla izliyordum, dolayısı ile ertesi gün iade ettim. Her kanal için box içinden frame ve çözünürlük ayarı yapmak büyük hamallık çünkü, kullandığım iptv'de ise her kanalın birbirinden farklı çözünürlük ve fps değeri olduğu için uğraşmak can sıkıcıydı. Apple tv'de auto frame rate özelliği var diye biliyorum, iptv kullanıcıları memnum mu acaba? Stabil çalışan bir uygulaması var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vinorosso kullanıcısına yanıt

    4k HDR canlı yayınlar için hala tam bir düzen yok ama frame rate eşitleyen feed raw yayınları açan sorunsuz uygulamalar var. Eğer 4k hdr kanallarla işiniz olmayacaksa çok iyi deneyim. 4k HDR için ise buglar mevcut ama çok uzun vadeye kalmaksızın düzelecektir. yaklaşık 2-3 aydır tv yerine apple tv ile iptv kullanımı yapıyorum.

  • engineerofshit kullanıcısına yanıt

    Vay hocam çok iyi yaw mame romları filan hepsi oluyor mu :))

  • Fiber 500 mbite geçince sanki turkcell tv de görüntü kalitesi arttı gibi . Önceden 40mbit ile bağlanıyordum. Plasebo mu bilmiyorum tabi :) Ama şunu çok iyi biliyorum Turkcell tv kalite anlamında en iyi görüntüyü veren platform.



    Edit: Ping 2ms olmasına rağmen bazen geç açılıyor. Ama genel olarak hızlandı kanal açılışları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 17 Mayıs 2024; 15:27:32 >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt

    Turkcell tv 7 gün denemeden sonra iptal edebiliyormuyuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt

    Evet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt

    Tamam , iyi güzel hoşta garip olan şu : VidHub uygulaması haftalardır yüklü bende ve zaman zaman açıp kullandım zaten.4K HDR bir video açtığım zaman tüm videolar takılmasız oynuyordu ve sadece TV'de HDR aktif olmuyordu.


    Şimdiki versiyonda ise ; 4K HDR videolar takılmalı oynamaya başladı.Yani HDR videoları normal 4K video gibi oynatmayı da yapamıyor artık uygulama.Önceden en azından 4K olarak takılmasız oynatıyordu.


    Bunu dün firmaya mail ile bildirdim ve düzeltmezseniz para iadesi alacağım dedim...:)))


    Bugün geri dönmüşler ve " Hangi cihazda hangi videolarda sorun yaşadınız ? " diye sormuşlar.Bende kullandığım cihaz modelini ( 2017 - 4K - 1. Generation ) olarak bildirdim , takılmalı oynayan dizi ve filmlerin ismini paylaştım.Ayrıca uygulamada gördüğüm tüm sıkıntıları , sorunları , gariplikleri tek tek yazarak yeni bir mail gönderdim bugün.


    Diğer yandan uygulama içinde medya oynatıcıyı seçme imkanı da yok.Yani bununla değilde şununla oynat diyemiyoruz.Uygulama içinde hangi medya oynatıcı gömülü geliyorsa onunla izliyoruz ve içindeki gömülü oynatıcının detaylarını bilemiyorum , öğrenemedim de.


    Gelişmeleri takip edeceğim.





  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Infuse gibi kaliteli bir uygulama varken niye bu uygulamayı tercih ettiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Infuse Pro’yu ücretli olarak zaten yıllardır kullanıyorum ve çokta memnunum.Ama yeni uygulamaları denemeyi her zaman sevmişimdir.

    Bu yüzden bu forumda bir ara bahsedilince bende göz attım ve yükledim.Yani VidHub’ın ücretsiz sürümü haftalardır zaten yüklüydü ve Pro sürümü de ömür boyu kullanım lisansı olarak 499,99 TL’ye sunulunca almak istedim.

    Yoksa Infuse’un kalitesi tabii ki bambaşka…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar Atari 2600, Atari Lynx, Gameboy Color, Nintendo 64, NES , Playstation 1 oyunlarını denedim çalışıyor. İçinde bir çok emulatör mevcut fakat bazıları buglı. Şu anlık PSP oyunlarını çalıştıramadım, direkt atıyor; bir çok kişi de yazmış bu konuda. Güncelleme ile düzelecektir zamanla.

    Mame desteği henüz yok. yakında eksik corelar gelecekmiş

    edit: güncelleme ile psp oyunları bugı düzeldi. gayet güzel oynanıyor. winning eleven ve pes 13ü özlemişim 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineerofshit -- 18 Mayıs 2024; 12:20:59 >
  • Easy Ice kullanıcısına yanıt

    Evet edebiliyorsunuz hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.