Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.650
Cevap
85
Favori
128.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cellat_006 kullanıcısına yanıt

    Kayıpsız olarak dinlemek ve indirmek daha iyi. Tidal gibi müzik kalitesine göre arama özelliği yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben Windows 11'de artık iTunes'u kaldırdım uzun bir aradan sonra çünkü güncellemeleri sonlandırdı Apple. Apple Music uygulamasını indirdim. Standart bir kulaklık ile kullanıyorum şuan bilgisayarı. Lossless formatı açık kullansam bir fark olur mu boyut çok büyüyecek arşivde ama. Bazen telefondaki albüm ile bilgisayardaki albüm farklı gözüküyor neden anlayamıyorum. Albümü 7-8 sene önce almışım Apple Music'te ondan mı eşleşmiyor. Mağazadan kaldırılmış olabilir mi albüm ? Tekrar mı satın almak lazım acaba çünkü eskiden farklı bir hesap kullanıyordum.

  • Tin Audio T2, Sennheiser CX80 gibi başlangıç seviyesi kulakiçi kulaklıklar ve iPhone 14 - MacBook Air üzerinden yüksek çözünürlüklü kayıpsız dinlemek için ekipman önerisi olan var mı? Birkaç model araştırdım ama uyumluluk konusunda şüphelerim var.

  • En iyi uyum sağlayan ve en iyi sesi alabileceğiniz airpods pro 2 ve airdpods max hocam pahalı olsalarda durum böyle

  • Telefon üzerinde evdeki Apple Music uygulamasından müzik değiştirme gibi bir özellik yok mu? Spotify da vardı hiç AirPlay ile uğraşmadan telefondan tvdeki müzikleri değiştirebiliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

    Plexamp üzerinden kendi flac arşivimi dinlemek için dac arayışındayım. ibasso dc04 pro düşünüyorum. İçerisinden lightning kablo da çıkıyor ve iOS destekli diyor ancak uygulaması iOS tarafında çalışmıyormuş. Fiio ka5 tarafında da durum aynı. Bu bütçede başka bir dac öneriniz olur mu yoksa dc04 pro mu alayım. Sennheiser ie200 ya da Fiio fh3 iem alacağım yanına da.

  • rithone kullanıcısına yanıt

    Airplay zaten Apple Music arayüzü üzerinden kontrol ediliyor. Apple Music üzerinden değiştirmiş oluyorsunuz zaten. Sorudan hiçbir şey anlamadım açıkçası.

  • howard_roark H kullanıcısına yanıt
    iPhone için yapılmış bir ürün var: Khadas Tea. MagSafe uyumlu. İster kablolu ister Bluetooth ile bağlanabiliyor. Bunun yanında fiyat konusunda şu an rakipsiz ses kalitesine sahip en iyi model E1DA 9038D ve 9038S modelleri. iPhone ile uyumlu olduğunu okumuştum bir yerde emin değilim. Ama ses kalitesinde bu fiyatta daha iyisi yok. Bahsettiğiniz iBasso’dan daha iyidir. Arkadaşın belirttiği Hidizs S9 Pro da iyidir ama E1DA en iyisi.

    https://www.khadas.com/tea

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • howard_roark H kullanıcısına yanıt
    Boşa para harcamış olursunuz. Hiç gerek yok. Bu kulaklıklar zaten o detayları vermekten yoksunlar. Bu kulaklıkta Hi-Fi ya da kayıplı dinlemek hiçbir fark yaratmaz. Ekipman yenilerken başlamanız gereken ilk yer iyi bir kulaklık kullanmaktan geçer. 300 dolarlık bir kulaklık üzerinden 320 kbps dinlenen müzik, 20 dolarlık bir kulaklık üzerinden dinlenen 24 bit kayıpsız müzikten daha iyi ses verir. Ayrıca şunu da belirteyim Apple’ın AAC formatı farklı bir kodlama kullanıyor ve kayıpsıza yakın bir seviyede ses veriyor. Açık ara diğer platformların kayıplı formatlarından çok çok iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azazel85 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bahsettiğiniz kulaklık amfileri ike alakalı bir şeyler sormak isterim izninizle.

    1- Kulaklık amfileri, sadece belirli kulaklıklarla mı kullanılması gereken bir üründür, yoksa HER kulaklık , amfilerle kullanılabilir mi ?
    2- Sizin elinizdeki hd600 kulaklık mesela, bunu bir amfiye bağlamazsanız çalışmaz mı ?
    3- Bir kulaklığı amfiye bağlamakla bağlamamak arasında ne farklılıklar var, yani amfi kulaklığa NE sağlıyor, sesi mi yükseltiyor, müziğin çözünürlüğünü mü artırıyor, nedir olayı?
    4- Bir kulaklık amfisine, pasif hoparlör bağlanabilir mi?

    Teşekkürler...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.