Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: stanco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.226
Cevap
165
Favori
507.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]


(En Son Oy Tarihi: 28.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Hah aynışey aynen o fan eğrisi berbat bende ordan anlıyorum hotspot 95 e çıkıyor ama dediğim gibi o voltajı ellemesen fanıda ellemesen gene çöküyor :) Tek tesellim ucuza aldım işte bir o bir daha almam amd falan hatta ben şuan b450 ankartta r5 5500 le hiçbir usb stick kullanamıyorum tanımıyor resmen ,diğer herşey tanıyor mouse klavye vs usb sticlerin hepsi sağlan 5 ie çalışıyor ama bu sistemde code 38 alıp tanımıyor safe modda bile tanımıyor ,şu soruna bakarmısın gelde küfür etme.

  • geberit kullanıcısına yanıt
    Cidden öyle. Çekilecek dert değilmiş onu anladım ben de.

    Bundan önce 2015'te amd kullandım. O da 4 ay sürdü. Sonrasında satıp bir daha almam demiştim. Geçen sene rtx 3070 hedefiyle yola çıktım ama herkes amdnin artık toparladığından söz etti. İstisnasız hepsi aynı şeyi konuşunca dedim ki şu zincirleri kırmanın vakti gelmiş.

    Ama şimdi diyorum ki keşke kırmasaymışım. Tamam çok şükür şu ana kadar sürücü kaynaklı sorun yaşamadım ama hep bi tedirginlik var. Bi türlü barışamadım kartla.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Aldık artık bende satma huyu yok malesef satsam zarar edicem ,sonuçta idare edilebiliyor bu şekilde ,ben yalan yok bişeyler olacağını tahmin etmiştim fiyat cazip geldi aldım ,geçmişte amd kullandım ondada kasa fan eğrileri ayarlanamıyordu mesela ama 7850 ile hiç vpu recover almamıştım athlon sistemdede fan eğrisi hariç hiç sorun yaşamamıştım ,bu ryzen neymiş gerçekten bir pc neden usb stick tanımaz yahu neden :S bulurum dedim bir çözüm yok yok yok çözüm yok ,çözümü cpu yu değiştirmekte bulanlar varmış ,oldu her yıl bir cpu alalım ekonomiye can verelim o zaman !! ,hatalı cpu yu benmi ürettim.

  • geberit kullanıcısına yanıt
    O hatayı da ilk kez duydum ya. Başa gelse kriz geçirtecek cinsten
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    ilk defa böyle birşey görüyorum. bios saçmalıyor gibi geldi bana. pek hayra alamet değil

  • Arkadaşlar 3600 + 6700xt kasam var merak ettiğim sorun şu tamam darboğaz var araştırdım. Fakat videolarda 1080p de de oyunları en kötü 100 fps açar diyor ekran kartı fakat bende watch dogs 2 oynuyorum fps yerlerde işlemciyi sabit 4200 de çalıştırıyorum farke etmiyor. Hadi rsr ile 2k da çalıştırıyorum oyunu fps aynı sadece ekran kartı kullanımı artıyor fps yine aynı ortalama 50-70 arası git gel yapıyor. 1080 de fazla olması gerekmez mi? Doğru orantılı değil mi bu ya. 5600 ve 5600x bakmaya başladım kimi videoda değer farka kiminde aynı neredeyse fiyatlar da 3-4 bin değer mi bilmiyorum.
  • Arkadaşlar Sapphire Radeon RX 6800 Gaming Ekran kartı kullanmıyorum. Oyun oynamaktan başka yaptığım bir şey yok. Sizce bu kart yeni nesil oyunlarla ne kadar götürür beni?
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt

    PS6 çıkana kadar götürür. yalnız RTX kullanımı artmaya başladıkça AMD kartlar iyice geride kalacak malesef. şimdilik yavaş ilerliyor o iş. Hala full RTXGI veya Path Tracing için epey yol var

  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

    1080p'de o işlemci zorlanır. 60fps sorun değil de 100'lere falan çıktımı tıkanır. 2K@60FPS deneyebilirsin

  • ebenama kullanıcısına yanıt
    5600x e yükselttim hocam. Teşekkür ederim cevabınız için. Şimdi şöyle birşey soracağım benim asus dual 6700xt kartımda 2850mhz aldım kartı 1200 mv ile çalıştırıyorum. Ekran kartı 50-55 derecede çalışıyor oyunları da bahane ile 4k açmaya başladım sorunsuz oynanıyor. Sizce bunda bir sakınca var mı ? Oynadığım oyunlar watch dogs 2 mafia 1 de batman assassin creed syndcate falan. Fps 90-100 de çalışıyor full ayarlarda
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

    55 derece bişey değil. normal voltajı ne o kartın ? normal voltajın bi tık altına inebilirsin güç tüketimi için. çok inersen bazı oyunlar hata verebilir. özellikle borderlands 3 baya duyarlı bir oyun. Bir de bende nedense MK11 sıkıntı çıkartıyordu. Sonunda PS5'e geldi de steamden sildim

  • ebenama kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olmaz diyorsun v ı düşüreyim mi? Gerek var mı perf. Anlamında zaten istediğimi alıyorum düşürmek bana artı ne sağlar onu sormaya çalışıyorum özetle.
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

    Kartın sıcaklığı normal, düşürmenize gerek yok. Bu sıcaklıktayken fan hızınızı ve hotspot sıcaklığınızı merak ettim açıkçası. Oldukça serin, baya serin bir kartmış.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Müsait olunca resim eklerim hocam. Amd yazılımı sorunlu bazen açılmıyor alt+r yapınca drivere yeniden yükledim ama canı isteyince çalışıyor msi after ile bakıyorum sıcaklık ve mhz değerlerine. Birde amd ile tutmuyor nedense değerler o dikkatimi çekti mesela ben ryzen master ile 5600x i 4500 mhz sabitledim stock soğutucu ile ama amd de değişkenlik gösteriyor bu arada arkadaşlara atmıştım resim onları paylaşayım. AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

    Olmuştur umarım.




  • Bu arada oyunlar full ayarlarda ve 4k da oynuyorum.
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Burda o dediğim değerler yazmıyor hocam
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Ben öyle görmüşüm. 55-60 mış kusura bakmayın.
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Güzel değerler ama, istesen bu kadar iyi yapamazsın yani hayırlı olsun
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam kasadan olabilir mi normalde küçültmek istiyordum. Fakat arkadaşlar serin olur diye tut dedi hatta burada ilan da açmıştım. Şuanlık iyi bir tek iyi bir işlemci soğutucu almam gerek. O sıcaklık değerleri stok soğutucu ile 4500 sabitledim soğutucu alarak biraz daha yükseltebilir diye düşünüyorum. Aklımda şuan thermalright peerless assassin 120 var 1500 e gentr de bakalım bugün yarın alırım sanırım.
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin sıcaklığı da iyi aslında. Yani kasadan kasaya elbet fark eder ama bu kadar iyi olması da şükredilecek bir durum. Benim kasa da inanılmaz büyük ve 3 tane 70+ rpm egzoz 2 tane de 110+ rpm giriş fsnı var bu kadar etki etmiyor :D
  • 
Sayfa: önceki 758759760761762
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.