Şimdi Ara

Amazon Prime Video’ya daha agresif reklamlar geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon Prime Video’ya daha agresif reklamlar geliyor
    Amazon, Prime Video hizmetine bu yılın başında reklamları yerleştirmeye başlamıştı. Bu hamlenin üzerinden henüz 4 ay bile geçmemişken perakende devi şimdiden daha can sıkıcı reklamları kullanıma alıyor. Amazon yaptığı açıklamada, reklamlarla etkileşimi artırmak ve Amazon'dan alışveriş yapmaya teşvik etmek için Prime Video’ya yeni reklam formatları eklediğini duyurdu.



    Amazon Prime Video için yeni reklamlar geldi



    Amazon, ocak ayında ayda 3 dolar ekstra ödeme yapmayan abonelere varsayılan olarak reklamlar gösteremeye başlamıştı. Böylelikle reklamsız Prime Video fiyatı aylık 12 dolar, aynı zamanda Prime abonesiyseniz aylık 18 dolar seviyesine yükselmişti.



    Şimdi ise reklamlar türlerinin sayısı artıyor, hatta Prime Video’da reklam içinde reklam dönemi başlıyor. Reklamlı Prime Video'yu tercih eden kullanıcılar alışveriş yapılabilir reklamları dizi ve filmlerdeki reklam aralarında görmeye başlayacak. Reklamlar ayrıca içeriği duraklattığınızda da gösterilecek. Bu reklamlar Amazon’un sattığı ürünler veya markaların Amazon’da sattığı ürünler olabilecek. Bu ürünler Prime Video’dayken alışveriş sepetine de eklenebilecek. Ayrıca etkileşimli duraklatma reklamları ve etkileşimli marka bilgileri içeren reklamlar da olacak.



    Ayrıca Bkz.Amazon çalışanları, robot işçilerden endişe ediyor



    Amazon bu yeni reklam formatlarını ne zaman kullanıma sunacağını belirtmedi, sadece önümüzdeki yayın yılında (genellikle 31 Ağustos'ta sona eriyor) kullanıma sunulacağını söyledi. Öte yandan Amazon, halihazırda en büyük üç dijital reklam şirketinden (Alphabet ve Meta) biri. Amazon'un 2023 yılında yaptığı bir araştırma, interaktif reklamların Amazon'da satılan ürünlerin sayfa görüntülemelerini ve dönüşümlerini on kat artırdığını iddia ediyor. Firmaya göre Prime Video reklamları ayda ortalama 200 milyon kişiye ulaşıyor.




    Kaynak:https://arstechnica.com/gadgets/2024/05/prime-video-subs-will-soon-see-ads-for-amazon-products-when-they-hit-pause/







  • Reklamı göstermek yetmez reklamdaki ürünü zorla satın aldırması gerekiyor, satın almayanların kredi kartlarına el konulup reklam masrafları kullanıcıdan alınmalıdır.

  • Lanet ediyorum artık şu reklam işine, yani dayanılacak hali kalmadı. Televizyonu bıraktırdı, radyoyu bıraktırdı.

  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Yok almayanların parasınıda alanlardanda çıkarmalılar. Niye ikisinden fazla para almak varken tekinden alsinlarki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 40 liraya video hizmeti vermeleri bile mucize.

  • Çeviri haberin böylesi, Türkiye fiyatlandırması olan hizmetin banane yurtdışı fiyatından? İngilizce yazın haberi doğru kitleye ulaşsın en azından.

  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Benim televizyonu bıraktığım yıllar tam akp nin seçildiği yıllardı. Neyse ki şanslıydım, o dönemler için ortalamanın üstünde internet hızları alabilecek bölgedeydik. E pc de var. 10dk reklamı ne yapayım demiştim. Ne istiyorsam pc den izlemeye başlamıştım reklamsız. O zamanlar dizi film sitelerinde böyle absürt reklamlarda yoktu, neredeyse hiç reklam yok gibi bir şeydi. Büyük rahatlık olmuştu. Tek fark, grup ortamlarda bazen millet güncel reklamlardaki sözlerden bahsedip oradan espiri üretince bir şey anlamamak oluyordu. Aaa bilmiyor musun diye şaşırıyorlardı bir de.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.