Şimdi Ara

Ali KOÇ, Yeniden aday.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun. Saran da Koç lehine adaylıktan çekilmiş. Düşünüyorum... isabetli bir karar oldu diyebilirim. ama bu futbolcularla işi yine zor.  




  • İsabetli bir karar mı, hey Allah'ım...

  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

    karşısına aday çıkacak mı sence? bence çıkmayacak.  

  • Arkadaslar belki bana kizacaksiniz ama bir Galatasarayli olarak Ali Baskanin yeniden aday olmasina cok sevindim. Bu yil onun Baskanligi 5. Yildizimizla sereflendirilecek en cokta buna seviniyorum. Ali Baskana sahip cikin lutfen. Bize bu firsati tanidiginiz icinde ayrica tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Mayıs 2024; 9:16:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adam daha ne yapsın? bu takıma içeriden müdahale oluyor bence. hatta bunu anlayamadınız mı desem yeridir. takım bir ara bol gollü galibiyet alırken ne demiştik? bu önemli değil, bir sıfır olsun bizim olsun demiştik.


    fenerbahçe başarabileceğini gösteriyor ama sonra ne oluyorsa bir şeyler oluyor demiştik de mi? bu konu altında geriye doğru gidin, bu mesajı göreceksiniz. bu sebeple, bir iki mesaj öncesinde yazdığımı unutmadım. ister saran isterse aziz gelsin, artık umurumda değil. ama başkanın gitmemesi ve yeniden aday olması, doğru bir karardır. şampiyon olunacak ise böyle olunsun. olunmayacak ise olunmasın. fenerbahçe'yi bu hale getirenler, fenerbahçe'nin yine kendisidir. gerçek fb'li bunun farkındadır.

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    "bu takıma içeriden müdahale oluyor bence."


    Belkide sorun budur hocam.

  • Ben bir Galatasaraylı olarak acaba Ali Koç İnan Kıraç`ın adamı mı,acaba Ali Koç Galatasaray`a mı çalışıyor dedim. Gündemi meşgul ettiği konulara bakmayın,yaptıklarına bakın ve sonuca bakın. Trabzon şampiyon oluyor hakemler yaptı diyor,Galatasaray şampiyon oluyor hakemler yaptı diyor taraftarın tepkisini kendisinden alıp başka yere yönlendiriyor.
    1959 öncesi şampiyonluklarımızı tescil ettireceğim 5. yıldızı takacağız gibi gerçekliği asla olmayan,olmayacak hedeflerle taraftarı kendine çekiyor.
    Ligden çekileceğiz diyor,başkan adayı olmayacağım diyor. Hiç birini yerine getirmiyor. Hep taraftarı oyalamak bunlar.
    Alın işte dün Kadıköy`de üstün ve iyi futbolla Kayserispor`u yenmene rağmen tribünler Ali Koç İstifa! diye bağırdı paralı gruplar engel olmaya çalışsa da.
    Ali Koç İstifa diye tribün bağırmaya başlayınca artık her maç bu ses daha da güçlenerek artar.
    Bu kıvılcım büyür.
    İç düşmanlar dış mihraklar ne derseniz deyin,Ali Koç bırakıncaya kadar tribün kaynar,bu da Fenerbahçeyi yakar. Ali Koç inatlaşıp tribün ile de savaşmayı seçti.
    Sosyal medyada Ali Koç'u istemeyen fenerbahçe taraftarı da her geçen gün çoğalıyor daha etkili oluyorlar. Sosyal medya tribünleri yönlendirir bu çok net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Lütfen Ali Koc hakkinda negatif söylemlerde bulunmayin. Karsiysanizda sessiz kalin, dikkatleri onun üzerine cekmeyin. Onun Fenerbahce basinda Baskan olmasi daha yararlidir.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle. %99u böyle düşünüyor gslilerin. Büyük başkan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.