Şimdi Ara

Absurd Ventures | New IP | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Absurd Ventures | New IP | ANA KONU


    Absurd Ventures | New IP | ANA KONU


    Rockstar'ın kurucu ortağı Dan Houser yeni stüdyosunun ilk iki projesini açıkladı. Absurd Ventures adlı bu yeni stüdyo, Rockstar'ın video oyunları geçmişinden ayrılıyor. A Better Paradise ve American Caper adlı ilk iki proje sırasıyla grafik roman ve sesli drama olarak üretiliyor.


    Houser 2020'de Rockstar'dan ayrıldığından beri hayranları onun bir sonraki hamlesini merakla bekliyordu. Houser, ayrılışından bir yıl sonra Absurd Ventures'ı kurdu. Şirket bu yılın Haziran ayında ilk tanıtım materyalini yayınladığında, stüdyonun ne tür içeriklere odaklanacağı başlangıçta net değildi. Ancak şimdi, Houser'ın ve Grand Theft Auto ve Red Dead gibi serilerdeki çalışmalarının hevesli hayranları, Absurd Ventures'ın ne üzerinde çalıştığına ilk kez bakacakları için muhtemelen heyecan duyuyorlar.


    Stüdyonun çizgi romanı American Caper, yozlaşmış iş dünyası, beceriksiz siyaset ve suç dünyasının içine düşen iki Amerikalı aileye odaklanıyor. Saygın çizgi roman sanatçısı Simon Bisley tarafından çizilmiştir. Absurd Venture'ın sesli draması olan A Better Paradise, yakın gelecekte geçen varoluşsal bir gerilim. 12 bölümden oluşuyor ve ödüllü bir ses şirketi olan Q-CODE Media tarafından ortaklaşa üretiliyor.


    Duyurularla birlikte Houser, bu iki projenin iki ayrı evrene giriş olacağını ve Absurd Ventures'ın bu evrenler içinde gelecekteki projeler üzerinde çalıştığını da açıkladı. Houser hayranları bu haberi duyduklarında muhtemelen rahatlamışlardır, çünkü destekçileri Houser'ın yeni stüdyosunun ne üzerinde çalıştığını öğrenmek için yıllardır heyecan duyuyorlardı.


    Houser'ın Rockstar'dan ayrılması öyle bir etki yarattı ki Houser ayrıldıktan sonra Take-Two'nun hisseleri düştü; Take-Two Rockstar'ın ana şirketi. Aralarında Red Dead Redemption yazarı Michael Unsworth ve Rockstar yazarı ve yapımcısı Lazlow Jones'un da bulunduğu bazı yetenekli Rockstar çalışanları Houser'ı yeni stüdyosuna kadar takip etti.




    Geliştirici : Absurd Ventures


    Yayıncı : Absurd Ventures


    Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.





    İçerik Güncellenecektir..







    Absurd Ventures | New IP | ANA KONUAbsurd Venturesyoutube
    ABSURD VENTURES Storytelling. Philanthropy. Ultraviolence. www.absurdventures.com
    https://www.youtube.com/watch?v=n5-9SeQjAEc









  • Rockstar Kurucusu Dan Houser'ın Yeni Stüdyosu "Absurd Ventures", AAA Üçüncü Şahıs Açık Dünya Aksiyon-Macera Unvanı için işe alım yapıyor.



    Absurd Ventures | New IP | ANA KONU



    İlk proje daha önce Head Of Games tarafından AAA başlığı olarak onaylanmıştı, ancak bu, ne planladıklarının ilk sözü.


    - Açık dünya aksiyon-macera oyununda karakter, kontroller ve kamera tasarımı için birincil vizyon sahibi ve uygulamalı katkıda bulunan kişi olun.


    - Bu görevdeki kişi, birden fazla oyun modunda sınıfının en iyisi savaş ve üçüncü şahıs aksiyonu sunmak için çok disiplinli uzmanlardan oluşan bir ekibe liderlik edecektir.


    - Savaş dışı aksiyon oynanış biçimleri geliştirme deneyimi (sürüş, binek, tırmanma, çapraz geçiş, platform vb.)



    Kaynak : https://www.absurdventures.com/careers#4366082007




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 15 Mayıs 2024; 20:56:18 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.