Şimdi Ara

5G kullanıma açıldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bugün samsun da telefonumun 5G ağına bağlandığı gördüm. Tabi hemen hız testi yaptım ve 4.5G yoğun kullanım olan bir yerde 20 mbps hız aldım ki bu normal ama 5G hızı değil kesinlikle. Sormak istediğim sizin de telefonunuda 5G simgesi görünüyor mu? Çünkü bakanın dediğine göre 5G türkiyede 2026 da aktif olacakmış oda belki. Acaba telefonda anlık bir hata olabilir mi diye düşünüyorum. Telefon iphone 14, hat turktelekom.

    5G kullanıma açıldı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahit.t -- 15 Mayıs 2024; 11:50:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Avrupa komple geçti neredeyse bizim 5 katımız hızda internet kullanıyorlar. Bizde bu altyapı ile zor, şebeke çekse şükrediyoruz5G kullanıma açıldı mı? Hele vodafone.....

  • 5G için sabırsızlık yapmamak gerekir çünkü gerçekten sıkıntılı bir teknoloji. Kullanılan baz istasyonu sıklığı ve kalitesi o kadar önemli ki eğer düzgün bir planlama yapılmazsa 4.5G'den az bir hız bile sağlayabilir.


    UK'de bile 5G'nin oturması 2 sene aldı. İlk seneler gerçekten çok kanser bir şekilde merkeze inilmezse asla yüksek hızları vermiyordu. 2026'da çıksın ama tam çıksın ben buna daha çok tamamım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer ülkeler 6G halka açık testlerine başlayacaklar biz iki sene sonra 5G diyoruz rezillikten başka bir şey değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turk Telekom bir çok şehrin en işlek caddelerinde 5G’yi aktif etti. Bursa,Ümraniye, Kocaeli İzmit yürüyüş yolu, Erzurum Merkez Cumhuriyet Caddesi telefonun 5G’ye geçtiğini fark ettiğim yerler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.