Şimdi Ara

2010 dizel fiesta bezdirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bakımdan esirgemediğim, hep zamanında yaptırdığım aracımda son 1 yıldır falan sinir bozucu bir çekiş problemi var. Motor 300 binde. Bu sorun başladıktan sonra yapmadığım şey kalmadı. Enjektörler söküldü temizlendi, sensörler temizlendi, motorda yağ kaçağı var indirecez bakacaz dediler indirttim, borular tıkanmış dediler temizlettim, turboya da bir baktır dediler gittim ona da revize için dünya para verdim.


    Gel gelelim araba düzelmiyor. Yokuş çıkarken hatta hafif yukarı eğimli bir yolda bile inanılmaz bayılıyor bazen 1. vitese kadar düşmek zorunda kalıyorum. Arkadan korna morna çalıyorlar, sol şeritte kaldığım zaman kendimi sağa bile atamıyorum, dörtlü yakmama rağmen yol falan vermiyorlar yani anlayacağınız bayağı bir zor durumda bırakıyor beni. Aracı bu sebepten satmaya karar verdim ancak bu halde alacak adamın içine sineceğini sanmıyorum. Bazen, bir şey yokmuş gibi asılıyor bazen de bir boğulmaya başlıyor sürüş eziyet oluyor.


    Sizlere sorum, ben bu araca daha fazla para harcamak istemiyorum. Bu şekilde satışında bir problem yaşar mıyım yani siz olsaydınız alır mıydınız? İkinci olarak bir toplarlatayım öyle satayım diyorum ancak aracı götüreceğim ustalara da artık güvenemiyorum kime götürsem biz hallederiz diyor, ilk aldığımda bi düzelmiş gibi oluyor ertesi gün yine aynı. Ne dedilerse yaptırmaktan salak saçma paralar harcadım. İkinci sorum ist'de güvendiğiniz iyi bildiğiniz ford ustası veya bayisi var mı son bir götüreyim mi? İyi forumlar








  • Satın hocam direkt satın.
    96 binde aldığım 6-7 sene kullanıp 250 binde sattığım Fiesta nin ekmeğini çok güzel yedim.
    Sadece bakım yapıp 2-3 yilda bi ufak tefek sorunlari olmuştu. Lakin en sonunda sağlam bir şekilde bana girdi araç söyle ki, satmadan önce motor takozu, radyatör vs. halledip baya aracın ederi 200 bin iken 10 binlik olunca sanayide satmaya karar verdim. O ara fiyatlar artışa geçti 300 bin TL ye aracı helallestik.
    Alan kişi yag kaçakları, turbo uflemesi, klima sensörü arızası, soğukta sanziman vitese gecmeme vs. bunlari kabul ederek aldı top benden çıktı.
    Sattığı ertesi günü, uğradım ustamın yanına çay içmeye ve hesaplayalim dedim 30 bin gibi yani sattığım bedelin %10 luk bir masraf çıkardı..
    Pişman değilim, iyi ki sattım yoksa B sınıfı bir araç sanayiden cikmiyordu yani son zamanların olduğunu hissettim hiç tereddüt etmeden 7 yıl bindigim karakizimi saldim obaya

    O yüzden 300 binde bir araçınız var şuan olsa masraf yapmam ilana koyar satarim geçerim..

    Hatta turbo ufleme muhabbeti exper de çıktı, adama gidip fiyat alalim düşelim dedim, turbocunun çırağı sağolsun uygun rakam söyledi abi bu kadardir aldiktan sonra gelin bakalım dedi. Bende düştüm fiyattan verdim. Sonra naptı bilmiyorum.

    Kısacası bir araç sanayiye 1 kez düştükten sonra bir kez daha düşüyorsa, o aracın artik obaya salınması gerekir, salin gitsin..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.