Şimdi Ara

2. el araç satılık ilanı sayısı 1 yılda %500 arttı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İkinci el satılık otomobil ilanı geçen seneden bu yana yüzde 500 arttı. Geçtiğimiz yıl dijital platformlarda 200 bin satılık otomobil ilanı bulunurken, son günlerde ise bu rakam 1 milyona kadar çıktı.



    Malum ikinci el araç alınca yapılan masraflar artık sıfır araç fiyatını bulabiliyor. Hatta birçok dolandırıcılıklarda mevcut. Geçen yıla göre ilan sayısı 5 katına çıkmış durumda




    yeni şafak
    İkinci elde bir milyon araç satışta | Ekonomi Haberleri
    https://www.yenisafak.com/ekonomi/ikinci-elde-bir-milyon-arac-satista-4619389







  • La araba falan almayın 1 yıl içinde araba fiyatları minumun %30, %40 daha düşecek. Siz bakmayın sarı sitede araba fiyatlarını yüksek göstermeye çalışan al satçı ve galeri takımına çok fazla araçları var ve bu araçlar. adamların ellerinde patladı Ayrıca yüksek fiyattan krediyle 300 bin 500 bin fazladan para verip de araç alan normal binici de acayip zarar etmiş durumda ve onlarda piyasayı yüksek göstermeye çalışıyor. Zararı güya kurtaracaklar yok öyle bir dünya geçti borun pazarı. Bir de şöyle laflar var bu enflasyonist ortamda her şeyin fiyatı yükselirken araba fiyatları mı düşecekmiş? Heee ,aynen düşecek canım. Hemi de ne düşecek. Bilmem; arabayı yakarımda, çürütürüm de , garajımda bekletirim de asla fiyatı düşürmem falan, falan , falan. Geç bunları, sigortası vergisi, muayenesi, kaskosu bakımı zartı zurtu ile cebin yanıp para uçunca, piyasadaki diğer modellerdeki düşüşler muazzam şekilde artınca ayrıca düşük faizle bedava krediye alışıp da parası olsa bile (Parayı ya çeyreğe,, ya faize yatırıyor millet), para yok zaten zar zor geçiniyoruz, ayın sonunu zor getiriyoruz diyen halk olduğu müddetçe öyle bir arabayı satar ki, kimse arabayı falan da yakmaz , çürütmez iş işten geçtiği zaman arabandan kurtulmaya bakar. Zannımca faizler 2 -3 yıl içinde düşse bile devlet araba kredisi diye düşük faizli krediyi hep kaldıracak herkes parası kadar arabaya binsin diyebilir. Çünkü devletin olmayan parayla geleceğe umut bağlayarak para dağıtması (otomobil olsun , yatırım diye olsun) ekonomiyi bu hale getirdi. Çıkarılacak ders: Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Bir de şu var, inanın o kadar çok satılık araba var ki , 2. araba pazarı da doldu taştı, 3 . araba pazarına yer aranıyor.





  • Bilmem bayram yaklaşmış da, eeeee ,yaz tatili gelmiş de,eeeee, piyasa da fiyatlar tavan yapacak araba fiyatları yükselecekmiş de , eeeee tam alım fırsatıymış. Aha sana fiyatlar yükselecek tavan yapacak, alırsın olmayan 3 ün, 5 ini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horror meteor -- 10 Mayıs 2024; 13:7:21 >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156888804


    Geçen sene eylül de 500 bin başlığında yazdık uyardık.8 ayda 2ye katladı satılık sayısı ve hızla 1.5 milyona gidiyor.Tekrar uyarıyorum mis tertemiz yüzde 60 mevduat faizi varken kimse yatırım için araç almaz bu saatten sonra.Bence siz de bir an önce satıp mevduata dönün çünkü her gün kaybınıza.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.