Şimdi Ara

120 lvl üstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım 120 lvl bi bow aldım kasılmam gereken yer neresi parti gerek mi eğer gerekse nasıl bulurum



  • Çok sağlam bir setin ve silahın varsa, görevlerle ve 4/4 olduğunda yaklaşık %12 daha fazla experience point kazanmanı sağlayan LTP partilerle (4'lü parti) kasılabilirsin.

    Tabii bu şekilde 125 olmak zor, ama imkansız değil. Zamanında str blader char'ımı tek başına kastırarak 120 yaptım, üstelik job level'ını da 120 yaptım.

    Genelde herkesin kendi partisi var. Yani parti bulmak, özellikle 7/24 bir parti bulmak zor iş. Bu şekilde daha fazla dayanamayıp kendi partimi kurmuştum geçen sene. Şu anda kimseye muhtaç olmadan kendi kendilerine kasıyorlar.

    Kasabileceğin yerlere gelelim. Parti bulabilirsen, Bağdat'ta herhangi bir partiye ya da mirror'daki 120 level yaratıklardaki partilere girebilirsin. 120 level yaratıkların tekrarlanabilir görevleri oldukça hızlı kastırıyor. Solo şekilde kasacaksan; 117-118'lerde kasabilirsin. 120'lerde solo kasmak zor, çünkü sürekli statü verip öldürüyor o yaratıklar. "120'yim, 117'lerde falan neden kasayım?" diyeceksin, ama emin ol önemli olan seri kesebilmek. SRO'da 6 level altındaki yaratıklardan bile iyi exp. geliyor.




  • Çok teşekkür ederim kardeşim aydınlattığın için gerçekten çok zor guildim bile yok şu an oyundan zevk alamıyorum
  • Bu yeni bir durum değil, oyunda 4 senedir zevk denen bir şey kalmadı.

    Oyuna yeni başladığını belirtmişsin. Yani herhangi bir bilgin yok oyun hakkında. Keşke hiç bu işe bulaşmasaydın. SRO geçmişi olup, yıllar önce bırakanlar bile oyuna döndüğünde bocalıyor. Çünkü oyun çok değişti.

    Unique kovalayabilirsin, PvP yapabilirsin (setin-silahın falan iyi değilse hiç bulaşma), kale savaşlarına giden bir guild'e girebilirsin. Şu an için önerebileceklerim bunlar.
  • daha önce oynadım fakat artık kimse birbirinin yüzüne bakmıyor oyunda.. bakalım ne olacak hayırlısı :D
  • Herkes bot. Eskiden de herkes bot'tu, ama milletin tek char'ı vardı ve sürekli char'ın ne yaptığını izliyorlardı. Çünkü bot'lar bu kadar sorunsuz değildi. Sürekli problem çıkartıyordu. Auto login sistemi de yoktu, DC olduğunda manuel olarak deniyorduk. Şimdi bot'lar sorunsuz, auto login var. Oyuncuların tamamına yakını phBot kullanıyor, yani clientless. Mesela ben, char'larım yüzünü ne zamandır görmüyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.