Şimdi Ara

1.5 Milyon TL'ye Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • civil_civil C kullanıcısına yanıt
    Mevcutta psa grubu araç kullanan bir kişi olarak 1500 civarı para vereceksen farklı araçlara yönelmeni öneririm. Kısa dönem kullanıp satarım diyorsan tercih edebilirsin. Özellikle 1.2t araçlara temkinli yaklaş. Almak istediğin araçların online gruplarına katıl ve araştır soruştur.
  • Ssanyoung Torres Ev düşünebilirsiniz.

  • Omoda 5 veya T7 Pro öneririm. Hiç olmazsa bir sürü nakitiniz elinizde kalır.

  • civil_civil C kullanıcısına yanıt

    Henüz 2 kişisiniz, şehir dışına çok az çıkıyorsunuz ve sakin bir kullanıcısınız. Gönlünüz de A3 sedandan yana olduğuna göre A3 sedan tercih edebilirsiniz.


    A3 sedanın iç mekan ve bagajına da bakın eğer küçük gelirse Suv'ları da tercih edebilirsiniz.

  • subaru falan gibi saçma sapan şeyler almayın sakın son sahibi olursunuz. hibrit egea cross var . sw kasası güzel güvenlik donanımları,şerit takibi şu bu dolu bir araç. toyota demişler de aracın en boşu 1.5m zaten.

  • civil_civil C kullanıcısına yanıt
    sebebi > sallıyor.
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Subaru'ya saçma sapan diyerek şaka mı yapıyorsun?


    Araziye girebilecek gerçek suv üreten az sayıdaki markadan biri Subaru'dur. Suv olarak asıl Egea Cross saçma sapan bir araç.

  • C5 al isi bitir
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

    hadi kardeşim yaa git kendi paranı kazan gel sonra boş yap burda. subaruymuş, ustası nerde ,parçası nerde? git çanakkalede,mersinde,balıkesirde,kütahyada subaru ustası bul bakalım. istanbulda bile bir elin parmağını geçmiyor.

  • Ben araçlar hakkında karşılaştırma yapıyorum gelip kendi paranı kazan filan yazıyorsun. Saygılı bir şekilde konu hakkında cevap yazmak senin için çok mu zor?

    Otomobil kültürün yoktur, aracı sadece a noktasından b noktasına gitmek için kullanıyorsundur, Subaru hakkında bilgin olmayabilir hepsine saygı duyarım ama bunlar sana saygısızca konuşma hakkını vermez.

    Ustası ve yedek parçası bol sanayide ucuza tamir ettiririm diye Egea kullanabilirsin. Kimse de neden bunu yapıyorsun demez. Ancak herkes araç tercih ederken senin gibi ustası nerede diye düşünmüyor olabilir. O senin tercih sebebin.

    Kimileri de sürekli 4x4, boxer motor, yol tutuşu ve arazi kabiliyeti iyi olan gerçek Suva binmek istiyordur. Herkes senin gibi zevksiz değildir belki.
  • Hocam öncelikle ne isteğine karar ver zira sen daha hangi segment hangi amaca yönelik araç almak isteğini kendin de bilmiyorsun neden dersen o rakama aldığın araç amacına uygun olmadığı sürece bir anlamı olmayan bir alışveriş yapmış olacaksınız
  • 408 allure . Çin alırım dersen Omoda 5 , yaşta genç çocukta yok ne işin var koca koca arabalarda . 408 bile fazla gelir sana boyut olarak.
  • bütçeyi az bir şey artırabiliyorsanız togg alabilirsiniz. çoğu sorunu giderildi sayılır. geçenlerde yolculuk ettim epey rahat araçtı tam uzun yol arabası. aracın alt düzenine iyi çalışmışlar. yalıtımı epey iyi beğendim ben. bir de togg özel kredisi kullanırsanız muhtemelen karlı çıkarsınız. güncel oranları bilmiyorum ama devlet teşviki vardı diye hatırlıyorum. bakım masrafı da yok. kitapçığını inceledim 200bin kmye kadar periyodik bakım tablosu vardı sadece polen filtresi ve fren hidroliği değişiyor 2 yılda bir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 31 Ocak 2024; 8:57:19 >
  • Bulunabiliyorsa eger, yeni hibrit CHR dusunulebilir,tam 1500 kusure liste fiyati vardi. Saat gibi japon arabasi
  • civil_civil C kullanıcısına yanıt

    Elden çıkarırken sorun yaşarsın değer kaybı dediğiniz arabalar 508 formentor falan,sonra da f/p diyorsunuz

    Size f/p araba değil esnaf arabası lazım

    O paraya alınacak esnaf arabaları:

    Civic,Tiguan,Passat,qasqhai

    Hayırlı olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 31 Ocak 2024; 11:55:14 >
  • 6 ay peugeot 2008 1.5 hdi 130hp 8 eat kullandim. Sehiricinde atik ve becerikli bir arac. Adana seyhanda 4.6 lt ortalama ile kullandim. Saglamlik ve kalite hissiyati yeterli bir arac. Uzun yolda cok rahat bir arac. Ben gt line donanimli paket almistim ve cok memnun kaldim.ben Eylül 2023 gibi sattim. İkinci eli iyi durumda idi suanki durumu bilemiyorum.
  • Çinli teneke alma hocam. Tiguan 3008 sportage mantıklı araçlar.
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Aynı motor ile Cross daha geniş hacimli, CHR gibi bagaj ve arka kapısı ufak ve dar değil. CHR çok iddialı bir tasarım, sevende çok olur, sevmeyen de. CHR yerli montaj, Cross Japon en azından Türk eli değmemiş. Ama full paket almak gerekir imkan varsa, diğer paketlerde güvenlik özellikleri yeterli ama adamlar arka kamera koyup park sensörü koymamışlar flame x paketlere. Her Japon markada illaki paket özelliklerinde bir anormallik vardır, Honda HRV de sadece en ğst pakette kablosuz şarj var mesela, Nissan, Subaru da aynıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 1 Şubat 2024; 4:2:38 >
  • civil_civil C kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeden çok şikayetleri, kronik arızaları araştır kardeşim. Diğer modelleri araştırmadan bir şey denem ama, İspanyol Cupra gibi, yeni gelen Çinliler gibi tasarıma aldanma, önceliğin güvenlik olsun, yedek parça ve servis olsun.

    https://www.sikayetvar.com/cupra


    Bilinen marka modeller bile eski kalitesinde değil , krınik dsg şansızman sorunu dışında pek şikayeti olmayan Golf 8 ler bile mesela. Pandemi ve sonrası üretim hataları, malzeme kalitesi düşüklüğü birçok markada arttı.

    https://www.sikayetvar.com/volkswagen/golf-8

    Bir de ilerisini kimse bilemez ama, birkaç yıllık kullanıp satmak için için Fransız Peugeot Citroën Opel grubu yada Renault, daha uzun yıllar sorunsuz kullanım ve yakıt tasarrufu için Japon, Alman. Full konforlu geniş SUV olsun diyorsan yeni 2024 Tucson ve Sportage bakabilirsin.




  • Yahu esnaf arabası arayan adama ne egea crossu ne Subarusu allaseniz bı durun,adam baştan zaten cuvallamis,konuyu da bırakıp gitmiş

    Bu tip kullanıcı Civic Passat qasqhai dışında arabaya para vermez:)

    @crow in cornfield

    @crow




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Şubat 2024; 8:37:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.