Şimdi Ara

ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
5
Favori
37.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • *İlk sayfa sürekli güncelleniyor.

    Güncelleme!
    20/11/2017 14:45

    Biraz önce Ankara bölgeden Aysun Hanım aradı. Genel müdürlük şöyle bir karar almış! Kimlik kontrolu yapılmadan başka bir kişiye teslim ettikleri kargoyu, teslim alan kişi imzaladığı için ödeme yapmayacaklarını bildirdi. Utanmadan elimizde bir belge var diyerek, bu sahte belgeyi kanıt olarak sunup ödeme yapmıyorlarmış. İşte görün Aras Kargo'yu, böyle düzenbaz bir şirket. Ben de bu işin ardını bırakırsam eğer namert olayım!


    Merhaba herkese,

    Yasadığım olayı yaşayan bir sürü mağdur kişiyi gördüm. Öncelikle çözüleceğine inandığım için sosyal medyada bir adım atmadım fakat artık o inancımı kaybettim ne yazık ki. Durum özetle şöyle;

    Halam Amerika'dan dönerken 2 adet Iphone 8 plus 256 gb telefon getirdi. Bu telefonları İstanbul'da yaşayan çocukluk arkadaşıma Aras Kargo'nun Günaydın Kargo'su(Ekspres eve teslim) ile gönderdim. Göndermeden önce teslim alan Ankara Uğurmumcu Şube, teslim alacak İstanbul Sakızağacı Şube'sini aradı ve teyit etti, "sabaha eve teslim edebilir misiniz?" diye. Onay aldıktan sonra kargoyu, bir kutu içerisine koyup, fatura bilgileri ile teslim ettim.

    Eve teslim olması gereken kargoyu, sabah başka bir şahısa, kimlik kontrolu yapmadan, sadece T.C. Kimlik numarası ile (Sahte bu arada) alarak, şubeden kargoyu teslim ettiler. Sordum soruşturdum fakat bana gelen cevap "Biz kontrol ettik" oldu.

    Neyse hemen Ankara'da Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidip şikayetimi yaptım, ardından Uğurmumcu Şube'ye giderek gerekli bölge operasyon birimlerine mail attırdım. Ses gelmeyince hiçbirinden, araştırma yaptım biraz ve tazmin dilekçesi olduğunu öğrendim. Tazmin edilmesi için zaten yazı yazmıştım gerçi ama nedense ilgilenilmedi.

    Tazmin dilekçesini de yolladım fakat 10 günü aşkın süredir oyalanıyorum. Yaptıkları yanlışı telafi etmemek, ceplerinden para çıkmaması için kırk takla atıp, konuştuğum bütün birimler, bir başka birime yönlendiriyordu.

    Sakızağacı Şube'den de görüntülerin bir kısmını, oradaki bir çalışan vasıtası ile aldım. Görüleceği gibi kimlik tespiti yapılmıyor, sadece eğilip T.C. Kimlik numarasını yazıp, elini kolunu sallayarak uzaklaşıyor.

    Aras Kargo'nun içinde bir çete olduğunu ve bu işleri düzenli bir şekilde yaptıklarına inancım tam artık.


    Güncelleme:

    *Aras Kargo'ya telefon ile 30'u aşkın görüşme yaptım, durumu anlattım. Devamında 5 kişi beni aradı ve kargonuz teslim edildi mi diye sordu. Dalga geçiyorlar sandım fakat ne yazık ki ciddilerdi. Hepsi de genel müdürlüğe ilettiklerini söylediler. Ellerine tazmin dilekçesi geçene dek hiçbirinin haberi yoktu. Çok enteresan değil mi?

    *Uğurmumcu Şube'den Andaç Bey ile görüştük. Olayın hemen ardından durumu açıklayıp, Trakya bölge ve İç Anadolu bölgesi birimlerine mail attı. Fakat çıt çıkmadı tabii ki. Nedense kendisi o sırada bana kendilerinde bir kopyası olan tazmin dilekçesi yollamamı söylemedi. Yaklaşık 2 hafta sonra yolladım, yollarken faturaları yollamamı da söylemediği için 5 gün attı. Fatura bilgileri olduğu için onlarda gerek duymamıştım. Neyse zar zor bir daha tazmin dilekçesi yolladım bu sefer faturaları ile birlikte ve o gün bugün süreç hala "işliyor".

    *Şikayetvar, Twitter ve Facebook yolu ile şikayetlerimi yineledim. Twitter şikayeti üzerine dün akşam Uğur isminde bir temsilci aradı. Şikayetimi genel müdürlüğe ilettiğini ve yarın dönüş yapacaklarını söyledi. Fakat arayan, soran yok.

    *Ankara bölge genel müdürlükten Aysun Hanım adında bir temsilci ile görüşüyorum, tazmin dilekçesini verdiğim süreden beri fakat her defasında 1-2 gün sonra arayın diyerek erteliyor. En sonunda dün, işleri hızlandırdığını, genelmüdürlük ile konuştuğunu iletti. Nasıl hızlandırma ise bu, 1 ayı geçti, hala sonuçlanmadı. Kendisine sosyal medyada ve gazete, televizyon yolu ile olayı duyurmaya başladığımı ilettim, kendisi bunları da ileteceğini söyledi.

    18/11/2017
    Cuma akşamı 10 sularında Aysun Hanım aradı Ankara bölgeden. Anladığım kadarıyla burada ve genel sosyal medyada şikayetlerimizi okumuş. Kendisi en geç pazartesi olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağını iletti.

    *Gönderen şubenin de aynı alıcı şube gibi yapması gerekenleri yapmadığını öğrendim. İşte bu yüzden, eğer tazmin gerçekleşirse, kendilerine fatura çıkacaklarını biliyorlar ve işi yokuşa sürüyorlar. Muhteşem dil bilgisi ile Andaç Bey bir maili yaklaşık 1 saatte gönderdi ve bunu bildiğinden dolayı kaba tabirle işi sallıyorlar.

    Ekşi'de sağolsun Son Sahibi Olursun nickli arkadaş konu açtı. Linki burada hemen https://eksisozluk.com/entry/72183798
    Paylaşırsanız bunu da çok yardımı dokunur gerçekten.


    Video Linki

    Bir arkadaşı gördüm forumda bu olayı yaşayan, üstüne bunu paylaşıp, üzerine gitme kararı aldım.https://forum.donanimhaber.com/aras-kargoda-yasadigim-4000-hirsizlik-bugun-aradilar-twitter-hashtag-eklendi-ss-ler-eklendi--129885987-25#129910547

    ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ)ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ)
    ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ)

    ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ)

    ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLuT1905 -- 20 Kasım 2017; 14:53:14 >



  • Bir adet Iphone 7 Plus 256GB kutusu bulup içine hafif ağırlık ve DİLDO koyacaksın, sonra elemanın gözü önünde kutuyu poşete koyup bir yakınına göndereceksin. İçine de afili bir not yazmayı unutmayacaksın tabii ki.

    Sonra bunlar kargoya çökünce bütün haber kanallarına görüntüleri bilgileri paslıyacaksın.
    alıcı şube değil ama sanırım gönderici şubede bir köstebek var.. diyorki şu şubeye şu kişi adına iphone gönderiliyor. gidip al. o kişide alıp muhtemelen payınıda veriyordur şube çalışanına.. bence teslim ettiğiniz şube hakkında şikayetçi olun. telefon kayıtlarından çıkar ortaya olay. organize bir olay.ortaya çıkarsa hem gasptan hem çeteden müebbete kadar yolu var.
    Aynen dediğim gibi internet alışverişi için n11, hepsiburada, gittigidiyor, mediamarkt falan birleşip kendi teslimat ağlarını kurmalılar. Başka çaresi kalmadı bunun.



    Ya da bu firmalar anlaşmalı şirletlerine diyecekler ki bana teslimattan önce açıp gösterildi tutanağı getireceksin diyecekler. Müşteri imzalamadıysa o teslimat her türlü kusurlu kabul edilecek. Eğer ürün sağlam kutuda doluysa dolandırıcılık falan yoksa müşteri imzalayacak yoksa iade süreci başlayacak. Bu kadar basit yahu.
  • neden arkadasina yolladin onu anlamadim ikisinide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvolord kullanıcısına yanıt
    Orada satacaktı telefonları fakat eline dahi geçmedi ne yazık ki.
  • Geçmiş olsun

    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun aras kargonun maşallahı var bu aralar. Maaşlar yetmiyor herhalde mesai ücretlerini ganimetlerle ödüllendiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun video gözükmüyor düzeltebilir misiniz?
    @BuLuT1905
  • skyfor kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıyorum, teşekkürler.
  • Aras kargo içinde bir çete olduğunu düşünüyorum yöntem aynı çünkü!!!
  • bu aras kargo değerli gördüğü eşyaya çöküyor galiba
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Cidden öyle olduğunu düşünüyorum ben de
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki devamında da üstte çıkmakta üstlerine yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuLuT1905

    Ne yazık ki devamında da üstte çıkmakta üstlerine yok.

    Nereye çıkarlarsa çıksınlar. Avukat, mahkeme ve savcılık çıkınca piyasaya kimin nereye çıkacağı belli olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 16 Kasım 2017; 16:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah yaptıklarına bin pişman olacak şekilde caza alırlar. İnsanların malını gasp ediyorlar resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsun. Artık gazetelerde veya televizyonlarda çıkmadığı takdirde çözülmuyor bu tip mağduriyetler.
  • Büyük geçmiş olsun. İnsan kargoya dahi güvenemez oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gecem1903

    quote:

    Orijinalden alıntı: BuLuT1905

    Ne yazık ki devamında da üstte çıkmakta üstlerine yok.

    Nereye çıkarlarsa çıksınlar. Avukat, mahkeme ve savcılık çıkınca piyasaya kimin nereye çıkacağı belli olmaz.

    Savcılığa anında gittim, açıkçası oradan da çok ümidim yok. Savcı bile çok umursamadı. Telefonda konuşup durdu ben ifade verirken. Umarım yanılırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crypterografi

    İnşallah yaptıklarına bin pişman olacak şekilde caza alırlar. İnsanların malını gasp ediyorlar resmen.

    İnşallah, eminim bunlar sadece bir iki kişinin başına gelmiyor.
  • Diğer arkadaşın başına gelen olayın aynısı noluyo la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin organize hırsızlık çetesi olmuş bu Aras kargo.

    Neyse bundan sonra Aras kargo ile iğne gönderirsem şerefsizim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.