Şimdi Ara

Zyxel p-660hnu-f1 wireless sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Eski bir airties modemim vardı yeni bir modem olsun diye değiştirip zyxel aldım. Fakat bu modem airties ı aratır durumda. Almadan önce nette yazılan incelemeleri okudum. Sonra herhalde evin her yerinde rahat rahat çeker, güçlüdür bu diye düşünsem de beni fena ters köşe etti bu modem. Eskiden telefonla odamdan rahat rahat modeme girerken şuanda zyxel ile hiç bir şekilde giremiyorum ne de bilgisayardan bağlanabiliyorum rahatça. Bir diş çekiyor, bazen kopuyor. Sorun sizce nerededir? Teknik destek de aldım ama pek bi halta yaramadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hurco

Merhaba arkadaşlar. Eski bir airties modemim vardı yeni bir modem olsun diye değiştirip zyxel aldım. Fakat bu modem airties ı aratır durumda. Almadan önce nette yazılan incelemeleri okudum. Sonra herhalde evin her yerinde rahat rahat çeker, güçlüdür bu diye düşünsem de beni fena ters köşe etti bu modem. Eskiden telefonla odamdan rahat rahat modeme girerken şuanda zyxel ile hiç bir şekilde giremiyorum ne de bilgisayardan bağlanabiliyorum rahatça. Bir diş çekiyor, bazen kopuyor. Sorun sizce nerededir? Teknik destek de aldım ama pek bi halta yaramadı.

Merhaba bende aynı modemden dün aldım usb den dosya paylaşım yapamıyorum siz usb paylaşımı dendiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgurmac

quote:

Orijinalden alıntı: hurco

Merhaba arkadaşlar. Eski bir airties modemim vardı yeni bir modem olsun diye değiştirip zyxel aldım. Fakat bu modem airties ı aratır durumda. Almadan önce nette yazılan incelemeleri okudum. Sonra herhalde evin her yerinde rahat rahat çeker, güçlüdür bu diye düşünsem de beni fena ters köşe etti bu modem. Eskiden telefonla odamdan rahat rahat modeme girerken şuanda zyxel ile hiç bir şekilde giremiyorum ne de bilgisayardan bağlanabiliyorum rahatça. Bir diş çekiyor, bazen kopuyor. Sorun sizce nerededir? Teknik destek de aldım ama pek bi halta yaramadı.

Merhaba bende aynı modemden dün aldım usb den dosya paylaşım yapamıyorum siz usb paylaşımı dendiniz mi?

Merhaba. Hayır denemedim. Wireless problemi olduğundan canımı sıktı hiç birşeyini test edemeedim

• Bende pek beğenmedim bugün usb işini çözemezsen iade edeceğim yazık olacak zyxel e bir daha almam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.