Şimdi Ara

ZyXEL Modem İnternete Bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
76.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben dün TTNET 'e geçtim .modemim: VMG3312. İlk taktığımda sorunsuz çalıştı ama kapatıp dışarı çıktım sonra geri döndüğümde internete bağlanamadım . DSL , WLAN , POWER sabit yeşil yanıyor , Internet sabit kırmızı . 5-6 kere reset attım ama düzelmedi modem arayüzüne girdim orda "Bir sorun oluştu: VMG3312-B10B internete bağlanamıyor. Lütfen WAN ayarlarını kontrol edin veya ISS' nize başvurunuz." yazıyordu.Aynı sorunu yaşayıp düzelten biri varsa yardımcı olabilirmi. daha 1 gün oldu TTNET'in anası kaldı ne bacısı

edit: başka bi modemle denedim yine internet yanmadı. ttnet ile ilgili bir sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laskopat45 -- 20 Temmuz 2014; 9:27:42 >

ZyXEL Modem İnternete Bağlanmıyor

ZyXEL modem kullanıcılarının karşılaştığı yaygın bir sorun, internet bağlantısı kopmasıdır. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• WAN Ayarlarını Kontrol Edin: Modem arayüzüne giriş yapın ve WAN ayarlarını kontrol edin. İnternet Servis Sağlayıcınız (ISS) tarafından sağlanan ayarlarla eşleşip eşleşmediğini kontrol edin.
    • WAN Ayarlarını Kontrol Edin veya ISS'nize Başvurun: WAN ayarlarınız doğru değilse, lütfen WAN ayarlarını kontrol edin veya ISS'nize başvurun.
    • VMG3312-B10B İnternete Bağlanmıyor: VMG3312-B10B model ZyXEL modem için, WAN ayarlarının doğru olup olmadığını kontrol etmek çözüm sağlayabilir.
    • ZyXEL Modem İnternete Bağlanmıyor: ZyXEL modemler için genel bir sorun olarak, WAN ayarlarını kontrol etmek ve ISS ile iletişime geçmek yardımcı olabilir.
    • ZyXEL DX3301-T0 İnternete Bağlanmıyor: DX3301-T0 model ZyXEL modemde de benzer şekilde, WAN ayarlarını kontrol etmek ve ISS ile iletişime geçmek faydalı olabilir.
    • WAN Ayarlarını Kontrol Edin veya ISS'nize Başvurun: Çoğu ZyXEL modem modelinde, WAN ayarlarını kontrol etmek ve ISS ile iletişime geçmek, internet bağlantısı sorunlarının çözümünde etkilidir.
    • ZyXEL Modem WiFi Bağlanmıyor: ZyXEL modemlerde WiFi bağlantı sorunları yaşanıyorsa, WAN ayarlarını kontrol etmek, WiFi ayarlarını sıfırlamak veya ISS ile iletişime geçmek önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bakan yokmu ?? upupupupupupupup
  • Bu modemden bende almayı düşünüyorum. Sorun çözülürse eğer biraz inceleyip bilgi verirmisiniz? Mesela ulaşılabilir dsl bağlantı hızı nedir? Wireless sinyal gücü nasıl, ne kadar mesafede sinyal zayıflıyor gibi...

Birde bu modemi ücretsiz kampanya ilemi veriyorlar yoksa taksitlemi alıyorsunuz? Ücretsiz aldıysanız hangi kampanya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet banada aynı modemı verdi, DSL bağlantısında kopma yapıyor modem, vdsl 2 bağlantısında sorunsuz calısıyor. İnternet hızınız nedır ?

Orijinalden alıntı: dbmaster

ttnet banada aynı modemı verdi, DSL bağlantısında kopma yapıyor modem, vdsl 2 bağlantısında sorunsuz calısıyor. İnternet hızınız nedır ?

Aynı anda hem dsl hemde vdsl2'yi nasıl denediniz?

• birisi bana nasıl kullanıcağımı anlatabilirmi :( zar zor giriyorum . modemi kapatıp açınca bidaha bağlanamıyo :(
    12 yıl önce açıldı
    Tplink Modem dns sorunu.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok denemedim. Su anda baglantim 35mbps yani artik adsl 2 modunu kendisi secmez oldu. Modem otomatik olarak vds2 de calisiyor. Baglanti hic kopmuyor 24 saat acik duruyor modem

Orijinalden alıntı: dbmaster

Adsl2 secilmiyor baglanti 35mbps otomatik olarak vdsl2 modunda calisiyor . Yani deneyemiyorum ama modem 24 saat acik baglanti hic kopmuyor

Bu durumda bir anormallik görünmüyor, modem normal çalışıyor. Hattınıza vdsl2 sinyali verildiğinden adsl modunda çalışmaması normaldir.

(mesajlara "cevapla" veya "alıntı" işlemiyle cevap yazın lütfen, yoksa haberimiz olmuyor cevap yazdığınızdan)

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Bu durumu bende anlamış değilim, çünki bu modemi Adsl2 hattımla kullanırken sürekli kopma yaşadım, hat vds2 ye geçti ve hiç kesinti yasamıyorum. Garip ama gerçek maalesef.

Alttaki linkten firmware versiyonunu kontrol edin ara sıra. Yeni versiyon çıkarsa güncellersiniz. Güncel versiyon V.100 (AAPP.0)D7

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10B/

• D4 benim yazılım yani guncelı cıkmıs sımdı bır yukleme yapayım

Orijinalden alıntı: Ulas.

Güncel. Yardım bekliyorum

kardeşim çözdünmü bendede aynı sorun var . çözebilirsen lütfen nasıl olduğunu anlat.

Orijinalden alıntı: belen51

quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Güncel. Yardım bekliyorum

kardeşim çözdünmü bendede aynı sorun var . çözebilirsen lütfen nasıl olduğunu anlat.

Selamlar,
    Öncelikle ttneti aradım arıza kaydı oluşturttum ama sert konuştum acil olmasını söyledim oradan birşey çıkmadı ama yine de bunu yap,
    daha sonra modem markan neyse orayı ara yani zyxel idi benimki aradım.
    Telefondaki kişinin talimatlarıyla birlikte modemi resetledim, tam o sırada ttnetten mesaj geldi ayarlarınız sıfırlanmıştır kullanabilirsiniz diye, tesadüfü sanırım, neyse modemi telefondaki kişiyle geri açtık düzeldi.

Modem şirketini arayın.

Umarım çözersiniz iyi günler. Yazmışken yazasım geldi, Allah ttnetten hakkımı alsın.

• Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin boyle bir sorunla karşılaştığınızda modeminize genel reset atmanız gerekmekte nasıl atıcaksınız?
    Modeminizi açma kapama tuşundan kapatıp bir kalem ucu yardımıyla reset tuşuna basılı halde tekrar açıp modemin ışıklarının yanıp sonene kadar bekleyin yaklaşık (20 sn) kadar daha sonra resetten elinizi çekin sonra power ve diğer ışıkların sabitlenmesini bekleyin internetiniz %100 gelicektir

Tavsiye ; boyle bir durumda ttneti boş yere aramayın çözemezler kolay gelsin

Orijinalden alıntı: Laskopat45

beyler ben dün TTNET 'e geçtim .modemim: VMG3312. İlk taktığımda sorunsuz çalıştı ama kapatıp dışarı çıktım sonra geri döndüğümde internete bağlanamadım . DSL , WLAN , POWER sabit yeşil yanıyor , Internet sabit kırmızı . 5-6 kere reset attım ama düzelmedi modem arayüzüne girdim orda "Bir sorun oluştu: VMG3312-B10B internete bağlanamıyor. Lütfen WAN ayarlarını kontrol edin veya ISS' nize başvurunuz." yazıyordu.Aynı sorunu yaşayıp düzelten biri varsa yardımcı olabilirmi. daha 1 gün oldu TTNET'in anası kaldı ne bacısı

edit: başka bi modemle denedim yine internet yanmadı. ttnet ile ilgili bir sorun var

Aynı Sorundan dolayı Modemi Servise göndermiştim.
    Telefonu Kapatıp açtığında bağlanamıyorsun
    modemi Tekrar başlatma ile düzeliyor
    Bazen de fabrika ayarlarına dönerek
    düzeliyor. Bu sorun Servistede çözülmedi(güncelleme Çıkarmışlar yine aynı)
    lolipop yükledikten Sonra düzeldi

zyxel
    VMG3312-B10B
    GÜNCELLEME
    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10B/

• kardeşim bendede aynı cihaz var ama hiçbir sorun yok düzgün bir şekilde çalışıyor istersen modemi başka hatta bi dene modemle ilgili olup olmadığını anlarsın zaten denemeyle
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.