Şimdi Ara

Zune 30 gb wireless radyo brown

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Ben yakın zamanda microsoft zune 30 gb aldım.tabi ki alış sebebim böyle bir fiyata bu kadar büyük kapasite olmasıydı.kablosuz bağlantıyı da unutmamak gerekir.Ancak sorun şu ki bu menem alet programsız gık bile çıkarmıyor.bu tuğlayı(kahverengi zune) usb strorage olarak kullanmanın bir yolu yok mudur?yoksa yanımızda flaşbellek taşımaya devam mı edeceğiz?

    Ayrıca 30 gb lık alettir kendisi.bilgisayardaki bütün parçaları attım.bildiğiniz gibi türkiyede sanatçı adı albüm adı doğru yazılmış mp3 çok nadir.o nedenle herşey allak bullak.2000 parçayı kendi programından düzenlemeye kalksak yılları bulur.kısa bir yol yok mudur?

    herşeye rağmen ses ve görüntü bir harika.ama ben buna depolama yapamadıktan sonra ne işime yarar 30 gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedeter -- 14 Aralık 2007; 20:14:55 >







  • Cihazı ineceleyebileceğim bi link ya da cihazın tam modelini vs. verir misin? İlk defa duydumda inceliyim.
  • Zune 30 GB Resmi Sitesi

    Buyur kardeş yukarda verdim.Vista uyumsuz microsoft ürünü ama sevdim ben bu ürünü bi de bizi sürükle bırak keyfine davet etseydi kanımca tam süper olacaktı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hedeter

    Zune 30 GB Resmi Sitesi

    Buyur kardeş yukarda verdim.Vista uyumsuz microsoft ürünü ama sevdim ben bu ürünü bi de bizi sürükle bırak keyfine davet etseydi kanımca tam süper olacaktı.

    Biraz baktım, tasarım ile arayüzler sallanmakta ama teknik özelliklerinin başarılıdır kesin, ne de olsa Bill amca yapmış.




  • bu cihazın boyutları bir mp4 çalar için çok büyük. bunu taşıyan yanında cd çalarda taşıyabilir.
    ayrıca vista ile sorunlu olması şaşırtıcı..
  • tagscanner diye bir pro var ben 12 gb mp3 ü 3 saatte düzelttim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: snr_silencer

    tagscanner diye bir pro var ben 12 gb mp3 ü 3 saatte düzelttim


    Eyvallah, işe yarar gibi duruyor ben de bi program bulmuştum ama pro şifresi istiyordu.
  • Microsoftun Programlar konusundaki başarısızlığı birkez daha gün yüzüne çıkıyor.Zune adlı programdan daha kötü programlanmış başka bir program görmedim.
  • Aslında alışınca zune softwarei kullanmak o kadar zor değil. Bazı saçma sapan huyları var ama onları düzeltmenin de yoları var, zamanla programı kullandıkça buluyorsunuz. Alet mp3 çalar olarak gayet başarılı. Ama ses kalitesi bir cowon kadar iyi değilmiş duyduğuma göre.

    Storage olarak kullanma ayarları şurada mevcut:

    http://www.zunescene.com/zune-mass-storage-mod/

    Şarkıları düzenlemek biraz zor olacak kabul. Benim müzik arşivim her zaman çok düzenli olduğundan ve periyodik olarak dvdlere kopyalandığından sorun yaşamadım. Forumlarda Media monkey denen programla da düzenleme yapılbildiğini okudum, ancak kullanmadım.




  • yani şimdi klasör klasör yapıp istediğimizi açamıyor muyuz. eğer öyle ise daha elime ulaşmadan atayım çöpe daha iyi. boyutu devasa yazılımı arayüzü sorunlu olduktan sonra ekranı iyi olsa ne yazar. işin ilginç tarafı adamlar işletim sistemi yapıyor mp3 e program yazamıyor :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.