Şimdi Ara

ZULA oynayan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gibi oyun sadece eğlence amaçlı iyi gibi duruyor oynayan varsa arkadaş ekleyelim birbirimizi fazla silah çeşidi yok gibi unutmadan bide bedava verilen silah vs. bişeyler var mı nerden alırız varsa :)

• ben steam den indirdim denedim.. güzel değil ama fenada değil..

misal olarak oyunda çelik yelek alıcaksınız süreli... 1 gün 7 gün 30 gün gibi ( yanlış hatırlamıyorsam)

silahlarda aynı süreli... diğer ekipmanlarda süreli.. yani bir kere alayım sonra hep benim olsun durumu yok...

oyun resmen pay to win babası...

okuduğum çoğu yorumlarda silahlara artı basmanın zor olduğunu hatta +1 de yakanların baya fazla olduğunu gördüm.. zaten oldum olası silahlara + basılmasına karşıyım abez kaçıyor çünkü...

elindeki dandik silahla adamı vurmaya çalışırsın ama adam parayı basıp mağazadan silah almıştır mahfeder seni malesef böyle durum...
  • hocam magazada ki silahlarla senin aldıkları narasıdnaki fark ço kfazla değil mesela wolf teamda parayı veren direk ezerdi ama bunda öyle değil gibi hasar ları arasıdna falan öyle aşırı bir fark yo kzatne çoğu kişi para vermeden oynuyor herkesde normal silahlar falan var silah çeşidi az zaten iyi oynayan her türlü kazanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

hocam magazada ki silahlarla senin aldıkları narasıdnaki fark ço kfazla değil mesela wolf teamda parayı veren direk ezerdi ama bunda öyle değil gibi hasar ları arasıdna falan öyle aşırı bir fark yo kzatne çoğu kişi para vermeden oynuyor herkesde normal silahlar falan var silah çeşidi az zaten iyi oynayan her türlü kazanıyor

malesef parayı veren direk eziyor.. sen çelik yelek vs alcam diye uğraşıcaksın elindeki dandik silahla vurmaya kalkacaksın adam gelicem marketteki bütün itemleri alıcak( silah geri tepme önleme şarjör değiştirme hızı arttırıcı vs.. gibi gibi... ) seni gayet güzel öldürücek..

bu oyunu övmenin anlamı yok.. ne zaman P2W kafasından çıkar o zaman bileğinin hakkıyla oynamak öneme kavuşur o zaman tamam deriz helal olsun...

zaten oyunda çoğu şey anlamsız... silaha + mı basılır yahu.. RPG oyunmu bu ??

eğer ki paralı olucaksa içerikler bir kere alınmalı en azından.. ne o her ay her ay para yatır set diz ..saçma bunlar vallahi...

steam de zaten olumsuz yorum çok git gide de artıyor... ve artıcakta...

• Kardeş csgo varken ne başka mmofpsinden bahsediyon? 12 lira zaten 3-4 gun biriktir al.Başkasina gerek kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı haritalar CS:GO'nun kopyası. Ağır pay to win var. Önermiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Bazı haritalar CS:GO'nun kopyası. Ağır pay to win var. Önermiyorum.

mmofps olarak önerdiğiniz varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.