Şimdi Ara

ZULA | BİR TÜRK OYUNU REZALETİ | ARTILARI VE EKSİLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendisi Lokum Games tarafından 24 Kasım 2016 tarihinde piyasaya sürülmüş sözde %100 Türk yapımı MMOFPS [Massively Multiplayer Online First Preson Shooter] bir oyun. Her şey iyi hoş gururlanarak ilk çıktığı zamanlarda indirmiştim fakat o kadar rezalet bir oyun ki dakikayla silah, item yolluyorlar artı birde zam yapıyorlar ciddimisiniz ?

    Tek sorun bu da değil tamam Türk yapımı bir oyun gayet güzel ama kendilerine özgün 3-5 haritası var biri bildiğin dust_2 diğeri wolfteam'daki Yük Gemisi sorun burada arkadaşlar Türk oyunu diye kötüleyemeyecek miyiz ? Adamlar kendilerine özgü 3-5 map yapmışlar ve bu emek falan değil belliki bir oyun motorunun kitiyle yapılmış bir oyun amaçları işte %100 Türk oyunu diyerek milleti kazıklamak...

    Geçtiğimiz aylarda sanki P2W değilmiş gibi artı birde silahlarda ve itemler de zam yapmışlar bu oyuna vereceğim parayı bir kenara atıp gider CS:GO oynarım ki zaten oynuyorum. Halkımızı kandırmak hiçte zor değil al yap dandik bir oyun Türk oyunu diye reklam yap çocuklar para yatırsın oyunun yapılmasının amacı bu şekilde.

    Birde silah oyunumu Metin2 mi ? belli değil silaha + basmak ne la? hayatım boyunca bir çok FPS/MMOFPS oyunu oynadım ve ilk defa Zula'da böyle bir şey gördüm. Ne yazık ki hala oyunu savunan insanlar var ben bu oyunda zerre emek görmüyorum... Umarız bu oyun Lokum Gamesin ilk ve son oyunu olur başarılarının devamını beklemeyiz.

    Oyunu kötüleyen diyen arkadaşlar ben kötülemiyorum gerçekleri söylüyorum ve eğer şirket kötü yorum almak istemiyorsa oyunu bu kadar kötü yapmasaydılar...







  • Bir ürün %100 yerli malı diye çıkıyorsa ona dikkat et, bunu çok su istimal ediyorlar. Edenlerden biri de bu oyun işte.

    Blacklight retribution deneyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.