Şimdi Ara

ZTE superonline modem sorunlu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZXHN H267A marka superonline modemde ping ve baglanti kopmalari yasiyorum. Musteri hizmetleri yardimci olmuyor muadil baska markanin 5g modemiyle degistirmek istiyorum sorun gorulemedi diyerek kestirip atiyorlar.

6g modem 600 tl karsiligi vermeyi oneriyorlar. 100 mps internetten 35 mps ancak aliyorum. Modemin uzerine su döküp bozsam degistirirler mi ? Illallah ettim ZTE superonline modem sorunlu ! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modemi kapatıp açılmıyor diye arıza kaydı açın gelen ekibe uygun yollu rica edin değiştirirler.

• Superonline nın olduğu yerde sorun olur sorun bitmez

• Cihazın değiştirilmesi için çağrı merkezine kayıt oluşturabilirsiniz lakin Superonline de bu işlem ücretli oluyor siz de bahsetmişsiniz zaten.

• Zte ZXHN H267A modem kullaniyorduk ping baglanti yavasligi ve internet kopmalari yasiyorduk evde 3 kisi wifi uzerinden kullaniyoruz. (100mps) Müsteri hizmetleri ekip yönlendirdi 520 tl karsiligi modemi degistirdi. Elinde sıfır tp link ex-530v ile müsteri aboneligi sonlandiran 2.el huawei hg 8245 X6 modem varmıs bende huaweiyi seçtim kurulumunu yaptı.

ZTE superonline modem sorunlu !Tp link daha mı iyiydi ? Ayaküstü iş yerinde internetten araştıramadım.Eski modemi alıp götürdüler bırakmadılar parasını odememize ragmen. Birde böyle mesaj geldi. Huaweiyi önceden arastirmistim yorumlar iyiydi sol en alttaki model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 12 Haziran 2025; 18:57:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.