Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.715
Cevap
41
Favori
250.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 25.09.2017 fatura tarihli eşime aldım ama kullanmıyor satıp iphone alıcaz iphone se64 yada 32gb ile takas edebilirim. telefon sıfır ayarı medimarkt faturalı 1400tl den verebilirim düşünen olursa pm atabilir.
  • garuda kullanıcısına yanıt
    pm attım ama gönderilen kutusunda mesajımı göremedim. Siz pm atabilir misiniz?
  • garuda kullanıcısına yanıt
    Ne renk?
  • arkadaşlar cihaz kullanıcılarından biri bana pm den ulaşarak telefonla ilgili pozitif ve negatif düşüncelerini aktarabilirmi? mediamarkt indirimi ile 1800 e almayı düşünüyorum cihazı ama aklımda bazı soru işaretleri var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtunc52

    Ne renk?

    gold
  • Axon 7 ye nova launcher yüklemek istiyorum da acaba performansı etkilermi iyi anlamda.Ve güç tüketimi konusunda dezavantajı var mı? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ederim Nova sız telefon düşünemiyorum. Hatta paralı sürümü al ucuz bişey zaten. Performansa olumsuz etkisini görmedim ve bazı animasyonların ayarlarını ışıktan hızlı yap daha akıcı oluyor geçişler.
  • Hâyırlı geceler forum sakinleri. 3 gün önce Media Mark'tan bende Axon 7 gold satın aldım. Telefondan memnunum. Fakat bir problemim var. Sizlerden bu tarz bir sorun yaşayan varmı arkadaşlar. Sorunum tam olarak şu: telefon arada kendini kapatıp tekrar açıyor. Yani durup dururken reset atıyor kendine. Doğru düzgün uygulama bile kurmadım daha. Bu durum canımı sıkıyor. Günde en az 5 kez kapanıp açılıyor. Ayrıca kapanıp açılma olduğunda seriye bağlıyor. 1 saat içerisinde 5 defa böyle kapanıp açılıyor, sonra düzeliyor. Saatler sonra yine bu sorunu yaşıyorum. Biraz daha bu sorunu yaşamaya devam edersem hard format atacağım. Ama neden olabiliyor bu kendine durup dururken resetleme sorunu.Telefonda herhangi bir ısınma veya donma sorunuda yok.Bu konuda fikri veya çözüm yolu olan varmı acaba.Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler :) İyi forumlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Daha önce TR B06 için detaylı inceleme yazmıştım fakat telefonu kullandıkça bazı sorunları olduğunu fark ettim.

    Bu sorunlarla şu şekilde karşılaştım:

    * Batarya %10 un altına düştüğü zaman telefonda ciddi şekilde hissedilir ve insanı rahatsız edici kasılma ve yavaşlamalar oluyor. Genelde %15 e gelmeden şarja taktığım için ilk başlarda bu sorunu fark edemedim. Telefonu şarj etme imkanım olmadığında batarya %10 un altında iken bu kasılma ve yavaşlamayı fark ettim. Telefonu yeniden başlatmama rağmen sorun düzelmedi. Telefonu şarj ettim ve sorun düzeldi. Tekrar denemek için bataryayı yine %10 un altına düşürünce aynı durumla yeniden karşılaştım. Batarya %10 un altına gelince daha önceki sürümlerde karşılaşmadığım bu sorunun olması can sıkıcı.

    ** Daha önceki sürümlerde gözlemlemediğim Dolby Atmos'un kendi kendine kapanması sorununu TR B06 da yaşadım. Eğer Navigasyonu kullanıp yol tarifi sesli asistanı kullanırsanız belli bir süre sonra Dolby Atmos devre dışı kalıyor. Dolby'nin devre dışı kaldığını ekran tıklama sesinin değişmesinden fark ediyorum. Ne zaman navigasyonun sesli asistanı çalışsa belli bir süre sonra Dolby kapanıyor. Diğer sürümlerde bunu yaşamamıştım.

    *** Yine daha önce diğer sürümlerde yaşamadığım otomatik ekran ışığı sensörünün ortamdaki ışığa tepkisinin hızında düşüş yaşanması can sıkıcı. Örneğin aydınlık bir ortamda ekran ışığı %80 olsun. Daha karanlık bir ortama geçtiğimde bazen ışığın kısılması gerekirken kısılma olmuyor. Uzunca bir süre beklediğimde ise bazen sensör ortama göre ayarlama yapmıyor ya da çok geç yapıyor. Sensörü otomatikten çıkartıp tekrar otomatiğe aldığımda hemen gerekli ayarlamayı yapıyor.

    Bu tarz kullanımda sorun oluşturacak hatalar yaşanması çok kötü. İspanya B05 den daha kötü bir sürüm olduğunu ilk yazımda da belirtmiştim. Tavsiyem İspanya B05 de kalınması yönünde olacaktır.

    Yazılım hakkında detaylı bilgi için imzamdaki linki kullanabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadelipoğaça

    Microsd alamadığım için henüz güncelleyemedim şu an hala marshmallow dayım. Telefonda ciddi anlamda kasılmalar başladı!

    Şu an telefonumla 10. günümdeyim. Toplasanız 15 tane uygulama indirdim ve hepsi basit programlar oyun vs. yüklemedim bile ki zaten oynamam.

    Özellikle kilit ekranını açtığımda yaklaşık 4-5 sn lik bir donma oluyor. Mesela wifi yi açacağım, kilidi açtıktan sonra parmağımla yukarıdan aşağıya çekiyorum 4-5 sn kadar gri ekran kalıyor sonra geliyor ekran. Ya da uygulamayı tıklayacağım, tıklıyorum açılmıyor bende her defasında unutup 3-4 kere basmak zorunda kalıyorum acaba basamadım mı diye. Bu arada telefonda ısınma yok.

    Şimdi deneme yaptım 3-4 tane uygulamayı kapattım 256 mb boyutunda bellek boşaltıldı, kullanılabilir bellek 1,6gb diyor. Sağolsun 1,6gb bellek fena değilde geri kalan 2,4 gb nereye gidiyor?

    Aynı sorunları yaşayan var mıdır? Eğer 1 hafta içinde olsaydı bu sorunlar telefonu geri iade ederdim. Zamanım geçmiş midir?

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128967001

    Sürüm inceleme yazımda verdiğim linkten İspanya B05 ya da TR B06 ya geçmende fayda var.

    İspanya B05 e geçmek istersen bir sorun oluşursa telefonun garanti dışı kalacağını ZTE'nin belirttiğini bilmende fayda var. Fakat sorun olmadan geçersen garantide bir sıkıntı çıkmıyor. Karar senin ve sorumlulukta sana ait.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Steelo

    Axon 7 ye nova launcher yüklemek istiyorum da acaba performansı etkilermi iyi anlamda.Ve güç tüketimi konusunda dezavantajı var mı? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    Nova'nın paralı sürümünü kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Pil performansında ciddi düşüş yaşatmıyor. Tavsiye ederim.
  • Telefonu media markttan aldım içinden vip kard çıkmadı çıkması gerekiyormu? Birde kullanan arkadaşlar ekran koruyucu takılınca dokunmatiği yada ekran renklerinde değişiklik oldumu sizce koruyucu taktırmalımıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtrc

    Telefonu media markttan aldım içinden vip kard çıkmadı çıkması gerekiyormu? Birde kullanan arkadaşlar ekran koruyucu takılınca dokunmatiği yada ekran renklerinde değişiklik oldumu sizce koruyucu taktırmalımıyım?

    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Bende 4 gün önce Media Mark'tan almıştım. VİP kartı ile ilgili bir şey çıkmadı kutudan.Bu durumu orda özellikle dile getirdim. Çalışan arkadaş daha üst yetkiliden bilgi aldı yanımda. Karta gerek yok fatura kesim tarihiniz itibari ile ilk 6 ay bu özellikten faydalanabilirsiniz dedi. Yani Garanti belgesi, fatura yeterli olur dedi. Ben ekran koruyucu takmadım. Genelde elektronik cihazlarımı temiz, dikkatli, özenli kullandığım için ekran koruyuculara gerek duymuyorum. Sadece kılıf yeterli oluyor. Ayrıca zaten bu cihazlar çizilmeye karşı dayanıklı olan Gorilla Glass özelliği ile geliyorlar. Biraz dikkatli kullandıktan sonra ekran koruyucuya gerekte kalmaz diye düşünüyorum. Tabii bu benim düşüncem. Ve kaç defa denedim, kıyasladım. Ekran koruyucular kesinlikle ekran ve dokunmatik kalitesini düşürüyor. Yok düşürmüyor diyen kişi aynı anda iki farklı cihazı test etsin. İllaki fark ediyor. Hâyırlı Cumalar. İyi forumlar hepinize...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar 1300 tl oldu dahada asagi inmeyecegim ya bu fiyattan saticam yada ben kullanicam artik. 25.09.2017 mediamarkt faturali full kutu sifir gibi gold renk sifir almaniza gerek yok. Fiyat gayet uygun bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, linke tıkladım, detaylı incelemen güzel olmuş.

    Tehlikeye atmam B06 ya geçmek isterim. Bir arkadaş da söylemiş gerçi ama SD kart gerekli mi yükseltme için sizce? Yoksa direkt telefon depolamasından kurulabilir mi?

    Bu işlerden pek anlamadığım için tehlikeye atmak istemiyorum yoksa telefondan yükseltmeyi çoktan yapmaya çalışırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadelipoğaça

    Teşekkür ederim, linke tıkladım, detaylı incelemen güzel olmuş.

    Tehlikeye atmam B06 ya geçmek isterim. Bir arkadaş da söylemiş gerçi ama SD kart gerekli mi yükseltme için sizce? Yoksa direkt telefon depolamasından kurulabilir mi?

    Bu işlerden pek anlamadığım için tehlikeye atmak istemiyorum yoksa telefondan yükseltmeyi çoktan yapmaya çalışırdım.

    Ben SD kart ile yaptım. Risk almayıp arkadaşından falan bir sd kart alıp yapmanı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim, sd kart ile deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadelipoğaça

    Cevaplar için çok teşekkür ederim, sd kart ile deneyeceğim.

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kısaca axon 7 hikayemi anlatayım. Almak isteyenler fikir sahibi olsun.



    Öncelikle cihazı iki kere aldım :)



    İlkini mediamarktan 2000 tl ye internetten aldım. Cihaza bir türlü alışamadım, yorumlarda herkes memnun ama beni tatmin etmedi. Ara yüz kasıyor,donuyor, King of avalon oynuyorum kasıyor. Çok kötü soğudum. Şans eseri gece mediamarkt kampanya yapmış.1769 tl ye indirmişti. Kazıklandım düşüncesi beni iyice dellendirdi.vel hasıl internet satışı olduğu için sim kart takmama rağmen kolay iade kapsamında 14 gün içinde iade hakkımı kullandım. Ve geri aldı mediamarkt.





    Daha sonra yine telefon arayışına girdim. İPhone 7 mi nişanlıma verdiğim için. Apple sonrası ucuz telefon alma niyetindeyim ama Apple performansını 3000 altı hiç bir cihazda göremedim. Tam lenovo p2 1499 tl kampanyası yakaladım yine aynı mağazanın sitesinde. Çat bi mail 150 tl indirim çeki. 1350 tl ye p2 alacaktım yüksek sar değerine rağmen. Sonra mediamarktte anlık fırsat zte axon 7 1799 tl görünce indirim çekiyle 1650 tl ye axon 7 alınır dedim. Tüm kasmalara donmalara rağmen gemileri yaktım aldım. Çünkü axon 7 2000 tl etmez :)





    Kullanmaya başladım 6.1 yüklü ana bir baktım kasılma donma Vs yok axon 7 akıyor. İPhone 7 den sonra şoklardayım. Sonra acaba dedim iade ettiğim cihazı güncelledim de mi kafayı dedi diye düşünürken. Yeni aldığım cihazı da sd kartla yükselttim 7.1.1 e ve sonuç cihaz yine uçuyor. Oyunlarda kasma vs çok yok. Çok yok dememin sebebi iPhone 7 ile kıyaslamam. Cihaz aşırı yük binince ısınınca biraz takılıyor ama 1650 tl ye ancak bu kadar olur. Ama çok memnunum. Apple a verdiğim paraya acıdım resmen. Bu cihaz performanslı ve alıcısını tatmin eder. Gönül rahatlığıyla söylüyorum iyiki almışım tekrar.



    Deneyimleri, çok uygulama açınca bazen kasıyor uygulamaları kapatıyorum düzeliyor.Kamera beni tatmin etti. Müzik dinlemeyi film seyretmeyi seviyorsanız bayılacaksınız. Arayüz çok iyi değil ama alıştım. Şarjı ortalama Birgün çıkarıyor ben çok yandı kullanıyorum bazen araç şarjına yapabiliyorum ama batarya tatmin etti. Bazıları ses çıkışlarda cızırtı var diyor bende bir kere oldu oda videodan kaynaklıydı, aldığınız cihaza göre değişebilir. Ekran parlaklığını kafasına göre ayarlıyor ama ekran çözünürlüğü ve renk geçişlerinde bozulma oluyor ama beni rahatsız etmiyor 1650 tl ye çok aşırısını beklemiyorum :) Aklıma bişeyler geldikçe yazarım. Yada sorusu olan arkadaşlara cevap verebilirim.



    Diğer kullananlara sorum şu internet sayfalarında gezinirken bazen çok netken sitedeki resimler bazen 3310 tadı veriyor :) buna çözüm bulamadım sizde de oluyor mu.



    Kapanış yapayım: derlerdi teknolojik cihaz şans işi anlam veremezdim. Başıma gelince anladım. İlk iade ettiğim cihazda bi sorun vardı aşırı kasılma oluyor arayüz bile kasılıyordu geçiş yaparken. Ama 2.kez aldığım cihazda bu sorunları yaşamadım. Bu durumu göz önüne alın çinden falan getirmeyin elinizde patlarsa üzülürsünüz.





    Ekleme yapayım unutmadan. Bugün mediamarkt ta mağaza 2079 tl ye etiket gördüm. 1999 tl olanlarda var hatalı basım mı diye inceledim. Ürün kodları farklıydı tam anlayamadım. Lakin 2079 tl olan cihazda diğer Android cihazlardaki menü tuşu vardı. Arayüz farklıydı sürümünü baktım 7.1.1 b03 yüklüydü içinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar cihazında Samsung galaxy klavye kullanan var mı? xperia klavye kullanıyorum ama kelime düzeltmeleri hiç hoşuma gitmiyor
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.