Şimdi Ara

zotac 9800gt slı yapsam bi işime yararmı yada verim alabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark bende tek kart var aca diyorum 1 tane daha alıp slı yapsam bı ısıme yararmı yada bi hızlanma olurmu yada hic ugrasmayıp baska kartmı alsam torumlarınızı beklıyorum sımdıden tskler

Orijinalden alıntı: coolad

onceden slı yapmadıgım ıcın bılemıyorum aklıma gelen 2 kartın toplam gucunu alabılırmıyım

hayır en iyi şartlarda +%30 gibi bir verim alırsın

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • yani slı yapama cok sacma cunku 2 9800gt takıt 512bit 1gb dusuncem bu verimi alamazsam hıc deymez gıbı

Orijinalden alıntı: Source

Bence eldeki kartı satıp elinizdeki parayı ekleyip yeni kart almak daha mantıklı

Amd Athlon X4 620@3.25ghz 1.31v[Günlük] [Max. 3.7ghz 1.44v] (Stok fan) | Asus M4A785TD-V Evo | Kingston 4 GB DDR3 1333mhz Cl7 | HIS HD5850 | 500 GB WD Caviar Black 32MB | Samsung SyncMaster 2243BW | Microlab M-668 2+1 | Ocz Stealthxstream 700W | Gigabyte Setto 1000 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmc

quote:

onceden slı yapmadıgım ıcın bılemıyorum aklıma gelen 2 kartın toplam gucunu alabılırmıyım

Ne yaptın kardeşim , benim kartda %30 oc var zaten ben SLI performansı mı alıyorum sanki, ort %70-80 performans getirisi olur SLI nin, ayrıca slot 8x de çalışsa bile ciddi bir kayıp olmaz.
    İntel Q9300 2.5@3.0 Ghz--4x1GB Kingston Value DDRII 800@960--Gigabyte P35DS3L--WD Raptor 150GB SATA--Samsung 320 GB SATA--MSI GTX260 TWINFROZR OC (800/1600/2550)--Samsung DVD-R/W--PHİLİPS 220XW--Aerocool V12XT--FSP BlueStorm II 500 Watt--Altec Lansing 5.1--Logitech G11/G25--Windows 7 Ultimate X64
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

quote:

Orijinalden alıntı: devilmc

quote:

Ne yaptın kardeşim , benim kartda %30 oc var zaten ben SLI performansı mı alıyorum sanki, ort %70-80 performans getirisi olur SLI nin, ayrıca slot 8x de çalışsa bile ciddi bir kayıp olmaz.

Arkadaşın anakartındaki slotlar x16 ve x4 hızlarında çalışıyor.

EDİT:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 9 Ocak 2010; 22:47:09 >
  • Evet slı yapmak performans artırır ama bunun yanında ısınma ve daha fazla elektrik harcama gibi sorunlar ortaya çıkar.Bu yüzden en mantıklısı elinizdeki kartı satıp üstüne para ekleyip dx11 kart almanız olacaktır.Bana sorarsanız 9800 ile biraz daha idare edip ferminin çikmasini bekleyin ona göre ati veya nvidia dx11 kart alırsınız sizin için en hayırlısı ve akıllısı olur
  • tskler arkadaslar yorumlarınız ıcın hellteam hocam slı destegı var bıle bıle slı desteklı almıstım ama demekkı slı bı ıse yaramıyomus bosuna zamanında okadar anakarta para vermısız

tskler arkadaslar yorumlarınız ıcın hellteam hocam slı destegı var bıle bıle slı desteklı almıstım ama demekkı slı bı ıse yaramıyomus bosuna zamanında okadar anakarta para vermısız

SLI desteği çok işe yarıyor aksine doğru anakartı seçtiğinde
    quote:

Orijinalden alıntı: protective.6

quote:

tskler arkadaslar yorumlarınız ıcın hellteam hocam slı destegı var bıle bıle slı desteklı almıstım ama demekkı slı bı ıse yaramıyomus bosuna zamanında okadar anakarta para vermısız

SLI desteği çok işe yarıyor aksine doğru anakartı seçtiğinde
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• herkeze tskler yorumlarınız ıcın ama soyle bı baktıkmı anakartı degıstır bunu degistir yani bi ekran kartı almak daha mantıklı
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • elindeki kartı sat üstüne biraz daha ilave yap adam gibi 0 tek güçlü bir kart al yoluna bak hiç uğraşma sli falan
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.