Şimdi Ara

Zorlu Apple Store de Tartisma Cikti (VIDEO) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
5
Favori
8.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Randevu olayı nedir ben birşey anlamadım ? Şimdi apple store'den ürün aldım ve alet bozuldu bu aleti yaptırmak için apple'dan randevu alıyorum sonra oraya gidiyorum aynı gün içinde bana yapıp geri veriyorlar böyle birşey mi ?
  • Müşteri daima haklıdır sözü öncelikle çok saçma ve yanlış, burada karşılıklı bir durum var müşteri parayı verir karşı taraf da bu para karşılığında mal veya hizmet verir. Para ödüyor olması bir kişiyi daima haklı yapamaz, burası çok net.

Ama diğer taraftan olayların buralara gelmesi de kaçınılmazdı, şu an randevu almak için Apple'ın sitesine girdim ama boş randevu yok diyor, daha önce de birkaç kez denemiştim hepsinde de boş randevu yok diyerek bana yasal hakkım olan hizmeti veremeyeceklerini söylediler. Sitede de gördüğüm kadarıyla randevu satmalar, şu saatte pusuya yat randevular açılıyor diye tavsiyeler dönmekte. Yani burada bir sorun olduğu aşikar.

Apple'ın kendi içerisindeki cihazlara destek verme şeklinin nasıl olduğu müşteri olarak beni bağlamıyor, kaç defa sitesinden randevu almayı denedim ve bana randevu veremeyeceklerini yani cihazımla ilgilenemeyeceklerini söylediler. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Şu saatte gelin, biz sizi arayalım uygun olduğunda gibi bir durum da yok gördüğüm kadarıyla, büyük bir rahatlıkla gelip derdimi anlatıp sorunumu gidermemin mümkün olmadığını söylüyor şirket bana.

Olayın bu kadar para verdim, Samsung yerine Iphone aldım gibi şeylerle ilgisi yok, bir mal alıyorum ve bu mal için bana verilmesi yasal olarak zorunlu hizmeti alamıyorum. Böyle manzaralarla karılaşılması da çok normal, sağlık olsun benim ihtiyacımı karşılamasanız da olur, ne de olsa siz Apple'sınız mı diyecekti müşteri?

Burada "Beğenmiyorsan alma. Ses çıkarmaya hakkın yok. Apple alıyorsun onlar seni düşünür, sen düşünme bunları" gibi cümleler kuran arkadaşların umarım kişisel bir kazançları vardır bu yazdıklarından, kendi özgür iradeleriyle bu cümleleri kurma ihtimallerini düşünmek bile istemiyorum.

• grezimonk kullanıcısına yanıt
    Rum,Ermeni veya Yunan olunca ne oluyor?
  • Çalışanların günahı yokta bizim memleketimizde ast üst ilişkileri yerlerdedir ama konu Apple olunca beklentisi artıyor, çalışan da kurallarım belli esneklik yapamam insiyatif kullanamam diye bir kenarda bekliyor. Ben orada çalışsam üstüme ya da üstlerime bunun sürekli yaşandığını hergün belirtirim ve çözüm sunulması için gerekirse TR ile ilgilenen pazarlama ya da satış sonrası müdürüne ulaşmaya çalışırım. Ha zaten müdür pozisyonundaysam da ekstradan bir arkadaşı koyar, randevusuzlarla sen ilgilen derim. Sonuçta insanlarla orada ben uğraşıyorsam ve iyi bir sistemden yararlanamıyorsa insanlar çözüm odaklı çalışırım en azından store sayısı artana kadar. Bunca yıldır kendi iş hayatım içerisinde bunun kaymağını o kadar çok yedim ki (bizimki bambaşka bir sektör ama çözüm odaklı olmak heryerde aynı) insanların memnuniyetlerini, geri bildirimlerini okuyunca böyle yapılır bu iş diyorsunuz.

Tamam ben adamlara bir şey demiyorum, sistemlerinin kuralları ve sınırları belli fakat bu adamlar telefonu alıp tamir işlemine girmiyor, kayıt açıp sıfır cihaz veriyor. Dolayısıyla kişi başı 15 dakikalık iş demek sabah 10 akşam 10 çalışan bir yerde en kötü 10 saat hizmet verilebilme imkanı var demek (iPhone için).. Bu da günde 40 müşteriye bakabilecekleri anlamına geliyorki o da randevusuz olarak! 2 kişi ayarlasan (hatta 5'er saatten 2 vardiyada 4 kişi olarak çalışabilirler ki çok daha rahat olur) günde 40 ayda 1200 randevusuz kişiye ulaşabilirsin demek. En azından rakamlar açık ve net.. Ha elbette aksamalar, uzun soluklu sorunlar olur vs desek uygun süreyi baz alsak ortalama +1000 kişilik müşteri memnuniyeti yakalanır.

Elbette bu işin tedarik, müşteri isteklerine anında cevap verebilmek için yapılacak gerekli yatırımlarında tartışılması gerekir ama karşımızdaki firmanın en azından bu işlere para ayıracak bütçesi var ve bunu da store sayısını arttırana kadar yapacaklar. Ayrıca sürekli ve gereksiz + sebepsiz yere randevu alan accountlara da kota koyulması ile bu iş alır yürür.

Çözümler bu şekilde halledilebilmeli. Karşımızdaki Mehmet Ağa'nın şirketi değil dünya çapında oynayan bir şirket..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akasya Apple Store magazasynyn acylmasy zorlu apple store magazasynyn sorunlaryny azaltacaktyr mutlaka.
  • Şu telefoncuların seri numarasından bakıp değişim yapacaklarını bile bile bunun tuşu bozuk bataryası bozuk alırsam ucuza alırım diye milleti kandırıp aldıkları iPhone 5 değişimleri bir bitsin, o zaman rahatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 22 Ekim 2014; 16:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akid

Git orada olay çıkar zorla randevu al sonra da gel burada sat !!

http://i.imgur.com/1PMZoZO.png
    quote:

Orijinalden alynty: AkidTurk

Git orada olay çykar zorla randevu al sonra da gel burada sat !!

arkadaslar herkesten özür dilerim.çalısma ortamında pc açık oldugundan arkadaslardan birinin kendi randevusunu benim kullanıcım üzerinden satmaya çalıstıgını yazdıklarınızdan dolayı ögrendim.benim kendi randevu bilgim aşağıdaki gibidir.
    kapasite sahibi olduğunu düğünen arkadaş burada parçalanmasın senide store da görmek isterdim.Ben yanımdaki arkadaşın randevusunu iptal ederek bir kullanıcıya daha imkan sagladım.Bu profili sadece konuda yazdığım cevabı yazmak için açtım.Bundan sonrada zaten kapatyrym.çünkü forum sayfalary ile pek i?im olmaz.Konuyu arattyrynca bunu gördüm.
    dedi?im gibi bana bayanyn verdiği randevu aşağıdaki gibidir.HERKESTEN GEREKSİZ BU İNSAN İÇİN BEN ÖZÜR DİLERİM.Sonuçta iyi oldu bir kullanıcı daha destek alacak.

Merhaba Mesut,
    Yaklaşan rezervasyonunuzun bilgileri aşağıdadır.

Konu:

Tarih: Pazartesi, Kasım 3, 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cupid34 -- 22 Ekim 2014; 14:30:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cupid34

quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjkll

Nesi haklı ya :) İnternetten her randevu alamayan 10/20 kişi gidip böyle davransın o zaman ?
    Bir de abd avrupa örneği veriyor.
    Bırak şikayeti o ses o tavır ile davransın da o oynayan eli kolu katlayıp yere nasıl yatırıyolar.

arkadaşım o olaydakilerden biride benim.ben randevuyu oradan aldım demekki randevu verilebiliyormuş.Bu da demek oluyorki sen ve senin gibi düşünen saf insanlar boşuna bekleyip uğraşıyor.
    bizler orda kibarca elimizden geleni yaptık ve sonunda teyp kaydı insanları yendik bu da bizim haklı düşüncemizin ispatı olsun sen ve senin gibilere.sen böyle düşündükçe bu İstanbul sadece 2 mağzadan seviş almaya devam eder.

Verilebiliyormuş ile "Hödüklük ve dalkavukluk ile almak arasında ki kavramı anlayamıyorsan sorunun neden anlayamadığını gayet görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 22 Ekim 2014; 14:43:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Nesi haklı ya :) İnternetten her randevu alamayan 10/20 kişi gidip böyle davransın o zaman ?
    Bırak şikayeti o ses o tavır ile davransın da o oynayan eli kolu katlayıp yere nasıl yatırıyolar.

Amerikada(boston yada ny'tu) randevusuz gittim sadece biraz daha fazla bekledim ama hallettiler. Sadece dandik bi ilin ilçesinde yaşayıp cahil cahil konuşma ya.

Olayı hala kavrayamadın dimi... Az önce senin gibi ikizine benzer birine daha yazdım.
    Beni yomra da oku bir zahmet... Birde yaşanılan yere göre insan sınıflandırmak nedir. Hangi yüzyıldayız. Laf atayım derken saçmalamak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 22 Ekim 2014; 14:43:02 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım o olaydakilerden biride benim.ben randevuyu oradan aldım demekki randevu verilebiliyormuş.Bu da demek oluyorki sen ve senin gibi düşünen saf insanlar boşuna bekleyip uğraşıyor.
    bizler orda kibarca elimizden geleni yaptık ve sonunda teyp kaydı insanları yendik bu da bizim haklı düşüncemizin ispatı olsun sen ve senin gibilere.sen böyle düşündükçe bu İstanbul sadece 2 mağzadan seviş almaya devam eder.

Verilebiliyormuş ile "Hödüklük ve dalkavukluk ile almal arasında ki kavramı anlayamıyorsan sorunun neden anlayamadığını gayet göeüyoruz.

sen bu konuşma tarzı ile HÖDÜK kimmiş zaten belli ettin arkadaşım.Oradaki insanlar 1 saat kibarca ve o bayanı kırmadan derdini anlattı.Karşındaki bayan bant kaydı gibi sadece randevu alın diyip insanları dinlemez ise randevu almaya çalışmaktan çıldıran bir insanda bir yere kadar sabrediyor.
    Oradaki tartışmada 4 tane teknisyen arkadaşlara laf yetiştireceğine en azından çare olabilirdi.Bir personel senin gibi AHMAKLAR için bir laf söyledi.''APPLE STORE YOKKEN NAPIYORDUNUZ'' diye.Senin gibi zekalar işte buna sebep olabiliyor.Ordaki çalışanda bizim çaresiz insanımız.Ama en azından yetkili çağırılması istendiğinde benim tek yetkili diyip insanlarla dalga geçemez.Sonrasında büyük yetkili ortaya çıkar NASILLLLLL

• quote:

quote:

quote:

quote:

Verilebiliyormuş ile "Hödüklük ve dalkavukluk ile almal arasında ki kavramı anlayamıyorsan sorunun neden anlayamadığını gayet göeüyoruz.

sen bu konuşma tarzı ile HÖDÜK kimmiş zaten belli ettin arkadaşım.Oradaki insanlar 1 saat kibarca ve o bayanı kırmadan derdini anlattı.Karşındaki bayan bant kaydı gibi sadece randevu alın diyip insanları dinlemez ise randevu almaya çalışmaktan çıldıran bir insanda bir yere kadar sabrediyor.
    Oradaki tartışmada 4 tane teknisyen arkadaşlara laf yetiştireceğine en azından çare olabilirdi.Bir personel senin gibi AHMAKLAR için bir laf söyledi.''APPLE STORE YOKKEN NAPIYORDUNUZ'' diye.Senin gibi zekalar işte buna sebep olabiliyor.Ordaki çalışanda bizim çaresiz insanımız.Ama en azından yetkili çağırılması istendiğinde benim tek yetkili diyip insanlarla dalga geçemez.Sonrasında büyük yetkili ortaya çıkar NASILLLLLL

...Ve hak ettiğini verdik de hak ettiğimizi aldık diyorsun.
    Ben sizi rahat bırakayım da birbirinize sürtekerek ateşi icad edin. Majoor ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 22 Ekim 2014; 14:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

Randevu olayı nedir ben birşey anlamadım ? Şimdi apple store'den ürün aldım ve alet bozuldu bu aleti yaptırmak için apple'dan randevu alıyorum sonra oraya gidiyorum aynı gün içinde bana yapıp geri veriyorlar böyle birşey mi ?

Aynen oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yada şöyle diyim sana.

bize yani en az 20 kişiye randevu verdiğine göre kapasite en azından 20 kişi daha artabiliyormuş.Yani bu sistem 20 kişiyi sadece randevu için oyalamak yerine servis verilen müşteri sayısını 20 kişi daha artırabilirde.her 1 kişi önemlidir bence tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

...Ve hak ettiğini verdik de hak ettiğimizi aldık diyorsun.
    Ben sizi rahat bırakayım da birbirinize sürtekerek ateşi icad edin. Majoor ile...

YOLUN AÇIK OLSUN ARKADAŞIMMMMMM

• quote:

quote:

Orijinalden alynty: AkidTurk

Git orada olay çykar zorla randevu al sonra da gel burada sat !!

arkadaslar herkesten özür dilerim.çalısma ortamında pc açık oldugundan arkadaslardan birinin kendi randevusunu benim kullanıcım üzerinden satmaya çalıstıgını yazdıklarınızdan dolayı ögrendim.benim kendi randevu bilgim aşağıdaki gibidir.
    kapasite sahibi olduğunu düğünen arkadaş burada parçalanmasın senide store da görmek isterdim.Ben yanımdaki arkadaşın randevusunu iptal ederek bir kullanıcıya daha imkan sagladım.Bu profili sadece konuda yazdığım cevabı yazmak için açtım.Bundan sonrada zaten kapatyrym.çünkü forum sayfalary ile pek i?im olmaz.Konuyu arattyrynca bunu gördüm.
    dedi?im gibi bana bayanyn verdiği randevu aşağıdaki gibidir.HERKESTEN GEREKSİZ BU İNSAN İÇİN BEN ÖZÜR DİLERİM.Sonuçta iyi oldu bir kullanıcı daha destek alacak.

Merhaba Mesut,
    Yaklaşan rezervasyonunuzun bilgileri aşağıdadır.

Konu:

Tarih: Pazartesi, Kasım 3, 2014

Kuzenim yazmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mortalknight kullanıcısına yanıt
    Boş ver arkadaşım, ben cevap verme gereği bile duymadım. O yanıtıyla kendini belli etmiş zaten. Gerekli şikayeti forum yetkililerine yaptım.
  • Ben pek konuşmak istemezdim ancak şunu söylemeliyim . Sadece bu olay için değil ülkemizdeki birçok sorunları aşmak için tek çare İNSAN SEVGİSİ . Ancak kapitalizmin etkili olduğu bir dünyada para gibi bir değişim ARACININ insandan daha çok değer verilmesi bu işin çok zor olduğunu gösteriyor . Eğer topluma insan sevgisini aşılayabilirsek birçok sorunun üstesinden gelebiliriz .

• burası Türkiye yahu orada çalışan da oranın müşterisi de yurdum insanı global satış-servis politikaları veya müşteriden tepkiler beklentiler burada tutmaz olmaz öyle bişey çünkü kimsenin kimseye gerçek anlamda saygı duymadığı insanların "fırsatçılık" adı altında kendilerini akıllı sanıp 1tl de olsa bir başkasını kazıklamayı,hakkını alıp sonra daha pahalıya satmayı normal gördüğü daha beteri "kendini akıllı" olarak gördüğü bir toplumda apple ın bu randevu sistemi gitmez anam..
  • müşterileri haklı bulan kardeşlerim, bu iş öyle çalışana bağırmakla mı çözülüyor? haklıyken haksız duruma düşmek lafı bu işte. "Benim param var, size para veriyorum, para benim değil mi, ben para veriyorsam sizde hizmetini verin." Bu lafları kullanan adamdan bir cacık olmaz. Eğer haklıysan bir yetkili istersin çağırırsın, efendi gibi çözüm istersin. O yüzden bu adamlar haklıyken HAKSIZ konuma düşmüşler...
  • adam iphone almış kullanıyor ama bilgisayardan anlamıyor heee? vay yavrum vay..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.