Şimdi Ara

Zoretanin adlı ilacı kullananlar baksın lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
30.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 12 yıldır sivilce problemim var. Ergenlikten çıktık, çeşitli tedaviler uyguladık ama geçmedi. En sonunda bu ilacı verdiler ve ilaç beni korkuttu. Kan testi sonucu ve resmim aşagıda.
    sabah 20mg akşam 20mg iki tablet ilaç verdi doktor. Yerinde bir kararmıdır bilir kişi varmı aramızda yardımcı olabilirmi. Ve kullanan arkadaşlardan yan etkilerini, kalıcı olan yan etkilerini ve yaşadıkları tecrübeleri öğrenebilirmiyim. Nelere dikkat etmeliyim.

    Doktor 2 Litre su + güneşe çıkma + krem verdi kurumalara karşın.





     Zoretanin adlı ilacı kullananlar baksın lütfen!!



     Zoretanin adlı ilacı kullananlar baksın lütfen!!


     Zoretanin adlı ilacı kullananlar baksın lütfen!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgeyazilim -- 7 Ekim 2009; 13:32:56 >







  • bunun için ayrı bir konu var zaten rouccutane ve zoretanin kullananlar için oraya yaz istersen. ama ben sana kısaca söyleyeyim.

    dudak kuruluğu olur.
    ekrem ağrıların olur.
    güneşte durursan kızarır mozarırsın.
    cildin kurur haliyle kollarında.

    bunlar herkeste olanlar ve mutlaka olanlar. burun kanaması felan da var ama o herkese olmuyor. bol su iç güneşe çok çıkma meyve sebze ye tedavi sonunda cildin düzelir.
  • Hocam sivilce için en faydalı ilaç bu . Bundanda fayda göremezsen yapıcak bişey yok öyle diyim . Bu ilaç için upuzun bi konu var kirpi hocam doktor kendisi çok yardımcı oluyor ona danışabilirsin .
  • Ben de Zoretanin kullanacaktım.Sonra vazgeçtim ve Tetradox kullandım 2 ay ve geçti.Hem de hiç yan etki görmedim desem yeridir.Bence bu ilaca başlamadan önce Monodoks - Tetradox gibi antbiyotikler kullanılabilir.Tabiki doktor gözetiminde...Forumda kir-pi nickli hocamız var.Eğer ana konuda sorarsanız cevap bulursunuz.Geçmiş olsun.
  • ArkadaŞLaR mRb

    Adım deniz (E)
    yasım 19 kilom 70 boyum 1,80

    bende bu ialcı kullanmaya başlıyalı 10 qün oldu yani 19 ekimde başladım...bende daha önceden ilaclar kullanmıştım ...ama faydası olmadı bende pek sevilce yok ama ama yinede 3,5 cıkıyor ara sıra...ama izleri var işte...doktorum bu ilacı kullancaksın dedi..bende kullanmaya başladım 19 ekimden bu yana...yüzümde soyulmalar oldu ilk 3 qün içersinde...5 ve 6 qünden sonra dudak kuruması catlaması oldu...yüzümde qerilmeler oldu...sivilce artışı oldu...6 ay boyunca tedavi qörcem bakalım..faydasıııı olur mu olmaz mı bilmem ...alllhım bütün hastalara şifalar veRsin...
  • deniz ben de 20 yaş 70 kıloyum fazla sıvılce var denilmez ama bana 20 mg dan 3 tane 10 mg danda bır tane verdi gunde sen kactanane kullanıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.