Şimdi Ara

//// ZOPO C2& ZP 980 ANA KONU //// (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
9
Favori
18.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratai

    Telefona zararı olmaz da daha önce yapmadıysanız zor gelebilir.
    Telefonu yedek alıp fabrika ayarlarına getirip herşeyi silmeyi denediniz mi? Sonrada aldığınız yedekten geri kurun, hesaplarınızı tanımlayın ve tekrar deneyin bi.


    Tamam. Bir de öyle yapmaya çalışayım.
  • Zp980 telefonum yere düştü ve ekran malesef kırıldı şu anekranın yarısı siyah dokunmatik hala çok güzel çalışıyor ama ekranın yarısı siyah. Bazı çin sitelerinde panel fiyatlarına baktım 95-120 dolar arası değişiyorr. Daha önce sadece panel siparişi veren oldumu. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bercalan21

    Zp980 telefonum yere düştü ve ekran malesef kırıldı şu anekranın yarısı siyah dokunmatik hala çok güzel çalışıyor ama ekranın yarısı siyah. Bazı çin sitelerinde panel fiyatlarına baktım 95-120 dolar arası değişiyorr. Daha önce sadece panel siparişi veren oldumu. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..Şimdiden teşekkürler..

    Merhaba.
    Evet benimde başıma maalesef aynı olay geldi bende forumdan bir arkadaş ( abuzer1907 ) sayesinde Aliexpress'ten 100 Dolar'a ekran aldım.
    Ekranın şu an ki fiyatı 96 Dolar.
    Arkadaşın açtığı konuyu aşağıda paylaşıyorum.
    Oradan adım adım takip edip rahatlıkla her sorununu çözebilirsin.
    Ben öyle yaptım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_86903716/f_//tm.htm#86903716




  • Arkadaşlar telefonum yaklaşık 1,5-2 saatte hızlı şarj modunda şarj oluyor.
    Ben bataryamın daha uzun ömürlü olması için yavaş modda şarj olmasını istiyorum.
    Bunu nasıl yavaş modda şarj etmesini sağlayabiliriz?
    Telefonuma Battery Doctor diye bir program kurdum fakat nereden nasıl modunu değiştireceğimi bir türlü bulamadım?
    Yardım.
  • merhabalar
    şöylece sayfaları hızlıca okudum aklıma bir kaç soru takıldı hem eşimin hemde ufaklığın ihtiyaçlarını göz önüne bir kaç sorum olacak
    öncelikle
    romdan bahsedilmiş stok rom çok mu dandik acaba

    *ayrıca resmi garantisi var mı varsa hangi şirket

    *fotograf kalitesi ( özellikle gece)

    *şarjın dayanma süresi (kişiden kişiye değişir ama gene lolarak kaç saat aekran açık kalabiliyor)

    *ahize sesi ve hopörler seslerinde cızırtı oluşuyor mu

    *birde özellikle NMWanted ve real racingte oyun ne seviyede açılıyor videolarda araç içi çekim yok aynalarda yansıma oluşuyor mu
    sorularımı cevapladığınız için şimdiden teşekkürler
  • Gm discovery cihazim zopo c2 ile takasliktir detaylar icin pm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    bende zp980 var. Orjinal romu sp flashtool ile yükledim. download ok. yazısını görünce kabloyu çıkartıp telefonu kapattım.
    Ancak bir daha açılmadı. Spflashtool ile tekrar aynı işlemleri yaptığımda aşağıdaki gibi bir hata veriyor.
    yardımcı olur musunuz?

     //// ZOPO C2& ZP 980 ANA KONU ////
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yurtdışındayken Muratai arkadaşımızın incelemesinden de faydalanarak mtk 6592-8 çekirdek 1.7ghz işlemcili, 2gb ram 16 gb roma sahip, full hd ltps ekranlı bir zopo 980+ aldım.

    Yaklaşık 5 aydır akıllı tlf.lar ile haşır neşirim. Daha önce sony xperia neo ve sony xperia t kullandım; hediyelik olarak thl t5s, xiaomi red rice aldım, test edip inceledim.

    Zopo 980+ konusunda nacizane kendi izlenimlerim şöyle:

    Donanım olarak çok ileri seviyede bir telefon. Antutu testi yaptım 28750 puan alıyor üzerinde gelen stok Android 4.2.2 yazılımıyla.
    Yazılım olarak da dolu bir tlf. gönderilmiş, 4.2.2 üzerine whatsapp, skype, twitter vs. tüm gerekli prglar kurulu olarak geldi benim tlf.

    Çift sim kart ile kullanılabilme özelliğinin bu kadar harika olabileceğine pek ihtimal vermiyordum. Bir slotta 3g.si açık etisalat hattı, diğer slotta vodaphone tr hattı açık ve kolayca kullanılabiliyor. Şöyle uç bir durum aktarayım etisalatla konuşurken, 3g.den whatsappla msj geldi ve vodafon tr hattından da aynı anda sms geldi. Daha önce çift hatlı tlf. kullanma deneyimim olamadığı için bu durum bana oldukça etkileyici geldi.

    Kullandığım ve çevremde yer alan diğer tlf.lara (s4, 4s, 5s, note3 9005, L7) göre özellikle ekran kalitesi, parlaklığı, kullanım alanı oldukça dikkat çekici. Ekran gerçekten çok güzel.

    Pil benim için tam bir soru işaretiydi. 2000mah acaba full hd ekranlı, 2gb ram ve 16gb romlu 8 çekirdek işlemcili bu küçük canavara ne kadar yeterdi?

    Arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, ekran kapalı mekanlarda asgari aydınlatmada, açık alanda %25 aydınlatmada, 3g hep açık, ortalama 20-25 fotoğraf çekerek, whatsapp ve eposta uygulamaları 3-4 saat açık, 30dk sesli görüşme şeklinde yapılan günlük yaklaşık 15 saatlik bir kullanım sonrasında %35 civarında pil kapasitesi kalıyor. Bahsettiğim özellikler ve kullanım profiline göre oldukça iyi sayılacak bir değer bence bu. Bataryanın 10-15nci şarjlarından sonra biraz daha iyi bir performans göstereceğini umuyorum.

    İlave olarak fotoğraf ve video kabiliyeti xperia t den bile daha iyi ! 14.1 mp çözünürlükte 20-40 ardarda çekim yapabiliyor. Renkler ve kullanım özellikleri çok başarılı, inceleme forumlarında övüldüğü kadar var gerçekten.

    Bence tek daha iyi olabilirmiş denebilecek nokta yazılım. Eğer bu tlf.na xiaomi'nin MIUI v5 entegre edilebilirse oldukça tatmin edici bir hal alır.

    Son olarak güzel ülkemin insanlarının akıllı tlf. olarak bu özelliklere sahip muadil sayılabilecek bilinen markalı tlf.lara asgari 1200-1500tl vermek durumunda bırakılmaları gerçekten üzücü.

    Keşke birey olarak herkesin şahsi ihtiyacını karşılayacak şekilde vergisini de vermek suretiyle bireysel ithalat yapma hakkı olsa. Bu şekilde Türkiyemizi sarıp sarmalayan firmaların sonsuz iştaha sahip fahiş kar hedeflerini biraz kırabilseydik. Maliyetinin 4-5 katına satılan apple, samsung vs. bilinen marka ürünlerinin yanında teknoloji konusunda bilinçli, ihtiyaç ile lüks arasındaki ayrımı yapabilen ve ne istediğini bilen insanların da bir söz söyleme, kendi bilgi ve araştırma kabiliyetlerini kar hanelerine ekleme şansları olabilse.




  • Arkadaşlar merhaba,

    yaklaşık 3 aydır zp980 upgraded B versiyon kullanıyorum. telefonda stock rom ve S3 touchwiz yüklü. Çift sim kart ile kullanıyorum. Genel olarak çok memnunum. yalnızca whatsapp uygulamasında sıkıntı yaşıyorum. 3g ile internete bağlıyken bazen whatsapp tan mesajlar 10-15 dakika geç geliyor. geldikten sonra açıp cevap verdikten sonraki mesajlar hiç gecikmeye uğramadan mesajlar düşüyor. dediğim gibi her zaman değil ama sıkça oluyor.

    acaba sorun nedir? bir çözümü var mı? daha önce böyle bir problemle karşılaşan oldu mu?

    birde bazen şebeke sinyaline bakıyorum microsime takılan olan turkcell hattının sinyal seviyesi bir anlık sıfırlanıyor 1-2 sn sonra tekrar düzeliyor. diğer slota takılı olan vodafone hattı ise daima full göteriyor. gerçi telefonun o an durduğu yere ve operatöre göre değişebilir ama diğer sim in sürekli full olması telefonun GSM bağlantılarıyla ilgili bir sorun olabileceği aklıma geliyor. belkide bu yüzden whatsapp ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.

    iş yeri mail hesabımı kurdum onda bir sıkıntı yok. en fazla 2-3 dk içinde mail düşüyor bazen 5-10 sn de düşüyor. bu normal bence.

    son olarak bugün stock romu yeniden kurdum, herşeyi yeniden yükledim. ben bir kişiyi aradığımda o kişi telefonu açtığı anda benim tel kısa bir titreme yapıyor. yani karşı tarafın teli açtığını bana belli ediyor. yeni rom dan önce böyle birşey yoktu. yalnızca tüm konuşmalar sonlanırken kısa bir titreme oluyordu. bana garip gelen 3 ay önce kurduğum rom da aynı bugün kurduğum romda aynı.

    aklıma geldi ilave olarak gps ayarlarını engineer moda girip yapmak gerekiyor. daha önce epo dosyasını başarılı olarak kendi kendine indirmişti, ama yeni rom dan sonra epo da hata veriyor indirmiyor. gps ayarlarını tam olarak nasıl yaparız adım adım söyleme şansınız var mı? daha önce birlerlerde okumuştum sistem dosyalarına girip bir satır ilave ediyorduk ve gps hızlanıyordu... böyle bir şey var mı?

    bu konularda bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi?




  • Faster Gps dene belki işe yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levoas L kullanıcısına yanıt
    kardeş senin içn aradım forumda benım clone telefon da gps hıc uydu bulmuyordu forumda bı arkadas paylasmıstı gpsconfıg dosyasında bı kac degısıklıkle benım hıc calısmayan gps calıstı gercı senınkı epo dosyasını ındırmıyormus ama ısde bulamadım konuyu. kusura bakma bulursam ıletırım sana

    mtk ıslemcılerde gps ayarı bu sekıl bı ara ıstersen.
  • Arkadaslar merhaba. Zp990 model telefonum var. 32 gb olan model.cihaza rom attim simdi telefonun bellegi 1.6 gb gorunuyor. 26 gb lik alan 2gb ye dustu nasil geri alabilirim acaba?
     //// ZOPO C2& ZP 980 ANA KONU ////



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolombo_449 -- 12 Mayıs 2014; 1:20:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyhun187

    kardeş senin içn aradım forumda benım clone telefon da gps hıc uydu bulmuyordu forumda bı arkadas paylasmıstı gpsconfıg dosyasında bı kac degısıklıkle benım hıc calısmayan gps calıstı gercı senınkı epo dosyasını ındırmıyormus ama ısde bulamadım konuyu. kusura bakma bulursam ıletırım sana

    mtk ıslemcılerde gps ayarı bu sekıl bı ara ıstersen.

    eyvallah. ben tekrar bakayım. bu arada epo dosyasını indirdi... bir kaç kez denedim sonra başarılı dedi indirdi.
  • levoas L kullanıcısına yanıt
    3G Sorunu şebekeye bağlı olabilir..Ben zopo kullandığım süre boyunca bu sorunu yaşamadım hiç..

    Telefon açıldığında titremeyi ayarlar/Erişilebilirlik altında bağlandığıdna titret seçeneğinden açıp kapatabilirsiniz..

    Gps ayarları normalinde düzgün çalışıyor..Ama problem varsa Faster Gps programını veya şu linkteki işlemleri yapabilirsiniz.
    http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/
  • kolombo_449 K kullanıcısına yanıt
    Önce telefonunuz yedeğini alın pc'ye..

    Daha sonra
    Ayarlar/Depolama hafızayı sil derseniz orjinal haline dönecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNorth

    3G Sorunu şebekeye bağlı olabilir..Ben zopo kullandığım süre boyunca bu sorunu yaşamadım hiç..

    Telefon açıldığında titremeyi ayarlar/Erişilebilirlik altında bağlandığıdna titret seçeneğinden açıp kapatabilirsiniz..

    Gps ayarları normalinde düzgün çalışıyor..Ama problem varsa Faster Gps programını veya şu linkteki işlemleri yapabilirsiniz.
    http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/

    Sayın The North teşekkürler. Dediğiniz gibi titreşimi hallettim :) GPS için dediklerinizi deneyeceğim. size birşey daha sorabilir miyim?

    - arama kaydında örneğin kardeşimi aynı gün birden fazla kere aramışım bu arama kayıtlarını hep tek tek gösteriyor. ama eskiden o kişiyle yaptığım son görüşmeyi listede gösteriyordu o kişiyle yaptığım diğer görüşmeleri görmek istediğimde listedeki o kayda dokunduğumda o kişiyle yapılan diğer görüşmeleri alta doğru listeliyordu...bilmem anlatabildim mi??




  • levoas L kullanıcısına yanıt
    Maalesef onu hatırlayamadım..Ama arama kaydı ekranıdna Menü seçeneklerinden olabilir..
  • arkadaşlar
    zp1000 ile zp980+ arasındaki fark nedir? sadece renk farkı mı var acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNorth

    3G Sorunu şebekeye bağlı olabilir..Ben zopo kullandığım süre boyunca bu sorunu yaşamadım hiç..

    Telefon açıldığında titremeyi ayarlar/Erişilebilirlik altında bağlandığıdna titret seçeneğinden açıp kapatabilirsiniz..

    Gps ayarları normalinde düzgün çalışıyor..Ama problem varsa Faster Gps programını veya şu linkteki işlemleri yapabilirsiniz.
    http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/

    The North, linkte bahsedilenleri yaptım. birde faster gps programını indirdim. oradan bölge olarak avrupa ve yunanistanı seçtim. gpsconfig dosyasını değiştirdi galiba. bunun dışında bu programda yapılacak birşey yok galiba?




  • Beyler iyi forumlar zp990 model telefonuma 2 numarali sim yerine imei yazamiyorum. Foto veriyorum size bi yardimci olun bi zahmet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolombo_449 -- 13 Mayıs 2014; 13:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.