Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cet77 C kullanıcısına yanıt
    Selam zirkonyum diş kaplama ile ilgili size özel mesajla 3 tane klinik ismi ve telefon numarası yazdım.


    Zirkonyum Diş Fiyatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 27 Aralık 2018; 3:9:3 >
  • çok uzun zamandır ihmal ettiğim dişlerimin acısı fena çıktı 29 adet zirkonyum kaplama 2 adet çekim 1 kanal tedavisi 13.000 tl,den 10.000 tl düşürdük tanıdık vasıtası ile eğer kalan dişler kaplamaları taşıyamacak durumda olupta birkaçtane implant gerekseydi ne olurdu bilmiyorum şimdilik fiyat iyi gibi geldi
  • ergin967 kullanıcısına yanıt
    Tabii tek zirkonyum diş 350 liradan hesaplasan fiyat gerçekten çok iyi. Geçmiş olsun.
  • on iki dişimi tekrar yaptırmak ıstiorum acaba ilk defa kaplama yaptırmıs olsaydım fiyat yine aynı mı olurdu (hospitadent te tek dişe 375 istediler de)
  • Evet fiyat aynı olurdu. Doktorlar pazarlığı pek sevmezler dikkat etmeniz lazım. Zirkonyum diş için hospitadent 375 lira fiyat vermişse uygun ücret istemişler. Geçmiş olsun.
  • Yuh be! Çankaya'da 600 lira fiyat çektiler bugün. İyi ki kabul etmemişim. Adam gibi fiyat veren bir yer arayacağım ya da klasik kaplama yaptıracağım. Arka diş nasıl olsa.
  • Evet ama klasik dediğiniz eğer metal destekli ise yaptırmanızı pek önermem. Çünkü metal olarak kullanılan nikel maddesi zamanla dişeti çekilmelerine yol açmaktadır. Bu bakımdan dişetine uyumlu olan zirkonyum diş desteğini kullanmanızı öneririm. Ayrıca daha sağlam olmaktadır. Burada zirkonyum diş ile ilgili daha fazla bilgi bulabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 21 Aralık 2014; 1:04:52 >
  • ekrankarti E kullanıcısına yanıt
    Ankara'da 400 TL altına güzelce yapacak bir yer bulursam zirkonyum yaptıracağım.
  • Aslında zirkonyum diş tane olarak fiyatı ortalama 400 lira olmaktadır. Ankara da diş laboratuvarlarından daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Diş laboratuar çalışanları hangi doktorun kaç lira ile zirkonyum yaptığını bilir.
  • Zirkonyum Kaplamasını Diğer Seramik Kaplamalardan an Farkları:
    > Isı yalıtıcı özelliğiyle sıcak soğuk hassasiyeti oluşturmaz.
    > Zirkonyum kaplamalar ışığı geçirdiklerinden doğal diş yapısına çok benzer estetik oluşturur, çok iyi yapılmış olan metal destekli porselenlerde bile bir matlık ve yapaylık vardır. Bu nedenle özellikle ön dişlerde zirkonyum tercih edilir.
    > Metal destekli seramik diş bazı ışıklarda ağızda yokmuş gibi koyu renk bir boşluk görüntüsü verirler. Zirkonyum da ise aynı doğal diş gibi her türlü ışığı geçirirler.
    > Metal destekli seramik kuron – köprü mekanik olarak dişe yapıştırılırlar. Zirkonyum ise mekanik ve kimyasal olarak dişe tutturulur. Bu yüzden metal desteklilere göre tutuculukları çok daha yüksektir.
    > Alt yapısında metal olmadığı için kuron - diş eti hizasında koyu renk bir çizgi olmaz. Daha estetik bir görüntü sağlanır.
    > Seramik yüzeyleri son derece pürüzsüz olacağı için sigara ve benzeri sebeplerden kaynaklanan lekelenmeleri ve diş taşı oluşumlarını minimuma indirir.
    > Kahve, çay, sigara gibi dış etkenlerle renk değiştirmez.
    > Ağızda tat bozukluğuna, dişeti problemlerine ve ağız kokusuna yol açmayan sağlıklı bir materyaldir.
    > Önceden yapılmış olan metal destekli porselen kuronlar nedeniyle dişetinde oluşan baskı ve morluklar zirkonyum (kaplamaların) kuronların uygulanmasıyla tamamen ortadan kalkar, estetik ve doğal bir görüntü elde edilir.
    > Diş eti çekildiğinde, zirkonyum estetik görünümlerini korurlarken, metal destekli seramik diş ile birleştikleri bölgede kötü bir görüntü oluştururlar.
    > Alt yapıda kullanılan bazı metallere karşı (nikel vb.) oluşabilecek alerji riski zirkonyum alt yapılı kaplamalarda yoktur.
    > Vücudumuzla mükemmel uyum sağlandığı için diş eti hastalığı olan ya da diş eti hastalığına yatkın olan kişilerde rahatlıkla kullanılabilir. Diş etiyle uyumu çok iyidir ağız hijyenine önem verildiği takdirde diş eti problemi yaratmaz.

    Zirkonyum Diş Fiyatları




  • Kaplama ağız kokusu yapmaz diyorsunuz ama ağız kokusunun en büyük uzmanı yapabilir diyor. Kaplama alttan açık olmazsa koku yapar diyor.

    http://agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1617&get=last#14756

    Ayrıca kaplamanın ömrü en fazla 9-10 yıldır. Bunu söylemeyi unuttunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet koku yapar ama zirkonyum diş ile metal destekli kaplama arasında oldukça fazla fark vardır. Yani zirkonyum diş %10 koku yapıyorsa metal destekli olan kaplamalar ise %70 oranında koku yapar. Fark çok fazladır.
  • diş teknisyeni kızılay ankarada kalıtelı doktorlarla çalısan akrabam var bana tanesini 250tl yaparım demısıdı düşünen arkadaslara telını ve adresını verebılırım.
  • diş teknisyeni kızılay ankarada kalıtelı doktorlarla çalısan akrabam var bana tanesini 250tl yaparım demısıdı düşünen arkadaslara telını ve adresını verebılırım.
  • Üçlü köprüm var çenede ,değiştirmem lazım artık.Metal destekli ile zirkonyum arasında 4 kat fiyat farkı var.Doktor zirkonyum önerdi.Sorum şu ki estetik önemli değilse metak destekli olmasının kullanım ömrü ,sağlık açısından belirgin farkı varmı.Çünkü metal destekli 450 ye zirkonyum 1800 e çıkıyor.Fiyat farkı çok.
  • kendısı akrabam olur fıyat ve bılgı almak ısteyenler cekınmeden arayabılır.

    beyaz diş laboratuvarı

    teknısyenın ısmı ali özdemir

    tel: 0312 419 86 38
    cep: 0555 872 25 50
    menekşe 2 sok no:18/6
    kızılay/ankara
  • istanbul daysanız yardımcı olabilirim 0541 846 9233 şişli osmanbey
  • Merhaba, istanbul şişli osmanbey de bulunan kliniğimizde implant,zirkonyum,estetik porselen kaplamalarda büyük indirim hemen arayın 0541 846 9233
    facabook sayfamızhttps://www.facebook.com/zirkonyumdisfiyatlari
    web sitemizhttp://implantdismerkezleri.com/
    Zirkonyum Diş FiyatlarıZirkonyum Diş FiyatlarıZirkonyum Diş FiyatlarıZirkonyum Diş Fiyatları




  • 8 dis için Full empress kaplama ne kadar tutar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç adet dişinize zirkonyum yaptırmak istediğinizi girerek ortalama zirkonyum diş maliyetinizin ne kadar olduğunu buradan hesaplayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.