Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30 yaşındayım ve dişlerimin hepsi çürüdü. İstanbul kadıköyde kliniğe gittim 1 tane zirkonyum fiyatını sordum bana 650 lira dediklerinde olmayan dişlerimle yutkundum. 10 tane zirkonyum kaplama yaptıracağım ama bu rakamlardan çok zor gibi. Daha ucuz zirkonyum yaptıracağım bir klinik biliyormusunuz? en fazla 10 tanesine 3500 lira verebilirim. bu paranında 2000 lirası peşin 1500 lirasınıda kredi kartından taksitli çektirecek gücüm var. Acil diş yaptırmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim. herkese teşekkürler.
  • Merhaba bir zamanlar, yukarıda zirkonyum diş ile alakalı tüm maliyetleri bulabilirsin. Senin dediğin gibi 3500 liradan bile daha ucuza yaptırman mümkündür. Umarım tedavini hızlı ve uygun fiyatlarla yaptırabilirsin. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birzamanlar

    30 yaşındayım ve dişlerimin hepsi çürüdü. İstanbul kadıköyde kliniğe gittim 1 tane zirkonyum fiyatını sordum bana 650 lira dediklerinde olmayan dişlerimle yutkundum. 10 tane zirkonyum kaplama yaptıracağım ama bu rakamlardan çok zor gibi. Daha ucuz zirkonyum yaptıracağım bir klinik biliyormusunuz? en fazla 10 tanesine 3500 lira verebilirim. bu paranında 2000 lirası peşin 1500 lirasınıda kredi kartından taksitli çektirecek gücüm var. Acil diş yaptırmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim. herkese teşekkürler.
    arkadaşım eğer yaptırmadıysan alman malı olan zirkon zahn kullanmaya bak. piyasada çin malı zirkonyum diş oldukça fazla dikkatli olmakta fayda var.

    Zirkonyumun nasıl yapıldığı incelendiği zaman, kron kullanılan dişlerin hazırlanmasının bildiğimiz klasik anlamdaki diş hazırlanma süreci ile aynı olduğunu görmek mümkün olacaktır. Belirttiğimiz şekilde hem hazırlanma, hem de ölçü alınma süreci aynı şekilde yapılmaktadır. Tüm bu işlemler içerisinde, arada oluşabilecek farklar, sadece laboratuvar işlemlerinde kendini gösterir.

    Teknolojinin gelişip ilerlemesiyle birlikte, zirkonyum uygulamaları da daha kolay bir şekilde yapılmaya başlanmıştır. İsterseniz konuyla ilgili kısa bir açıklama yapabiliriz. Artık zirkonyum uygulamalar, bilgisayarda yeni teknolojideki cihazların yardımıyla yapılmaktadır.

    Bu sayede, ağızdan alınan ölçülerin bilgisayara aktarımı da sağlanmış olur. Daha sonrasında ise, istenen zirkonyum levhalara el değmeden bilgisayar eşliğinde kesip, şekillendirilme işlemleri sağlanır. En son aşamada ise, elde edilen verilerin tasarım üretimlerinin sağlanma aşaması oluşur. Yeni sistemde, kullanılan porselen yapının içerisinde zirkonyum diş bulunduğu için, estetik ve doğal bir görünüm yakalamakta mümkün olacaktır. kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 3 Haziran 2014; 16:24:21 >




  • Ben istanbulda bir araştırma yaptım en ucuz 150 euro fiayat yapan bir diş hekimi muayenehanesi buldum üstelik alman zirkonzahn belgesi de veriyorlar. Bana söylenen bu fiyatın altındaki zirkonyum dişlerin Çin malı olma ihtimalinin çok yüksek olduğu. Fiyatlara buradan da bakabilirsiniz. http://www.zirkonyumfiyatlari.com/zirkonyum-dis-fiyatlari/
  • 150 euro = 450 liraya tekabül ediyor. 450 liradan çok daha ucuza yapan klinikler var ve garanti belgesinide veriyorlar.

    arkadaşlar zirkonyum diş yaptırmak artık hiç pahalı değil. tabii ki gideceğiniz yeri bildiğiniz müddetçe ucuza yaptırmanız çok normal. mesela dentistanbul reklamların parasını çıkartmak için en az 650 liradan yapıyor, hospita dent ağız diş sağlığı merkezi ise 500 liraya yapıyor. fakat mira dent, halk dent gibi yerler 350 liraya yapıyorlar ve alman malı olduğunun garantisini veriyorlar.

    yani anlayacağınız zirkonyum yaptırmak için fazla para ödememek sizin araştırma bilgilerinize dayalıdır. doktorun tecrübesi veya kliniklerin daha iyi olması önemli değil. çünkü zirkonyum dişleri doktorlar yapmıyor, doktorlar sadece diş kesimini yapıyor gerisini diş teknisyenleri yapmaktadır.

    http://www.dentcenter.org/zirkonyum-dis.html

    Zirkonyum Diş Fiyatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 7 Temmuz 2016; 10:11:43 >




  • Estetik Diş Uygulama Fiyatları - 2014 ve 2015 senesi

    Diş Kristali Fiyatı (Ömür Boyu Garantili) 219 TL
    Zirkonyum Kaplama Fiyatı (Arka bölge) 822 TL
    Zirkonyum Kaplama Fiyatı (Ön bölge) 992 TL

    dentgroup.com.tr fiyatları üstteki gibidir.

    Neden Zirkonyum Kullanılmalıdır?

    Çünkü zirkonyum doku dostudur. Buda bize yapılan protezin ağızda kalma süresi ve kullanım rahatlığı ile ilgili çok uzun seneler öngörmemize sebep olmaktadır. Bu en önemli Sebeplerden biridir. Yüksek dayanıklılık Kırılma dirençleri son derece yeterli ve son derece dayanıklı porselenlerdir. Yapılan ölçüm ve testler kullanıcı grupları ve birçok süreç sonucunda dayanıklılığını çok ciddi oranlarda ispatlamışlardır.
    Tamamen doğal görünüme en yakın porselenlerdendir. Altında metal yansımasının olmamasından dolayı grimsi-mat görüntü olmamaktadır.

    Sıcaklık yalıtımı güçlüdür, Bu nedenle kullandığımız metal alt yapılı porselenlere göre ısıyı dişe daha az gönderdiği için kullanım rahatlığı vardır. Hastalarımız hiçbir sorunla karşılaşmadan soğuk sıcak yiyecek içecek kullanmaktadırlar.www.zirkonyumdis.org Maliyetini artıran etkenleri sayacak olursak; Laboratuar çalışması maliyetleri, muayenehane maliyetleri, hekim yoğunluğu, geçici diş yapılması, estetik provaların maliyetleri gibi masraflar zirkonyum diş tedavisinin maliyetini artırıcı temel unsurlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 11 Haziran 2014; 18:20:49 >




  • Nasıl ömür boyu garanti oluyor ? Benim görüştüğüm dişçiler " 10 - 12 yıl dayanır " dedi. Bir de meyveleri yerken isirarak yemeyi unutun. Görüntü hoşunuza gidebilir ama her şeyi özgürce yiyemeyeceksiniz.

    Öbür taraftan, gülmekten utanmak tüm resimlerde somurtkan çıkmak yerine yemekte biraz sıkıntı çekmek ucuz bir bedel olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş kristalinin ömür boyu garantisi var yazılmış. hiç bir zaman diş zirkonyum olarak ömür boyu garanti verilir yazılmamıştır. Ayrıca dişlerin bakımına göre kullanım süreleri artmaktadır. Bazılarında 10 sene iken bazılarında 15 seneye kadar çıkabilmektedir. Sadece dişlerle ilgili değil, elektronik eşya olsun, araba olsun herşeyin kullanıma göre yıpranma süresi değişiklik gösterir.
  • zirkonyum 300 dediler özelde nasıl sizce
  • Evet 300 lira çok iyi bir rakam. hangi kliniğe yaptırıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrankarti

    Evet 300 lira çok iyi bir rakam. hangi kliniğe yaptırıyorsunuz?

    mahhalle arası bir yer 300 dedi :) ayrıca ünlü bir doktor aradım sordum çalışanı 350 dedi zirkonyum bunların hepsi metalsiz oluyor değil mi?
  • Mira dent in sitesinde doktorların falan isimleri resimleri yok veya ben göremedim.

    Bir de bende ağız kokusu sorunu da var. Bir diş hekimi zirkonyum kaplama ağız kokusunu arttırır dedi. Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaş var mı ?
  • benn07 B kullanıcısına yanıt
    zirkonyum kaplama kesinlikle ağız kokusu yapmaz. tam tersi metal destekli olan kaplamalar ağız kokusu yapar.
  • Evet metalsiz oluyor. metal destekli kaplamalar artık tavsiye edilmiyor. diş etinde alerjilere veya dişeti çekilmelerine sebep olduğundan dolayı artık doktorların çoğu zirkonyuma geçiş yapıp, tavsiyelerde bulunmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 12 Haziran 2014; 14:51:58 >
  • Valla ben de şaşırdım. Arkadaş bunun fiyatları net olarak neden internette yayınlanmaz ki ? Sağlıkla ilgili yasak deniyor ama sonuçta özel işlem. Parayı biz veriyoruz. Doktor fiyatları neyse de tüm markaların fiyatları internette rahatça bulunmalı bence.

    Bu kaplama işi için de uzmanlık alanı var mı, yani ortodontist , endodonti falan gibi. Yoksa doktorun tecrübeyle kazandığı bir yöntem mi ?
  • benn07 B kullanıcısına yanıt
    kaplamanın uzmanlık alanı yok fakat doktorun tecrübesi veya zekasına dayalıdır. fiyatları yazmak genel olarak yasak ama üstlere bakarsan zaten fiyatları yazılmış. bazı kliniklerdeki tedavi maliyetlerini bulabilirsin.
  • ekrankarti E kullanıcısına yanıt
    Sanırım sen miradent veya incident'te çalışıyorsun. Yanılıyorsam kusura bakma. Oralarda şeffaf diş teli ama tel olan değil sadece şeffaf plak olan (e-cligner, ınvisalign) yapan ortodontist var mı ? Özelden yazarsan veya oranın açlışanlarından biri özelden yaarsa görüşelim. İstanbul dışındayım.
  • benn07 B kullanıcısına yanıt
    mira denttede inci denttede çalışmıyorum sadece burada en uygun yer hakkında bilgilerimi paylaşıyorum. bence arayıp senin görüşmen daha iyi. bu arada bana özelden hangi şehirde oldugunu ve ne gibi bir tedavi yaptırmayı düşündüğünü yazarsan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. hayırlı akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 12 Haziran 2014; 19:35:27 >
  • Herkese selam, benim dişlerimin bazıları oldukça küçük ve ince. Ancak güldüğüm zaman dişlerimi görünüyor :) Bunun için estetik diş çözümü varmı? Yani zirkonyum yaptırsam ne kadar sağlıklı olur ve estetik olarak çalışma yapacak bir klinik biliyormusunuz? Bunların yanında zirkonyum yaptırmadan önce kanal tedavisi yapılacaksa tam olarak bana ne kadara mal olur. Yardımlarınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungoguz -- 13 Haziran 2014; 15:04:36 >
  • samsungoguz S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım eğer dişlerin sağlamsa kesinlikle zirkonyum veya metal destekli diş yaptırmanı önermiyorum. dişlerin küçükte olsa hatta renkleşmişte olsa kesinlikle anadişin gibi olmaz yaptıracakların. benden tavsiye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.